Crafting with children: Idei de artă creativă din cupe de carton și plastic pentru a vă face propriul

Cutie de hârtie și cafea pentru a merge? Ei bine, această tendință este, desigur, încă foarte populară în orașele mari, chiar și pentru partea sa practică. Dar, din păcate, puțini dintre noi se gândesc la consecințele negative asupra mediului nostru. Deoarece paharele de cafea de unică folosință nu sunt doar practice, ci au o evaluare foarte rea a ciclului de viață. Deoarece acestea nu sunt într-adevăr reciclate, dar sfârșesc în deșeuri, ar fi totul mult mai bine pentru noi, Lattes noastre în cupe reutilizabile să se bucure și să se abțină de la a-go băuturi în cești de cafea convenționale.

Dar dacă ați folosit cupe de carton sau plastic la ultima petrecere de grădină, le puteți păstra. Și pentru un motiv bun. Cupele sunt perfecte pentru crafting cu copii. Cei mici îi vor iubi. Nu numai că sunt promovate creativitatea și abilitățile motorii fine, ci și conștiința lor ecologică.

Utilizarea cupelor ca materiale de artizanat este o idee minunată. Nu aveți nevoie de multe materiale sau instrumente suplimentare. Hârtie sau carton colorat, vopsele acrilice, perii, clei, foarfece, butoane și stilouri pot face minuni. Mutarea ochii autocolante și sârmă de pluș și pene și fire sunt, de asemenea, materiale de bun venit, care fac creațiile artizanale chiar mai distractiv și jucăuș.

Drăguț pinguini din cupe de hârtie

pisică de busuioc cu copii din cupe de hârtie

Astăzi avem o mare colecție de idei creative ambarcațiuni cu cupe gata pentru tine, care va pregăti o mulțime de distracție nu numai copiii, dar, de asemenea, le. Mai ales animalele pot fi cu ușurință construi din pahare de plastic sau de hârtie. Cu puțină imaginație și câteva sugestii, chiar și o întreagă grădină zoologică poate fi creată în cel mai scurt timp.

Faceți animale drăguț junglei numai cu vopsea și sârmă de pluș

animalele tinker cu copii mici tigru maimuță tigru
Pentru a face astfel de animale drăguțe, cum ar fi cele de mai sus, trebuie doar să întoarceți cupelele cu susul în jos și să începeți. Aceasta conferă figurilor o mai bună aderență. Cel mai bine este să pictezi ceașcă mai întâi în alb, astfel încât culorile să poată fi afișate mai bine după aceea. După ce stratul de culoare albă sa uscat, puteți trece la pictura actuală. Iată câteva exemple pentru pictura. Chiar nu este dificil. Doar încercați!

Apoi, puteți forma urechile și cozile din firul de pluș și le puteți atașa la cupe. În locul sârmelor de pluș puteți folosi, desigur, și hârtie sau carton colorat.

Idei creative de vară din cani de cafea și hârtie

hârtie de pahar animale animale tinker cu copii

Nu uitați ochii tulburi! Deci animalele arata chiar mai viu. Cum ar fi, de exemplu, un urs polar drăguț și un pinguin drăguț?

Acești doi prieteni pot chiar crea copii mici

tinker cu copii hârtie cupe animale alb urs pinguinO întreagă familie de rațe este, de asemenea, rapid realizată. Culoarea galbenă pentru pui poate fi aplicată chiar și în cupele pentru a obține un aspect mai simplu și mai rezistent.

Pui mici cu mama lor

diy idei pui de rață face lucrurile cu cupe de hârtie

Acești iepurași de mai jos pot fi, de asemenea, creați ușor și colorat. Mai presus de toate, efectul scaunelor le face foarte populare cu mulți copii și adulți, chiar și în cerere ca decor. În felul acesta puteți face, desigur, multe alte animale sau creaturi imaginative.

Potrivit pentru Paste

Iepurașii de iepurași cu țesături pentru copii

făcându-i pe ticăloși cu copii mici din cupe de plastic

Cu pene albe sau colorate din magazinul de artizanat sau din parc se fac repede dulciuri.

Pur și simplu colorați pene albe în culorile apei, după cum doriți

hârtie idei ambarcațiuni cupă pentru copii cu pene colorate

idei de craft cu cupe de hârtie cupe din plastic cu ghivece cu copii   Owls face cupe de hârtie cu copii

Desigur, Crăciunul este, de asemenea, un subiect important atunci când vine vorba de meserii cu copii. Renul și oamenii de zăpadă sunt în mod clar printre cele mai populare motive de artizanat pentru cei mici. Acestea pot fi de asemenea făcute rapid din cupe de carton sau din plastic. Mai jos puteți vedea și cât de precis ... simplu și ingenios!

Timpul de Craciun este timpul mesei

răsunetul de reni cu copiii din cupe de hârtie

tinker tinker din pahare de plastic idei ambarcațiuni pentru copii

pinguinii fac hârtie amuzantă

schneemaenner pahare din plastic tinker cu pahare de hârtie pentru copii

Pe de altă parte, broaște, crabi, fluturi și flori sunt cele mai bune lucruri de făcut în timpul verii. Nici o problemă! Aici avem exact ideile potrivite pentru asta.

Deci, dacă doriți să experimenteze o mulțime de distracție crafting cu dragii dvs. și chiar face ceva bun pentru mediul înconjurător, încercați unele din aceste idei de crafting minunat din cupe! Și cine știe, ai putea să te gândești și la multe idei creative ...

Din nou foarte simplă și ușor de imitat

broșuri de auto-tinkering instrucțiuni crafting idei pentru copii

Crab tinker cu copii din cupe de hârtie cupe de plastic

drăguț fluturi făcând cupe de hârtie idei artizanale cu copii

margarită din cupe din material plastic care se îmbracă cu copii

idei de animale tineri cu pahare de hârtie pentru copii

Pisicile și câinii fac lucruri cu pahare de hârtie de la copii

leu tinker cu copii copii cupa de hârtie

tinker cu copii cani de plastic cana de cafea

să faci iepurașul de Paști cu ideile copiilor

Coșuri de Paști din cupe de plastic cu ghete

Iepurașul de Paște din pahare de plastic prezintă idei pentru copii

hârtie ce se rotește cu ideile copiilor

tiger leopard tinker cu copii din cupe de plastic

hârtie de cupa tigrul însuși bazel cu copii mici

drăguț animale dulce cu copii de vacă pui de porc

a face animale cu copiii din cupe de hârtie