DIY paturi de lemn din europaleti

câine de pat paleți în aer liber diy

Proiecte ciudate, utile, pentru animale de companie

Tăiați zona de odihnă a câinelui dvs., făcând un pat de lemn din cîine din europaleți. Animalele de companie și mai ales câinii și pisicile au nevoie de mai multă îngrijire și dragoste, astfel că ideile noastre de artă se dovedesc a fi cadouri frumoase pentru animalele de companie.

Dați patului o formă pătratică și completați-l cu un tampon moale și voila! Câinele îți are propriul loc de dormit pentru el însuși.

DIY paturi de lemn din europaleti

paturi din lemn pentru caini din europaleti
Aici vă prezentăm trei tipuri diferite de paturi pentru animale de companie care radiază interesul rustic și vizual. Ceea ce aveți nevoie pentru un astfel de proiect sunt niște paleți din lemn, unghii și un ciocan. Unde se află paletele? – în curtea din spate, cu vecinii și pe șantiere. În mare parte nu utilizați deloc paletele de lemn, dar le aruncați. Aceasta este o oportunitate perfectă pentru pasionații!
Înainte de a remodela paletele, spălați-le mai întâi pentru a le face să pară curate și proaspete.

Obiectiv și mobil pe roți

paturi din lemn pentru caini din europaleti cu pat galben

Adăugați balamale sau rame pentru paturile din lemn de casă din europaleți, pentru a face câinele să se simtă confortabil și confortabil în interior. Pentru mai mult confort, adăugați două perne.

În plus față de rama patului, puteți adăuga roți de transport pentru a transforma patul de câine într-o jucărie de companie și pentru a oferi o mai mare plăcere câinelui dvs.

Aplicație utilă puteți oferi acest câine de casă de casă. Nu numai din europaleți, dar și din valize pe care nu mai aveți nevoie.

încadrare

DIY paturi din lemn din europaleti simpleDacă nu aveți materiale inutile pentru a crea un pat, faceți-l din paleți care sunt ieftin și durabil.
Pentru un somn liniștit al câinelui tău, poți chiar folosi piese vechi de mobilier.

Foarte util și ușor de utilizat, unele mobilier DIY pot fi făcute din palete reutilizabile dacă le transformi cu pricepere și cu experiență.

 Echipat cu cadru de pat și roți

paturi din lemn pentru câini din europaleți gri perne

Pads sau saltele vin în primul rând atunci când vine vorba de confort și ergonomie. O atingere moale, frumoasă se poate realiza cu unele perne și perne aruncate.

Pentru efecte vizuale și decorațiuni, faceți încă etichete de nume și le atașați la patul pentru câini. În acest scop, puteți face scrisori din vinil. Veți găsi o mare varietate de roluri în fiecare magazin specializat.

Cu spațiu suplimentar de stocare

paturi din lemn pentru caini din europaleti

Aranjați paleții din lemn

paturi din lemn de catifea din europaleti

Fixați inițialele pe placa de lemn

Dulapuri pentru caini din lemn masiv din europaleti

Convenabil și la prețuri rezonabile

Paturi de pat din europaleti din lemn de brad

Spațiu de dormit propriu pentru câine

Dulapuri din lemn pentru caini de lemn din cadru de europaleti

Design fericit în alb și negru

Dulapuri din lemn din lemn de europaleti reciclati

Perna veche servește drept saltea aici

paturi din lemn pentru caini din europaleti roz