Bygg høye senger av europallets selv: DIY instruksjoner og tips

Du vil gjerne bygge en hevet seng av europallets selv i hagen din for den kommende sommeren? Vi har en trinnvis veiledning for deg å raskt bygge en enkel hevet seng av paller selv. Som du allerede vet, gir en hevet seng noen fordeler i forhold til en vanlig grønnsaksseng. I denne artikkelen viser vi deg hvor lett det er å bygge den hevde sengen selv og hvilke fordeler pallmøbler bringer med seg. Du kjenner ikke de forskjellige lagene av jord av en hevet seng? Her kommer du til våre DIY instruksjoner for DIY - Raised seng av europallets

Raised seng laget av paller - hvilke fordeler tilbyr det?

Sommeren er nesten over oss, og planen om å lage en hevet seng i år har blitt utsatt igjen og igjen, så du trenger en rask siste liten løsning for prosjektet ditt? Ikke noe problem. Vår hevede seng laget av paller er veldig rask og enkel å implementere. Men hvilke fordeler gir en hevet seng laget av europallets sammenlignet med en vanlig vegetabilsk patch?

Bygg en hevet seng av europallets selv (2)

Faktisk er svaret krystallklar på hånden. Alle som noen gang har hatt problemer med ryggen eller var gravid, vet hvor mye hagearbeid kan bryte ned om kvelden og gjøre livet vanskelig for ens jobb. Med sengen på paller trenger du ikke gå på knærne og kan konsentrere seg i en sunn stilling, ganske avslappet på plantene dine.

Euro-paller gir de optimale forholdene til å bygge en hevet seng selv. De kan ikke støpe, være ekstremt robuste, kan presiseres og ikke bli utsatt for kjemisk behandling, i hvert fall ikke pallene som ble produsert fra 2010 og merket med HT-stemplet ,

I tillegg ser det lyset av pallmøbler i hagen din naturlig ut. Og nå kommer! I tillegg til det faktiske arealet av din hevede seng, har du også 24 andre rom hvor du kan dyrke hage urter, grønnsaker og planter.

Hevet seng selv bygger materialer og instruksjoner

Og så fungerer det! Alt du trenger for å bygge din hevde seng av paller er fire Euro-paller - vi har valgt nye Euro-paller for å sikre at ingen giftstoffer kommer inn i vår plantede mat. En toppramme, sponplater, ugress fleece, tackers, skruer, trådløs boring, forskjellige jordtyper og planter av ditt valg. Denne hevede sengen ble ikke bygget gulv til gulv, men i stedet har vi brukt en toppramme som også fungerer som en kontakt av alle Euro-paller. Vær oppmerksom når du bestiller topprammen, ettersom rammene er tilgjengelige i forskjellige størrelser.

Vi har brukt dimensjonene til standardpallene (120 x 80). I samme dimensjoner har vi et stort sponplater, som fungerer som bunnen av topprammen for hevet seng og ble festet med skruer rundt den. Hvis du ønsker å fylle din hevede seng gulvet dypt, går du bare av gulvet og bruker topprammen som en kontakt av alle Euro-paller.

Bygg en hevet seng av europallets selv (4)
Hvis gulvet er solid, kan du bore hull i bakken med en trådløs drill slik at vannet tømmes senere. Plasser to paller i en 90 ° vinkel med hverandre og fest topprammen med europallets også. Det samme gjør du med den tredje paletten på den andre siden. Igjen, for å støtte gulvplaten, la vi en bjelke under topprammen for å gi den ekstra støtte. Hvis du har alt, kan du allerede legge ved den fjerde pallen. Selvfølgelig har sidelommene også smale grunnplater, som du kan klippe i størrelse med et stikksag og festes med skruer.

Bygg en hevet seng av europallets selv (3)

Deretter legger du lukeflisen med en stiftemaskin. Og så kan du allerede fylle din hevede seng med de riktige lagene. For senga til europallets har vi brukt totalt fire lag. For det første laget trenger du grener, kvist og busker, det andre laget var moder jord, tredje lag kompost, potte blandet og for topp og dermed siste lag brukte vi hevet sengjord. Du kan lage de samme lagene i henhold til samme prinsipp, avhengig av hva du vil legge inn i fanen din. Er du gjennom det, kan du til og med allerede plante din hevede seng til din smak. Ferdig!

Har du lyst på andre palletmøbelprosjekter? Så se her https://www.palettenmoebel-kaufen.com

Bygg en hevet seng av europallets selv (5)Bygg en hevet seng av europallets selv (1)