Oaza de bunăstare pentru copacul tău pisică-pisică te construiești

Pisicile se numără printre cele mai populare animale de companie, deoarece convingă cu prietenie și inteligență. Mulți proprietari de pisici aleg un copac atrăgător de pisici acasă. Dar, pentru a construi un post de zgâriat, nu este o sarcină ușoară, ci o economie reală în comparație cu posturile de zgârieturi finalizate de pe piață. Este deosebit de important ca pisicile să aibă suficientă latitudine, deoarece sunt pline de energie și doresc să urce.

Materialul pentru copacul de pisici este crucial pentru DIY. Din acest motiv, ar trebui să alegeți o ramură potrivită, care este perfectă pentru paradisul unei pisici. Dar mai întâi de toate, trebuie să vă gândiți cu mare atenție la cât de mare trebuie să fie bucata de trunchi. Dacă copacul de pisică este destinat grădinii dvs., atunci aveți mai multe opțiuni în căutare. Pentru interior, construcția nu trebuie să fie prea mare și prea masivă.

Postul de zgâriere este o experiență reală pentru prietenii cu patru picioare

pisica zgarietoare post construit

 

Lista de materiale și scule

Înainte de a începe cu ghidul de auto-construcție, dorim să acordăm atenție materialelor și instrumentelor necesare pentru proiect. Cele mai importante materiale sunt fulgii și șabloanele platformei. Betonul de trăsnet este necesar pentru atașarea postului de zgâriat, iar șabloanele sunt importante pentru proiectarea adaptată a platformelor.

Lista de instrumente cuprinde o șurubelniță fără fir, un burghiu, un capsator și un ciocan.

Substructura stabilă este deosebit de importantă

Idei pentru zgârierea postului
Așa că construiți bine un copac scârțâit

Baza construcției trebuie construită foarte stabil, deoarece suprafața plană joacă un rol important. Pentru această etapă a instrucțiunilor, aveți nevoie de o matriță care mai târziu trebuie umplută cu fulgere. În timpul umplerii trebuie să fii atent că nu există cavități, deoarece arborele de zgâriere nu este adesea plăcut când se învârte. Din acest motiv, este important ca fundația să fie construită cu grijă și apoi să fie complet întărită. Numai atunci puteți trece la pasul următor, și anume să proiectați diferite niveluri.

Proiectați postul de zgârietură la propriul dvs. gust

Construiți-vă singur copacul de zgâriere

Fiecare copac de pisici are nivelele așa-numite, care sunt potrivite pentru bunăstarea animalelor drăguțe. În general, aceste platforme sunt considerate cel mai important punct de construcție. Numărul de platforme depinde de dimensiunea postului de zgâriere. Cel puțin 2 astfel de niveluri trebuie să fie deja acolo. Pe un singur nivel puteți să creați o cabană de dormit sau alte activități interesante pentru prietenii cu patru picioare. Un punct important pentru platforme este procesul de construcție atent. Motivul este ca pisicile au nasuri foarte fine si miros mult mai puternice decat oamenii. Experții sunt de părere că pentru acest tip de proiect se recomandă utilizarea produselor pentru clădiri fără solvenți și produse cu miros slab. Platformele sunt în mare parte din lemn, dar puteți folosi și alte materiale care sunt sigure pentru prietenii cu patru picioare. Pe platforme, este necesară o căptușeală, care este folosită pentru bunăstarea pisicilor. Spălarea spumă este perfectă și foarte ușor de tăiat, deoarece pentru platforme aveți nevoie de o potrivire perfectă.

Numărul de platforme depinde de numărul de pisici

 

Cat Tree DIY Projectstructura mare de zgarieturi

   Scratchbam padding

Cat Tree Design DIY

    pisica sfaturi idei de construcție

   zgârierea copac construi sfaturi proprii

zgârierea arborelui construiește idei

construiți un design modern, zgâriați-vă singur

construi propriile idei pentru copaci de pisici

pisici cu patru picioare zgârierea postului

design alb de zgarieturi