Deci puteți face cărți originale de masă de Crăciun

Tabelele de masă de Crăciun fac idei creative de decorare a mesei

Face carduri de masă de Crăciun

 

Crăciun - una dintre cele mai frumoase festivități de familie ale anului. Și Adventul! Acest lucru aduce cu atât de multă anticipare. Nu putem aștepta să fie din nou decembrie, iar numărătoarea inversă este activată. Dar curând a sosit timpul și pregătirea bună va avea o mare importanță minții creative.

Astăzi dorim să ne ocupăm de crearea cărților de masă de Crăciun. Am colectat câteva exemple de inspirație și ne place să le arătăm. Să aruncăm o privire la ideile ambarcațiunilor creative împreună și poate chiar să le realizăm pe noi înșine.

Decorarea mesei originale pentru Crăciun în stil DIY

carti de vizita, tinker, Crăciun, idei
O masă de Crăciun perfectă include, de asemenea, cărțile mici de masă, care sunt prevăzute cu numele oaspeților. Ei nu vor să provoace haos și să vă confunde pe cei dragi oaspeți, unde pot să stea de fapt. De asemenea, nu este foarte politicos să subliniem fiecărui oaspete locul unde se află la masă. Dar cu cartile de nume, este usor. Desigur, le puteți cumpăra, dar atingerea personală joacă un rol semnificativ aici. Cu câteva cărți originale de casă originale, nu numai că vă impresionați pozitiv prietenii și rudele, dar, de asemenea, atingeți adânc inimile lor.

Creativitatea este, de asemenea, necesară la masa de Craciun

crafting decoratiuni de masă de Crăciun în stil diy

Mătușa Luise va fi mulțumită de asta

cadouri carton idei de decor de masă de CrăciunCum ai putut să faci cărți de prezentare creative cu flerul de Crăciun? Nu este dificil. Aveți nevoie doar de câteva idei proaspete și, bineînțeles, încă mai simțiți că faci meserii, pentru că mai presus de toate ar trebui să vă bucurați de ea.

Toate decorurile tradiționale de Crăciun, cum ar fi bilele de Crăciun, bastoanele de bomboane roșii și albe, clopotele, conuri de pin și alte materiale naturale se vor potrivi în decorarea mesei de Crăciun. Aveți nevoie, de asemenea, de hârtie decorativă și pixuri la alegerea dvs.

Iată câteva exemple de căprioară de Crăciun, desigur miniaturi. De asemenea, puteți exclude căprioara de Crăciun cu un șablon din carton și apoi pur și simplu furnizați numele oaspetelui. Derulați în jos și inspirați ...

Cerbul decorativ indică Lucy la masa ta

face cărți de Crăciun de masă face propriul tău decor de masă

Cerbul de Crăciun din carton și hârtie decorativă

tinker carduri Crăciun decor de masă cerb

Decorați cu un șervețel șervețel șic în roșu

crafting carduri de masă Crăciun masă de decorare cerb mese mat

Bilele de Crăciun sunt o modalitate foarte bună de a folosi accente originale pe masa festivă. Puteți transforma o minge într-o cartelă de nume alternativă (exemplul de mai jos) sau ca "stand" pentru cardurile de masă. Ambele variante sunt semnificative, iar poate al doilea este un pic mai simplu.

Decorarea mesei festive în alb și negru cu accente galbene proaspete

crafting idei masă de hârtie idei idei de Crăciun bile

Idei simple de meserii cu bile roșii de Crăciun

pentru a face fețe de masă decor de masă pentru Crăciun cu bile de Crăciun

Doar puneți mingea în farfurie

Cărțile de masă de Crăciun fac decorarea mesei cu bile de Crăciun

Întoarcerea unui măr într-un suport pentru tealight și o carte de identitate în același timp nu pare a fi prea dificilă. Rezultatul este mai mult decât impresionant.

Așa că tinkering cu materiale naturale este foarte mult în vogă. Aici vă puteți lăsa creativitatea să meargă sălbatic. Aruncați o privire la exemplul următor cu șoldurile de trandafir și ramurile de brad - o altă idee foarte simplă de artizanat. Pur și simplu pliați în săgeți, formați-vă într-un cerc și decorați-vă cu o mică creangă verde. Desigur, nu uitați numele etichetei ...

Folosiți materiale din grădina proprie

Fa-ți propriile cărți de Crăciun

Acoperiți masa de Craciun cu gust

Decorarea mesei de Crăciun face cardurile de masă tematice

Ideea cu conuri de pin ne plătește, cinstit, cel mai bine! Cu siguranță ne-am da seama de acestea. Atât de simplu și atât de eficient este un con conice de pin, cu etichete de nume pe el. Și puteți utiliza accente de culoare subtile sau adăugați un arc ... Asta depinde de dvs.

Argumente de zăpadă de argint

Decorarea mesei de Crăciun Asigurați-vă singur cărțile simple de masă

Alegeți hârtia potrivită și fixați-o cu un arc alb

Idei de decoratiuni de masa de Craciun placi carti pentru a face conuri de pin

Accente în culoarea ta preferată

crafting decorative de masă de Crăciun cu conuri de pin

Felicitările de masă din carton de hârtie pot fi făcute și cu ușurință. Dar, de asemenea, aveți nevoie de un șablon pe care îl puteți găsi în magazinul de artizanat. Cu ajutorul șabloanelor și a unui tăietor, puteți face figuri tematice, ca în imaginea de mai jos. Mai întâi, ar trebui să alegeți hârtia potrivită și să aveți numele imprimate sau imprimate pe aceasta. Aveți posibilitatea să utilizați fonturi jucăuș. De asemenea, aveți multă libertate în acest aspect.

Doar bucurați-vă de procesul de creație!

Felicitări de casă

Crăciun tabelul idei de decorare hârtie tabel crafting din hârtie

Pentru decorarea mesei în stil rustic

idei de decor de masă de Crăciun

Plasați cardurile care vă poartă manuscrisul mult mai personal

Crăciun decor de masă Crăciun Crăciun diy proiecte

Clopotele de Crăciun sună deja

Crăciun masă crafting tischdeko dekoartikel în culoarea aurului