Asigurați-vă lămpile dvs. – 25 de idei de inspirație crafting

Vrei să faci singur lămpi bune? Iată câteva exemple de inspirație!

 

Vrei să faci tu o lampă? Tentația este minunată! Exemplele de inspirație devin din ce în ce mai multe. În plus, ele sunt întotdeauna mai simple în termeni de execuție și în același timp sunt mult mai variate decât oricând.

Suntem bucuroși să vă informăm despre știrile de pe Internet și apoi să vă împărtășim împreună cu dvs. rezultatele cercetărilor noastre. Aruncă o privire la ceea ce am găsit pentru tine de data asta! Nu veți regreta petrecerea timpului în ea!

Faceți abajurul și construiți-vă singur o lampă originală

Lămpi fac DIY brichetă floare DIY

Lumini sub formă de plante

Lotus și alte plante servesc de multe ori desenatori ca o sursă de inspirație pentru lumini minunate de hârtie. De fapt, puteți face acest tip de lampă. Din ce în ce mai populare sunt variantele colorate.

Pentru a face astfel de lămpi, nu trebuie doar să folosiți hârtie.

Sunt adesea folosite alte materiale și chiar componente ale altor articole deja folosite.

Lampa Origami pentru auto-pliere în 10 pași

Becuri face lămpi de bricolaj lămpi de hârtie papuci origami
Becuri pe un fir lung

Aspectul industrial a schimbat percepția estetică a multor oameni. Ce crezi despre un bec pe un cablu mai lung? Un aspect atât de elegant și un design atât de simplu! Această soluție este cu adevărat atrăgătoare și modernă.

De asemenea, această variantă se găsește din ce în ce mai des în culori. Acest lucru a schimbat complet impresia. Merită să experimentați cu asta!

Mobilier modern pentru holuri

Lămpile înșiși fac idei de blaturi de bricolaj

Lumini de epocă în culori moderne

Îți place stilul de epocă și totuși doriți să obțineți un aspect modern? Da, puteți avea și amândouă! Acest lucru este posibil datorită corpurilor de iluminat de epocă în culori moderne. Aruncați o privire la exemplele noastre atent selectate!

Dă strălucirea vechea strălucire nouă - în interiorul culorii de aur a culorii

Lămpile produc lămpi de bricolajFaruri colorate

V-am oferit cateva exemple de lumini DIY in culori luminoase. Dar ce părere aveți despre astfel de lumini, care sunt executate probabil în mai multe nuanțe? Va fi prea colorat? Sau poate nu, dacă aveți deja aceeași paletă de culori la domiciliu.

Utilizați accente de culoare strălucitoare

Becuri Becuri DIY DIY Lampă de perete Lampă din lemn Lanternă de culoare roz

Să vină cu idei inteligente

Proiectele DIY proiectează lămpi de iluminat DIY

Instalarea mai multor becuri

Puteți acoperi unul sau zece becuri moderne la domiciliu. Există multe opțiuni minunate. Astfel de instalații sunt foarte populare. O mare parte din acest lucru se datorează faptului că acesta poate fi folosit pentru a crea personaje extraordinare care vă vor arăta casa!

DIY lampă de luat masa din lemn de pluș și 3 becuri simple

Lămpile ele însele fac lumini DIY lămpi cameră de zi driftwood și becuri

Decorați lămpile existente

Poate îți plac luminile, dar vrei să le faci să pară mai puțin individuale și mai originale? Sau poate că ceva lipsește, ceea ce asigură că aceste lămpi sunt integrate în mod ideal în designul dvs. interior? Mulți proprietari de case se simt așa. De aceea, decorarea corpurilor de iluminat existente a devenit tot mai populară în ultimii ani.

O idee amuzantă pentru vechea ta abajur

Becurile fac idei de crampe pentru lămpi de bricolaj

Staționați cu lampă dintr-o sticlă goală de whisky

Becurile fac lampa de iluminat DIY stand Jack Daniels sticla

Asigurați-vă singur lămpile DIY cu frânghie

Încheiem recenzia noastră cu o idee finală, care a câștigat recent popularitatea. Acestea sunt lumini DIY din frânghie. Poate că ele sunt doar decorul potrivit pentru tine pentru sezonul de vară care vine, nu?

Lumini DIY cu frânghie sunt la modă

Becuri fac lămpi DIY tricotate

Idei DIY în stil rustic

Lămpile fac lampă de iluminat cu lanț

O lumină pendantă foarte originală luminează colțul

Lămpile ele însele fac lămpi de bricolaj cu panda cu mobilier rustic pentru living

Mai multe idei de inspirație pentru lămpi DIY pot fi găsite mai jos ...

Lămpile ele însele fac lămpi Inspirând ideiLămpile înșiși fac becuri DIY din beton și tuburiLămpile înșiși fac lămpi de iluminat de iluminat de bricolajLămpile ele însele fac becuri de iluminat de iluminat de iluminat de podeaLămpile produc DIY lămpi moderne de pereteBecuri înșiși face lămpi DIY tricot cablu teaca Lămpile produc lămpi de brichetă din lămpi de brici artizanaleLămpile înșiși fac lămpi de bricolaj din hârtie de hârtie origami lampăLămpile ele însele fac lămpi DIY lustre foaie de hârtie Becurile fac stilul de lucru Patch StyleLămpile fac DIY lămpi de epocă veșnică arată cărți lampăBecurile fac lămpi de brichetă de lămpi de bricolaj ușor Lămpile înșiși fac DIY lămpi sticle de cabluri colorate