Mozaic în grădină – 13 modele fermecătoare cu impuls

mozaic în grădină violet albastru floral model de pietre

Mozaic în grădină

Ce zici de unul colorat Mozaic în grădină? În acest fel puteți introduce mai mult dinamism și prospețime în zona exterioară cu puțin efort și cu materiale reziduale. Dacă ați avut o renovare recentă sau o lucrare de construcție la domiciliu, nu aruncați materialele rămase prea repede.

Aruncați o privire la tot și gândiți-vă la ce piese să mai utilizați. Pietricele mici, pietre mari, ceramică, marmură sau granit – totul poate continua să fie o utilizare valoroasă în designul dvs. Mozaic în grădină au.

Cu cât sunt mai diferite formele și culorile, cu atât mai bine. Puteți apoi aranja resturile în grupuri cu textura și aspectul similar. Cel mai bine este să desenați modelul pe care doriți să-l aveți ca mozaic. Apoi puneți totul fără a vă lipi sau fixați. Vă recomandăm combinarea diferitelor materiale pentru a obține un contrast structural și color. Dacă totul se potrivește, puteți conecta elementele între ele cu adeziv pentru construcții. Îmbinările sunt cel mai bine umplute cu mortar colorat.

 Acest lucru creează un copac frumos

mozaic în motivul copac grădină verde albastru
Placile ceramice sunt perfecte pentru una Mozaic în grădină. Din plăci puteți tăia părți mai mici cu ajutorul cleștilor și le puteți instala în motivele dorite. Îmbrăcați mozaicul cu lac transparent pentru mai multă strălucire.

Puteți decora aproape totul în grădină cu un mozaic frumos – bulevardele, masa de grădină sau banca. Piscinele decorative, bordurile și decorațiunile de perete pot fi, de asemenea, ușor de proiectat. Îndrăzniți-vă și decorați spațiile exterioare într-un mod creativ și original.

Artă de masă grădină

mozaic grădină de masă colorată

Southern joie de vivre

mozaic în piscina mică grădină decorUn fotoliu fantezist a la Gaudi

mozaic în grădină multicolor imaginativ abstract

Arta unică a plăcilor

mozaic în tabelul grădinar ornamentat

Rezumat în culori reci

mozaic în pietre de grădină celadon verde gri

Spirala masivă a pietrelor

mozaic în plăci de spirală de grădină de grădină

Flori din piatră filigrană în violet

mozaic în grădină piatră dale de piatră violet

Minunat pas art

mozaic în scări gradina abstract

Frontieră cu caracter

mozaic în grădină pietre colorate margine

Decoratiuni de perete pentru a admira

mozaic în grădină perete decorare soare păsări de pește

Modele curbate și flori proaspete

mozaic în modelul peisajului ondulat