Idei de decorare și artizanat pentru vechile dulapuri de bucătărie

Crafting idei pentru dulapuri de bucătărie vechi mobilier tradițional din lemn de bucătărie

Denumirea proiectului: conversia dulapurilor de bucătărie

Nu este întotdeauna ușor și accesibil să înlocuiți toate dulapurile din bucătărie. Prin urmare, este posibil ca conversia lor să fie cea mai bună idee. Dar ce include acest proces? Ca și în cazul majorității proiectelor de producție, răspunsul este asociat cu multe detalii diferite.

Primul pas: Aflați dacă dulapurile sunt suficient de puternice pentru a rezista la o renovare care poate dura în următorii zece ani. Verificați eventualele deteriorări structurale care pot ajuta la asigurarea faptului că noua suprafață nu este suficient de bine acceptată. Dacă este cazul, atunci ar trebui să vă gândiți la o renovare completă în bucătărie.

Întrebați-vă ce avantaje aduce noua conversie asupra noii achiziții? - Idei de decorare și artizanat pentru dulapuri de bucătărie vechi

Cel mai apropiat lucru este să părăsești dulapul în același loc și să fii neatins. Acest lucru evită costurile, dar și tensiunea asociată cu renovarea completă.

Astfel, pentru dvs. va fi mai ieftin, veți folosi mai puțin material și veți face procesul de proiectare mai ușor.

Uită-te cu atenție la împrejurimi pentru a decide ce culoare va fi cea mai potrivită. Nuanța aici completează minunat tonul principal și permite apariția accentelor roșii.

Uită-te la rugină relegated de suprafață, care duce la dimensiuni mai profunde de culoare. Alte detalii, cum ar fi plăcile de izolare, compartimentele de depozitare, coșul de drenare, arcadele dentare, conferă designului o mulțime de caracter.

Intreaba-te: este acest proiect DIY bun pentru mine?

Dulapurile dvs. au cadre robuste? Apoi, reproiectarea poate fi într-adevăr o soluție foarte bună. Nivelul la care faci asta depinde numai de tine! Schimbarea suprafeței sau repetarea poate duce la efectul dramatic dorit.

Înlocuirea componentelor hardware și partea frontală a sertarelor poate conferi întregului aspect un aspect complet nou. Asigurați-vă că aveți în vedere înlocuirea accesoriilor, butoanelor și mânerelor.

Înlocuirea lemnului deteriorat poate fi, de asemenea, parte a procesului.

permis:

Odată ce schimbarea nu afectează nicio construcție sau sistem de etichetare, nu ar trebui să existe probleme. Adresați-vă îngrijitorului și / sau comunității.

Durata proiectului:

Unele îmbunătățiri simple se pot face, de asemenea, într-o săptămână. Dar chiar și cele mai complicate ar trebui să fie gata într-o lună.

Cea mai bună perioadă pentru implementarea unui proiect

Acesta este un proiect pe care îl puteți face minunat în timpul iernii, cu mâinile legate de toate celelalte tipuri de îmbunătățiri. Aș alege un weekend după Halloween și înainte de Paște.
În timpul verii, poate fi prea cald, în funcție de sezon și de climă.

Alb-negru este intotdeauna si nu ies din moda

Idei Craft pentru vechile dulapuri de bucătărie scaune tradiționale de bar negru
S-ar putea opta pentru dulapuri albe și suprafețe de lucru negre și toate acestea în splendoare.

Nimic nu este prea complicat și scump. Priviți cele două panouri de sticlă de pe ambele părți ale cuptorului cu microunde. Ele dezvăluie delicat banca lungă a dulapurilor superioare și împiedică apariția monotonă.

O temă contemporană moale a fost cu siguranță realizată în această bucătărie

Idei de artizanat pentru dulapuri de bucatarie vechi, ambiante traditionale bucatarie

 Rețineți că ușa de pe dulap prezintă un stil foarte simplu și se numește "stil shaker". Aceasta este una dintre cele mai ieftine porți disponibile pe piață. Puteți să le utilizați în mod eficient în designul interior tradițional și modern.

Oțelul inoxidabil completează accesoriile disponibile. Din nou, dulapurile superioare oferă un aspect foarte interesant.

Cele mai multe case sunt foarte tradiționale și într-adevăr nu puteți merge prost în utilizarea acestor scheme de culori clasice

Idei de Craft pentru vechile dulapuri de bucatarie chiuveta fereastra rustic Faceți clic aici pentru a vedea diferența dintre aspectul nou și cel vechi al bucătăriei.

Esti surprins? Da, vechea versiune era într-un stil contemporan. Se poate de asemenea vedea că reînnoirea poate funcționa fără transformarea întregului spațiu.

Acum este momentul să examinați cu atenție rezultatele după ce ati transformat ultimele bucătării pe care le-ați văzut

Crafting idei pentru vechile dulapuri de bucatarie mobilier din lemn chiuveta

 Acest exemplu aici are tot ceea ce ar dori cumpărătorul mediu. Inclusiv suprafața de granit și peretele spate frumos al plăcilor.

Planul de bază se potrivește exact dimensiunilor bucătăriei. Dar suprafața maro aurie a dulapurilor și aspectul din lemn îl fac să pară aspră și neterminată.

Schimbarea lemnului arțar

Crafting idei pentru vechile dulapuri de bucătărie lac întuneric lemn

atunci: După trecerea la lemn de arțar și sertare cu furnir din același material, precum și prin aplicarea unei noi culori, designerii au creat spațiul mult mai plăcut.

