Asigurați-vă că părul se vindecă – 7 rețete ușoare pentru îngrijirea optimă a părului

face haar avocado maioneza Fotor Collage

Cum de a face vindecarea corectă a părului

Nu este prima dată când ne confruntăm cu produse naturale și cu utilizarea lor incomparabilă ca produse cosmetice. Astăzi ne vom concentra pe îngrijirea părului. Mai ales după iarnă lungă, părul poate fi obosit și stresat și are nevoie de energie nouă, astfel încât să poată radia din nou.

Desigur, pe piață veți găsi o gamă largă de tratamente pentru păr și măști de păr, precum și numeroase balsamuri pentru păr, care vă promit rezultate incredibile. Există, de asemenea, o gamă foarte largă de produse cosmetice care sunt produse ecologic și sustenabil. Nimic nu poate fi comparat cu măștile și curele de casă. Astăzi, vă propunem 7 modalități ușoare și eficiente de a vă vindeca părul. Fiecare dintre aceste măști de păr are o acțiune de hidratare, întărire, antiseptică și ceară pentru părul tău. Aveți posibilitatea de a alege care dintre aceste variante veți folosi pentru îngrijirea părului în primăvară.

Începem cu prima noastră rețetă:

Masca de miere Lapte de par

Haarkur însuși face lapte de miere
Pentru balsamul pentru lapte de miere, aveți nevoie doar de o linguriță de miere și o ceașcă de lapte integral proaspăt. Se amestecă bine cele două ingrediente și se maschează încet lichidul în rădăcinile părului până la vârfuri. Așteptați aproximativ 15 minute și spălați-vă părul cu apă călduță și șampon. Veți observa diferența imediat după uscarea părului. Părul arată superb și, de asemenea, a devenit plăcut moale.

Masca de par masca cu unt de nuca de cocos

Haarkur însuși face unt de nucă de cocos

Această cură de păr va hidratează părul în mod optim. Tot ce ai nevoie este o bucată de unt de nucă de cocos care te va încălzi în mâini. Tot ce trebuie sa faci este sa spargi untul in parul tau. Utilizați un prosop de baie pentru a înfășura părul. Așteptați aproximativ o oră și clătiți cu un șampon moale, apoi lăsați părul să se usuce fără uscarea prin suflare.

Banana ulei de migdale Tratamentul părului

Haarkur însuși face bananePuneți o banană coaptă și adăugați 3 picături de ulei de migdale. Se amestecă și se adaugă amestecul în păr. După aproximativ 25-30 de minute clătiți cu apă călduță și spălați-vă părul cu șampon. Dacă este posibil, nu folosiți uscător de păr.

masca de păr căpșuni

Haarkur însuși face mască de păr de căpșuniCurând vine recolta proaspătă de căpșuni. Ispita dulce nu este doar pentru mâncare. Căpșunile conțin atât de multe vitamine, minerale și oligoelemente, încât sunt perfecte pentru scopuri cosmetice. Prepararea unei măști de păr de căpșuni este deosebit de rapidă și ușoară. Se amestecă 1 ceașcă de căpșuni proaspete, 1 gălbenuș de ou și 2 linguri de ulei de măsline într-un castron. Purtați amestecul până devine uniform. Apoi purtați-le în păr și așteptați aproximativ 20 de minute. Apoi spălați-vă părul cu un șampon moale.

Black Tea Rum Îngrijirea părului

Haarkur însuși face haarmask ceai negru de ceai

La prima vedere, această rețetă poate părea un pic ciudat, dar este foarte eficientă și la fel de ușor ca celelalte măști de păr din colecția noastră. Se amestecă 1 linguriță de rom și 1 linguriță de ceai negru. Masați-vă părul și lăsați-l să se usuce timp de 50 de minute. Apoi puteți clăti.

Cognac ou tratament gălbenuș de păr

faceti haarkur tine coniac gălbenuș de ou

Pentru aceasta aveți nevoie de 1 gălbenuș de ou și de 3 până la 5 linguri de coniac sau brandy. Se amestecă ingredientele și se pune lichidul în rădăcinile părului. După 20 de minute clătiți cu apă călduță. Nu sună foarte credibil pentru tine? Încearcă-o o singură dată și vei simți imediat efectul vindecător al acestei tratamente pentru păr.

masca de păr Avocado Maioneza

fă-ți hainele de maioneză de avocado

Cu siguranta stiti avocado ca o sursa valoroasa de acizi grasi nesaturati si vitamina E. Aceste ingrediente transforma acest exotic intr-un ingredient perfect pentru ingrijirea parului. Luați o jumătate de avocado coapte și 250 g de maioneză de ou și amestecați-le. Aplicați amestecul pe păr și masați cu grijă rădăcinile părului. După 20 de minute, puteți clăti cu apă călduță și puteți spăla cu șampon.

Reglarea uscată prin suflare duce la păr

    faceti parul uscat de par

Vânt vânt, pneu umed și zăpadă și, în plus, tensiunile părului

Haarkur însuși face părul de iarnă

Atunci vă întrebați ce ar trebui să faceți acum

Haarkur însuși face ca îngrijirea părului să fie naturală

Parul ar fi singura alternativă?

haarkur însuși face părul înțepenit

Gândiți-vă durabil

Haarkur însuși face părul lung

Luați produsele naturale

haarkur însuși face natura

Acestea vă dau părului o strălucire naturală și sănătoasă

haarkur însuși face natura părului

Cu tratamente de păr de casă parul poate arăta la fel de fabulos

Haarkur însuși face păr strălucitor