Stelele de hârtie fac Crăciunul sau Revelionul: instrucțiuni simple în text și imagine

Doriți să faceți vedete frumoase de hârtie pentru decorațiunile dvs. de sărbătoare de sărbătoare de la domiciliu sau la serviciu? Ei bine, atunci ai absolut dreptate aici. Pentru că astăzi avem un ghid foarte simplu în text și imagine gata pentru tine. Pentru acest proiect ieftin de artizanat, aveți nevoie de unelte și materiale foarte simple pe care le aveți cel mai probabil la domiciliu. Pe baza instrucțiunilor simple, puteți crea o mulțime de stele de hârtie ca decor original pentru Crăciun, Revelion sau de ce nu pentru petrecerea de vară. În funcție de gustul dvs., puteți proiecta stelele în diferite culori și dimensiuni și chiar le puteți completa cu lumini de zână sau alte elemente și pentru a le face mai spectaculoase.

Una sau, probabil, mai multe stele de hârtie sunt cadoul ideal de ultimă oră pe care destinatarul îl poate atașa direct la pomul de Crăciun sau la masa festivă. Deci, nu numai că dați deoparte unul dintre cele mai importante simboluri de Crăciun, ci și timpul și atenția proprie, folosită cu drag, care poartă în general cadouri de bricolaj.

Faceți stele de hârtie și creați o frumoasă decorare de Crăciun

pereți de hârtie de decorare de perete sclipitoare cu Crăciun

Faceți stelele ușor

Realizarea stelelor de Crăciun este cu siguranță distractivă pentru toate vârstele și, în majoritatea cazurilor, este foarte ușoară, deși ar putea părea un pic mai complicată la început. Acesta este exact cazul acestor stele de hârtie 3D. Citiți toți pașii din manual, uitați-vă la imaginile și videoclipul de mai jos și veți fi siguri cu siguranță.

În funcție de ocazie, de decor sau de propriul dvs. gust, puteți alege diferite culori și modele pentru hârtie. La sfârșitul starilor de hârtie terminate puteți vedea ambele părți ale hârtiei și, prin urmare, ar trebui să vă gândiți în prealabil la ce culori și modele doriți să le combinați.

Materiale și instrumente:

  • 7 bucăți egale de pătrat / A4 de hârtie
  • foarfece
  • Tacker sau adeziv de hârtie
  • Bandă pentru agățat
  • Clothespin - așa cum doriți pentru lipirea împreună

Materiale și unelte simple și ieftine

hârtie stele crafting materiale foarfece adeziv hârtie riglă
Și așa se face:

Să începem cu steaua stea a hârtiei: din fiecare pătrat de hârtie faceți o stea. Și cum? Foarte simplu. În partea de jos a videoclipului veți vedea totul detaliat pas cu pas.

Pasul 1:

Toate pătratele de hârtie sunt pliate în felul următor: Cu fața colorată orientată spre interior, aduceți cele două colțuri opuse împreună pentru a forma un triunghi. Repetați același lucru cu celelalte două colțuri opuse. Apăsați toate marginile de hârtie frumos și ferm cu mâna.

Pătrările de hârtie sunt realizate mai întâi din foile A4

hârtie stele tinker la Crăciun hârtie fold diy idei meșteșug

Deci, veți obține un triunghi chiar mai mic de hârtie

hârtie stele basten ca o idee de Craciun decoratiuni de CraftPasul 2:

Acum se folosesc foarfecele. Faceți trei sau mai multe incizii la aceeași distanță unul de celălalt, ajungând la maximum 1 cm până la marginea hârtiei. Cu cât aceste tăieturi sunt mai lungi, cu atât va fi mai aerisit și mai voluminos steaua de hârtie. Și dacă vrei o stea care arată mai delicată și mai delicată, atunci poți să faci mai multe tăieturi în hârtie.

În funcție de gustul dvs., faceți stelele de hârtie mai fine sau mai grosiere

hârtie de stele face triunghiuri din hârtie

Pasul 3:

Începeți lipirea. Îndoiți fiecare pătrat de hârtie în afară și lipiți împreună sau sfâșiați fâșiile rezultate la vârfurile lor. Acest lucru creează un fel de inele din benzile de hârtie. Când se fixează, puteți folosi clothespins ca un ajutor. Lipiți benzile de hârtie împreună, alternativ, pe partea din față și din spate. Începeți din centru și faceți-vă drumul spre exterior.

Deci toate cele șapte pătrate de hârtie ar trebui să arate ca după tăiere

hârtie steluță patraturi diy idei de meserie pentru Crăciun

Puteți utiliza, de asemenea, un pistol de lipire

Stele de hârtie făcute ușor cu clei

Și așa veți obține șapte sfaturi frumoase de stele

hârtie stele groaznice la idei de cadouri de Crăciun ultimul minut

Pasul 4:

După ce toate sfaturile de șapte stele sunt pliate, începeți să le lipiți împreună. Toate sunt lipite sau capsate împreună și unde cele mai exterioare benzi au fost lipite anterior împreună. Dacă lăsați-o în acest fel, aveți un fel de ghirlandă de hârtie care face o mare decorare de Crăciun. Dacă doriți să continuați cu steaua de hârtie, treceți la pasul 5.

Lipiți vârfurile individuale de stea împreună

Instrucțiunile de hârtie ale hârtiei au fost scrise

Pasul 5:

Rezumați punctele inferioare ale punctelor stea și le strângeți cu fermitate. Acum rămâne doar să închidem steaua de hârtie. Anume, unul lipeste sau capsează ultimele sfaturi de două stele împreună. Dacă doriți, puteți atașa banda la steaua cu un pumn de orificiu. Și ... făcut!

Așa că puneți capul de hârtie împreună la sfârșit

Stelele de hârtie se disting ca o decorare de Crăciun la domiciliu

faceți stelele de hârtie să faceți singuri sfaturi de stele din hârtie

hârtie stea stele tinker stea lipici împreună

dă-te și atârnă stele de hârtie

În diferite dimensiuni, combinate cu lumina reflectoarelor atmosferice, vedetele de hârtie făcute de dvs. sunt potrivite ca o frumoasă decorare de perete pentru Crăciun sau Revelion. Pur și simplu fantastic! Încearcă-te singur!

Distrează-te și sărbătorește-te!

Realizarea hârtiei este distractivă

Faceți stele de hârtie și le combinați cu lumini de zână

Și urmați din nou întregul proces de crafting aici, în film: