Construiți paturi de înaltă calitate din europaleți: instrucțiuni de bricolaj și sfaturi

V-ar plăcea să construiți un pat înălțat de europaleți în grădina dvs. pentru vara următoare? Avem un ghid pas cu pas pentru ca tu să construiești rapid un simplu pat ridicat de paleți. După cum știți deja, un pat înălțat oferă unele avantaje în comparație cu un pat normal de legume. In acest articol va aratam cat de usor este sa construiti singur patul inalt si ce avantaje aduce mobilierul cu paleti. Nu cunoști straturile diferite ale solului unui pat înălțat? Aici veți găsi instrucțiunile DIY pentru DIY - Pat mattivat de europaleti

Pat matrizat din paleți - ce avantaje oferă?

Vara este aproape de noi și planul tău de a crea un pat înălțat în acest an a fost amânat din când în când, deci ai nevoie de o soluție rapidă pentru proiectul tău? Nici o problemă. Patul nostru ridicat din paleți este foarte rapid și ușor de implementat. Dar ce avantaje oferă un pat înălțat din europaleți în comparație cu un plasture obișnuit de legume?

Construiți personal un pat de europaleți (2)

De fapt, răspunsul este clar pe mâna. Oricine a suferit vreodată probleme de spate sau a fost însărcinat știe cât de mult grădinărit se poate descompune seara și face viața dificilă după o zi de muncă grea. Cu patul de paleți nu trebuie să vă duceți în genunchi și să vă concentrați într-o poziție sănătoasă relaxată pe plantele dumneavoastră.

Suporturi de tip euro oferă studenților posibilitatea de a construi un pat ridicat în sine pentru a können.Sie nu poate putrezi, sunt extrem de robuste, pot fi tăiate cu precizie și nici un tratament chimic a fost aplicat, cel puțin nu paletilor fabricate începând cu anul 2010 și sunt marcate cu ștampila HT .

În plus, lemnul de lumină al mobilierului din paleți din grădină arată natural. Și acum vin! În plus față de zona reală a patului tău înalt, ai și alte 24 de compartimente unde poți să cultivi ierburi de grădină, legume și plante.

Liftul însuși construiește materiale și instrucțiuni

Și așa funcționează! Tot ce aveți nevoie pentru a vă construi patul ridicat de paleți este de patru europaleți - am decis să folosim noi europaleți pentru a vă asigura că nu intrăm în produsele alimentare plantate. Un cadru de sus, PAL, fleece, tacâmuri, șuruburi, burghiu fără fir, diferite tipuri de pământ și plantele alese de dumneavoastră. Acest pat înălțat nu a fost construit pe podea, - în schimb, am folosit un cadru superior, care servește și ca un conector al tuturor europaleților. Atenție la comandarea cadrului superior, deoarece cadrele sunt disponibile în diferite dimensiuni.

Am folosit dimensiunile paletelor standard (120 x 80). În aceleași dimensiuni, avem o palmă mare, care servește drept fundul cadrului superior pentru patul înălțat și era fixată cu șuruburi în jurul acestuia. Dacă doriți să umpleți podeaua înălțată a podelei, pur și simplu părăsiți podeaua și folosiți cadrul superior ca un conector al tuturor europaleților.

Construim un patut de europaleti (4)
Dacă pământul este blocat, puteți găuri găuri în sol cu ​​un burghiu fără fir pentru a permite scurgerea apei mai târziu. Așezați două palete la același unghi la un unghi de 90 ° și fixați și rama superioară cu europaleți. Același lucru pe care îl faci și cu a treia paletă de cealaltă parte. Din nou, pentru a susține placa de podea, am adăugat un fascicul sub rama superioară pentru a oferi suport suplimentar. Dacă aveți totul, puteți atașa deja al patrulea palet. Desigur, buzunarele laterale au, de asemenea, plăci de bază înguste, pe care le puteți tăia la dimensiuni cu un jigsaw și re-atașați cu șuruburi.

Construiți-vă un pat înălțat de europaleți (3)

Apoi atașați firele de buruieni cu un capsator. Și apoi puteți să vă umpleți deja patul înalt cu straturile corespunzătoare. Pentru patul de europaleți am folosit un total de patru straturi. Pentru primul strat aveți nevoie de ramuri, crengi și de tăiere, al doilea strat a fost Mama Pământ cu noi, al treilea strat de compost - și pământ pentru flori amestecat și pentru stratul superior și astfel finală am folosit un sol pat ridicat. Puteți crea aceleași straturi în conformitate cu același principiu, în funcție de ceea ce doriți să puneți în fanii paginii. Esti prin aceasta, chiar daca ti-ai plantat deja patul inalt la gustul tau. Gata!

Fancy alte proiecte de mobilier pentru paleți? Uită-te aici https://www.palettenmoebel-kaufen.com

Construim un patut de europaleti (5)Construiți singur un pat înalt de europaleți (1)