Lego Stones: fapte interesante și idei creative de DIY

Proiecte DIY Lego Stones Idei de inspirație DIY

Despre pietrele Lego și lucrurile practice din viața noastră de zi cu zi

 

Îți plac cărămizile Lego? Dacă răspunsul dvs. este pozitiv, atunci cu siguranță doriți să folosiți cărămizi Lego la domiciliu, nu? Dar aveți și o bună înțelegere cu ceilalți membri ai gospodăriei? Poate că nu aveți suficiente scuze convingătoare pentru folosirea lor?

Vă putem ajuta! Există multe trucuri excelente cu privire la modul de utilizare a cărămizilor Lego ca decor în interior.

 

Ce puteți face din cărămizi Lego?

Informații interesante despre cărămizile Lego

Dar, înainte de a începe cu sfaturile practice, am dori să vă spunem ceva despre istoria și angajamentul lor. Cărămizile Lego îi însoțesc pe copii în dezvoltarea lor începută din 1949.

Dar este un fel de distracție atât amuzantă, cât și foarte educativă. Ei îi învață pe copii să facă față durerii. Vă întrebați de ce? Iată răspunsul: Studiile au arătat că mersul pe jos pe cărămizi Lego este o experiență deosebit de dureroasă.

Mai mult decât o jucărie pentru copii

Cumpărați Proiecte DIY Individually
Un an important în istoria cărămizilor Lego era în 2013. Au fost produse aproximativ 260 de milioane de bucăți. Dintre acestea, au apărut câteva proiecte tematice fascinante. Cele mai populare dintre acestea sunt asociate cu seriale de filme populare, cum ar fi Star Wars și Simpsons.

Lego pietre peste tot ...

Proiecte DIY lego cărămizi jucării pentru copii, de asemenea, pentru adulți

cheie lanț

Aveți nevoie de lanțuri mari pentru perete lângă ușa exterioară? De ce nu-i faci pe cei de la cărămizi Lego? Puteți aplica diferite culori și puteți face ceva grozav într-o varietate de combinații. Totul din holul tău nu ar mai părea atât de grav, ci mai degrabă relaxat și jucăuș. Trebuie să fie, nu-i așa?

Lanțul lanțului original

Proiecte DIY lego pietre lanț cheie cu pereteIdei simple cu utilizare practică

diy proiecte lego pietre brelocuri construiți-vă

Design carti de joc în siguranță

Iti place sa joci carti? Din nou, aceasta poate fi o ocazie minunată de a cumpăra cărămizile populare Lego la o vârstă adultă. Din aceste motive puteți face un cadru minunat pe care să vă poziționați cărțile în timpul jocului.

Cutie cadou

Insistă asupra cazului bun nu mai puțin decât darul însuși în ocaziile solemne? De asemenea, ați putea face niște cutii mari din piesele Lego. Acestea sunt adesea mult mai sigure și mai eficiente decât hârtia de ambalat. Fragile sunt depozitate acolo foarte bine.

Geantă de mână designer din pietre Lego

Proiecte de bricolaj Lego Stones Handbag Motley ambreiaj

Mai multe idei minunate

Blocați, nu? Da, în Londra există panouri de informare realizate în întregime din piese Lego. Este un proiect temporar, dar este destul de impresionant.

Arta stradală

Proiecte DIY Lego Stones Street Art Art

accesorii

Unii oameni nu s-au săturat să încerce accesorii noi și noi. Esti unul dintre ei? Între timp, există o mare tendință de a face bijuterii de mână interesante din cărămizi Lego.

Colier în toate culorile curcubeului

Proiecte DIY Lego Stones Accesorii Make Yourself Colier

Și cercei potrivite în albastru

Proiecte DIY Pietre Lego Pietre faceti-va albastru

Ceasuri distractive pentru grădiniță

De la cărămizi Lego sau de la figurile din ea puteai să-ți dai ceasuri mari pentru camera copiilor. Va fi un proiect care nu va deveni plictisitor pentru copii, pe măsură ce îmbătrânesc.

Ceas de perete pentru grădiniță

Proiectele diy fac lego pietre perete ceas

Organizator pentru birou

Vrei un organizator distractiv pentru biroul tău? De ce nu accesezi cărămizile Lego. Acest lucru poate fi de asemenea ușor de convertit dacă nu se potrivește destul de bine după ceva timp.

De asemenea, în bucătărie se folosește o cutie Lego

Proiecte DIY Lego Stones Creante de bucatarie ustensile

Înlocuiește bine cheile lipsă de pe tastatură

Sunt lipsite anumite piese de pe tastatura PC? Nici o problemă! Puteți pune niște pietre Lego în locurile lor. Acest lucru va arata atat de amuzant incat s-ar putea sa va placa si mai mult pe PC.

Cabană pentru animale

Da, chiar și animalele au voie să se distreze cu cărămizile Lego. Din aceasta puteți face case mari, stabile și chiar rezistente la intemperii.

Multe alte idei ...

După cum probabil ați observat, există multe modalități de a utiliza cărămizi Lego acasă. Nu vă fie teamă să fanteziți și să veniți cu lucruri minunate. În cele din urmă, mulți dintre noi nu trebuie să cumpere noi seturi Lego. În loc să aruncăm pe cele vechi, putem face mari proiecte DIY pentru toate zonele casei noastre.

Ideea decorului de Craciun - Steaua pietrelor Lego

Proiecte de bricolaj Lego Pietre Decoratiuni de Craciun Construiti-va propria stea

Dați măsuței de cafea un aspect nou

diy proiecte lego pietre decorare masă de cafea

Genți de mână pentru doamnele de modă

Proiecte DIY lego pietre geanta combinație de culori

Ce combinație de culori vă place mai bine?

Proiecte DIY Lego Stones Designer Handbag Colorat

Un alt ceas de perete original

Proiecte DIY Lego Stones Ceas de perete Fă-te lucios negru

cărămizi Lego pionezei

Proiectele de lucrări casnice-lego-pietre-pioneză pestriț