Plăci de amenajare a planului – pune la dispoziție 50 de vestiare șic

Piele de piele albă din piele de piele din piele de piele

Sisteme de comandă uimitoare în aragaz

cornișă

Profilul coroanei într-un extravagante dulap de dormit se dovedește a fi o atingere delicată care dă camerei un sentiment perfect. Ca un butic, hainele, pantofii și chiar cărțile fac ca camera să fie minunată.

Zonă de ședere și manechine

Pentru a vă face să vă simțiți ca și cum ați fi într-un magazin de îmbrăcăminte în vestiar, adăugați o zonă de relaxare - spațiul perfect pentru prietenii dvs. pentru a le ajuta să își aleagă hainele. Pentru extra chic, adăugați un manechin pentru a vă arăta echipamentul dacă puteți.

Dulap de dulap - plan de garderobă

Nimic nu pare atât de dezgustător ca hainele murdare în vestiar. Ascundeți rufele într-un dulap cu lenjerie încorporat. În plus, majoritatea dulapuri de lenjerie sunt echipate cu coș de rufe, astfel încât să puteți îndepărta rufele mai repede, ceea ce face mai ușoară spălarea.

Planificați dulapul de intrare

Dressing cameră cadru coliere bilete de bijuterii
valet

O caracteristică tipică a unui boutique este îmbrăcămintea frumoasă și atractivă aflată pe afișaj. Indiferent dacă comandați îmbrăcămintea de zi sau pur și simplu doriți să vă expuneți rochia de cocktail, valetul este cea mai bună alegere pentru dvs.

rafturi

În timp ce un sertar de bijuterii se potrivește și este minunat pentru cele mai multe lucruri, o persoană cu coliere lungi ar putea avea nevoie de diferite tipuri de depozitare de bijuterii. O modalitate fabuloasă de a vă decora dulapul de înmormântare prin afișarea accesoriilor dvs. preferate și a pietrelor prețioase.

Facilitatea rurală - sistem de amenajare în sala de dressing
zebra covor cabinet de toaletă scaun mare pantofi de candelabre oglindă
Dulap amenajat, walk-in - rochii pentru barbati
  costum de costume arată dulap rafturi lemn