Faceți singur sânge fals – ideea ideală de ultimă generație pentru Halloweenul de ultima clipă

De sticlă groasă și întunecată sau mai degrabă de lumină roșie și spumante este doar o parte a oricărui decor de Halloween infricosator. Deoarece este extrem de expresivă, aproape totul poate fi extrem de oribil și decorat cu ornamente - intrare, baie, pereți, fețe și haine, masă și chiar băuturi și băuturi pe bufetul de Halloween. Deși puteți cumpăra sânge fals în multe magazine de artizanat și în alte magazine specializate la fața locului sau online, ar fi foarte ușor și rapid dacă faceți sânge fals. Spre deosebire de așteptări, aveți nevoie doar de câteva ingrediente și de cunoștințe sau abilități anterioare.

Efectuați singuri sânge fals: principiul de bază

Secretul consistenței adecvate a sângelui artificial este adesea în făină sau amidon de porumb. Aceste alimente îngroșă lichidul și conferă aspectul mult mai autentic. Adăugați coloranți de apă și alimente și agitați bine cu măturatul. La culoarea roșie a alimentelor puteți da câteva picături de albastru și chiar puțin galben. Deci, obțineți o nuanță roșie specifică, care arată foarte asemănătoare cu sângele real. Un astfel de sânge fals poate fi apoi stocat și utilizat timp de aproximativ trei zile.

Puteți obține atât colorant alimentar pulbere, cât și un lichid

Arta sângelui în sine face ideea de colorare a produselor alimentare de amidon

În afară de această rețetă de bază, există încă o mulțime de metode despre cum puteți face sânge fals. Vom spune astăzi două dintre preferatele noastre. E vorba de două variante de sânge falsificate comestibile. Primul este delicios cu miere, iar al doilea nu este doar delicios, ci și vegan. Sângele artificial produs în acest mod poate fi folosit mai presus de toate în cazul în care alimentele și băuturile intră în joc - pe plăci și ochelari sau lângă gură.

Puteți chiar să presărați plăcinte, prăjituri, cupcake și multe alte delicatese pentru o dispoziție de Halloween chiar mai craziară.

Ce zici de lacrimile sângeroase ca un machiaj înfricoșător de Halloween?

sfaturi de machiaj face Halloween kunstblut în sine
Faceți-vă sânge fals cu miere

Pentru aceasta aveți nevoie de:

  • miros luminos
  • culoarea roșie a alimentelor
  • foarte puțin albastru alimente colorante
  • Sirop de arțar sau apă
  • ceva făină

Și așa procedați:

 

Faceți singur sângele vegan fals

Vegani, feriți-vă! Asigurați-vă propriul decor Halloween cu această versiune simplă pentru sânge fals singur. Pentru că nu este numai ireală, ci chiar complet lipsită de suferințe animale. Deci, numai pentru!

Pentru aceasta aveți nevoie de:

  • 2 linguri de amidon de porumb
  • puțină apă
  • culoarea roșie a alimentelor
  • pudră de cacao

În videoclipul de mai jos puteți vedea cum funcționează toate!

 

Cum să aplici cel mai bine sânge artificial?

Pentru un efect optim autentic, ar trebui să aplicați și sângele artificial în consecință. Acest lucru este cel mai bine făcut cu instrumentele potrivite. Se pot alege perii, bureți, sticle de pulverizare și chiar recipiente pentru udare sau găleți, în funcție de obiectul decorat și de proiectul respectiv. În principiu, regula este: cu elemente mai precise, cum ar fi lacrimi sângeroase, nas, gură sau o tăietură oribilă oribilă, ar trebui să utilizați sânge artificial destul de gros. Și invers pentru zone mai mari, cum ar fi fețe de masă sau covoare, pe care doriți să le faceți înfricoșătoare. Există mai multă consistență subțire potrivită.

Faceți sânge fals și faceți-vă pentru Halloween mai înfricoșător

După ce ați pregătit o cantitate satisfăcătoare de sânge fals, puteți începe să lucrați corect. Acum este vorba despre ingeniozitate și imaginație. În liniile următoare veți găsi, de asemenea, câteva idei originale de decorare și sfaturi despre cum să creați atmosfera dvs. foarte înfricoșătoare de Halloween acasă.

Sfat: Bandajele de tifon sau alte țesături perforate, înmuiate în sânge fals, sunt perfecte ca o față de masă perfectă pentru bufetele de Halloween sau pentru a decora scara, intrarea și pereții. Astfel, vă veți scutura oaspeții de la început cu un efort foarte mic și veți da atmosferei festive o notă gri inconfundabilă.

Faceți-vă sânge fals și decorați totul pentru Halloween

Sângele de artă face idei de decorare de Halloween

Ideea infricosatoare de decorare: Puteți să vă smulgeți una din mâinile și una din picioarele voastre cu sânge fals și să lăsați semne sângeroase aici și acolo. Pentru că cele mai bune foi vechi de pat, fețe de masă, lămpi de hârtie sau perdele de duș și prosoape, pe care le puteți apoi la fel ca asta, ocazional atârnă înainte de petrecere de Halloween în baie sunt. Un vechi palet euro din grădina din fața intrării, prezentat cu sânge fals, aduce și mai multă drama și pune toată lumea pe sărbătoarea de groază.

Încă puteți adăuga etichete înfricoșătoare cu sânge fals la lămpile de hârtie

face lumina de hârtie halloween deko kunstblut tineNu ... Ceea ce arata ca sangele fals este doar ceara rosie!

DIY idei de Halloween deco face sânge de arta tine

Cu sânge fals poate face încă o mulțime de înfricoșător! Puteți și ar trebui să decorați bufetul de Halloween cu sânge fals, după cum se arată în imaginea de mai jos.

Sângele artificial gros este ideal pentru decorarea marginilor de sticlă

Sânge de artă în sine face idei halloweendeko

Aruncați o privire la toate ideile teribile de decorare din galeria noastră de imagini și obțineți o mulțime de inspirație sângeroasă de Halloween!

Plângeți și sărbătoriți frumos!

Happy Halloween vă dorește editorii!

Multe dulciuri de fructe dulci sunt perfecte ca sânge fals

făcând tort de Halloween pentru coacerea artei de sânge

Deserturi delicioase pe Halloween cu sânge fals

reteta de desert de Halloween face sânge de arta tine

Arta sângelui în sine face haloween bueat

face sânge de artă tine de Halloween cupcakes

Sânge de artă te face idee cocktail vampir

Happy Halloween!

Fă-ți vapir fă-ți singur sânge de artă