Învață să îmbrățișezi și să cânți la tendința de creație din 2017

Meșteșugul creativ se întoarce încet, dar sigur la viețile noastre. Nu contează ce fel de muncă manuală spui exact atunci când rezultatul este individual, unic și fermecător în cele din urmă.

În articolul de astăzi, vom aborda din nou subiectul "tapiseriei". De data aceasta, am dori să vă inspirăm nu numai pentru tehnicile de broderie creativă care utilizează imagini de broderie Gobelin, ci și pentru a vă atrage atenția asupra implementării practice a operei de artă brodate.

broderii învață tehnicile de broderie simple tehnici de broderie tapiserie

broderii învățați cusături simple tehnici de broderie gobelin
Din ce în ce mai mulți oameni se străduiesc pentru o organizare optimă a vieții de zi cu zi, astfel încât aceștia să poată avea mai mult timp liber, pentru care deja sunt făcute planuri minunate. V-ați dorit vreodată să învățați să îmbrăcați și să înfrumuseți hainele sau accesoriile de casă? Cu toate acestea, suntem nebuni în legătură cu aceasta și, prin urmare, oferim inspirație și instrucțiuni simple despre cum să obțineți prima dvs. imagine de broderie.

Broderia învață ușor tehnicile de broderie

Broderia învață - elementele de bază

Înainte de a începe să învățăm cum să brodăm, ne uităm la ce materiale sunt cele mai bune pentru scopul nostru.

broderii învață simple cusaturi tehnici de broderie materiale de gobelinmateriale:

1) creion și hârtie

Cei mai buni ajutoare ale tuturor oamenilor creativi joacă, de asemenea, un rol important în învățarea de a brodat. Motivul pe care doriți să-l brozați este scris mai întâi pe hârtie.

2) țesături / tesatura solidă, de exemplu Aida

Pentru un motiv bun, există țesături speciale care fac brodarea mai ușoară. În fiecare magazin de articole de mercerie sau în departamentul de țesături veți obține, lângă sfaturi de specialitate, tot ce aveți nevoie pentru broderie.

broderii învață simple cusaturi tehnici de broderie aida tesatura

3) fire / fire

Puteți să vă brodați atât cu fire, cât și cu fire fine. Mijloacele pentru un scop depind de ideea ta reală.

Broderii invata tehnicile de broderie simple colorate

4) ac broderie

Un ac de broderie este puțin mai ascuțit și mai mare decât cel convențional. Cu cât sunteți mai bine pregătiți pentru broderie, cu atât va fi mai ușor să învățați.

broderii învățați cusături simple cusaturi broderie tehnica cusatura

5) Hoop

Un cadru este un avantaj pentru oricine lucrează creativ. Un cerc de broderie are funcția specială nu numai pentru a determina formatul, dar și pentru a da țesăturii tensiunea corectă.

broderii învață simplu cusaturi broderie tehnici cerc

6) Șablon / idee

Nu în ultimul rând, ar trebui să aveți o idee pe care doriți să o aduceți țesăturii. Pentru cei care vor să se concentreze mai întâi pe tehnică, oferim un link pentru a descărca imagini și șabloane de broderie.

broderii învață simple cusături tehnici de broderie pătrat

tehnici de broderie

Indiferent cât de complicată este o nouă provocare, ea poate fi explicată și predată prin tehnologia simplă și logică. Să aruncăm o privire la tehnicile de bază ale broderiei!

broderii învață tehnici de tapiserie simple tehnici de broderie

puncte naționale

Cea mai veche și cea mai cunoscută tehnică de brodare este, fără îndoială, cusatura încrucișată. Datorită acestei tehnici, imaginile de broderie sunt complete și complete. Aflați cele mai importante din tutorialul video atașat!

Șnur / șnur

Cu tehnica descrisă, puteți face o imagine de broderie și mai credibilă și semnificativă.

cusatura stem

De asemenea, o tehnică veche de broderie care aparține cusăturilor de linie. Tehnica este potrivită atât pentru umplerea motivelor întregi, cât și pentru implementarea liniilor curbe.

broderii învățați cusaturi simple tehnici de broderie cusaturi de cusut2

Cusătură de satin

Dacă aveți șablon pre-desenat sau pre-brodat, puteți utiliza această tehnică pentru a broșa și a completa spațiile dintre contururi.

broderii învață cusături simple cusaturi de cusaturi tehnici de cusaturi

broderii învață tehnici simple tehnici de broderie