Arta arată acum ca un material mult mai moale și mai moale, iar materialul întunecat oferă camerei un aspect mai rafinat.

Aici vedem o bucătărie foarte largă și spațioasă, care are frumos Grantioberflächen și zidul din spate

Idei de Craft pentru conversia vechilor dulapuri de bucatarie

Dar chiar și aici, suprafața de stejar tăbăcită și grosieră nu este suficientă pentru a da camerei o senzație specială.

Ușa pare a fi depășită

Crafting idei pentru vechile dulapuri de bucatarie marmura rosie de mahon

atunci: Observați modul în care majoritatea elementelor din ideea originală sunt încă aici. Cu toate acestea, a decis acum o suprafață arțar și acoperiri tipice mobilier.

Pe părțile laterale ale frigiderului există și alte panouri introduse și elemente foarte vizibile la baza insulei de bucătărie, făcând astfel bucătăria mult mai plăcută.

Încă o dată avem de-a face cu stejar grosier

Idei de artizanat pentru vechile dulapuri de bucătărie gătiți aragaz

Acestea fac atmosfera în fiecare bucătărie să pară mai ieftină.

În caz contrar, aveți tot ce ați putea cere, fereastra mare deasupra chiuvetei, care asigură intrarea multor lumini naturale.

Totul a rămas în locul ei în bucătăria asta

Crafting idei pentru dulapuri de bucatarie vechi lac lemn alb

apoi:  Dar a fost complet renovat. Unul a schimbat și mânerele și butoanele. Acum granitul întunecat reflectă dulapurile mai ușoare într-un mod luxos. Decorul camerei se simte mult mai frumos și mai luxos decât înainte.

Vom examina cu atenție dulapurile noi vopsite

Remedierea ideilor pentru mânerele vechilor dulapuri de bucătărie

 Suprafața este acum un pic tulbure. Acest efect oferă caracter și dramă. Astfel de dulapuri nu sunt neapărat costisitoare, dar ele reprezintă baza perfectă pentru o transformare.

Deseori trebuie să ne ocupăm de suprafețe tristă

Renovarea ideilor de ambarcațiuni pentru vechile dulapuri de bucătărie

înainte de:  Dar lucrul bun despre lemn este că poate fi într-adevăr refăcut. Atâta timp cât nu este răsfățat de apă sau de alte influențe foarte rele, nu trebuie să vă disperați.

Aici este cabinetul reparate

Idei de Craft pentru vechile dulapuri de bucatarie, proaspete

atunci: Suprafața veche a fost șlefuită și aplicată cu vopsea și lacuri noi. Pentru astfel de locuri de muncă recomand specialiști, dacă nu sunteți un meșter foarte bun.

Cum rămâne cu lemnul de stejar granulat, care pare să fie folosit atât de des?

Idei de artizanat pentru sertarele de dulapuri de bucătărie vechi

Acest exemplu este în baie. Acesta prezintă o formă minunată, o mulțime de sertare și spațiu de stocare. Doar pentru că este un pic simplu, nu ar trebui să faci fără ea!

Acesta a fost transformat de culoarea albă spartă, carcasa într-un element excelent al dispozitivului

Crafting idei pentru vechile dulapuri de bucătărie fereastră alb lac

apoi:

Accesoriile, oglinda, chiuvetele și conductele de apă au rămas.
O suprafață perlată și mucegai în bază, ați realizat o apariție complet nouă, cu foarte puțin efort.

Facilitățile de bucătărie moderne și elegante au suprafețe frumoase de piatră și un zid mural în spate

Idei de Craft pentru vechile dulapuri de bucătărie mozaic de perete din bucătărie

 Chiar și aparatele de bucătărie sunt noi. Dar culorile suprafețelor lemnoase nu se potrivesc cu vecinii lor moderni.

După conversie, vedem bucătăria în negru și ușile sunt în stil de agitatorMeșteșug Idei pentru vechi de bucatarie dulapuri-negru-fnish-textura

apoi:
Creați o declarație modernă cu ea. Bucătăria originală avea niște mânere metalice subțiri, dar versiunea redesenată are hardware mai substanțial pe care preferați să îl urmăriți și să-l atingi.

Cine ar trebui să angajeze:

De asemenea, puteți face conversia bucătăriei dvs. ca proiect DIY. Uneori este vorba doar de înlocuirea unor mânere și butoane.

Dar dacă nu sunteți foarte priceput, ar fi bine să alegeți un specialist. Dacă transformarea este mai completă, nu uitați să implicați arhitecți și designeri.

Aici avem un chestionar pregătit pentru dvs., astfel încât să nu riscați să uitați ceva când vă planificați, cu sau fără specialiști

Veți înlocui următoarele elemente:

Accesorii pentru dulapuri

Ușile de pe dulapuri și din față ale sertarelor

Tipul de lemn și de suprafață

Culoarea existentă

Lucrarea de vopsea

balamale

aparate de bucatarie

blaturi

peretele posterior

iluminat

panouri de suprafață

Trebuie să instalați mai multă lumină?

Trebuie să faceți reparații?

Trebuie să introduceți detalii diferite, cum ar fi niște uși de sticlă?

Cum arata acum? Începeți acest lucru într-un proiect DIY sau angajați un specialist?