12 idei neobișnuite de bricolaj pentru tabla de pat

pat pernă lumina de pe panou

Transformați-vă patul într-o operă de artă

 

Te gândești să-ți schimbi drastic dormitorul? Toată lumea poate schimba patul. Aici, cu toate acestea, vă oferim ocazia de a vă exprima curajos caracterul dvs. de invidualitate și personalitate prin utilizarea dvs. pat  tăblie  pentru a face neobișnuit. Astfel, prezentăm 12 idei extraordinare despre acest subiect.

 

Idei neobișnuite pentru capul patului 

cap de pat alb și gri
De obicei, folosiți pantele în planificarea zilnică a sarcinilor. V-ați gândit vreodată că pot servi și ca cap de afișaj? Flexibil și surprinzător, această mobilier devine centrul camerei. Sugestia noastră ar fi să atârnați cuțitul în sus, astfel încât fundul să coincidă cu nivelul pernei. Apoi puteți merge la înălțimea dorită. Apoi, puteți atașa o varietate de decorațiuni.

Wallpaper tăblie

pat de cap 2 lampi de podea perne

Ideea pentru un tapet de fundal găsim sfat. Alegeți un tip popular și culoarea de tapet, tăiați-l și formați-l Bettkopfteil  l.

Efect optic cu tablă

pat de tablă tablă pătrat coloratUtilizarea unui panou oferă un efect vizual puternic. Poți scrie ceva pe ea sau poți da o aprobare.

Înclinați o bucată de lemn pe perete

lenjeria de pat pentru pat alb

Nu sunteți fanii zgomotului și folosirea exercițiilor? Acest lucru nu este necesar în nici un caz. Luați o bucată de lemn și doar o aplecați de perete. Rapid, ușor, confortabil.

Puneți obturatorul în uz

pat de formă orbită

Aveți obloane în camera dvs. de mansardă? Utilizați-le agățându-se sau sprijinindu-le.

Pentru iubitorii de carte

cartierele de pat tapiteaza podele din lemn

Aici vine o idee minunată pentru iubitorii cărții. Este cu adevărat originală și puteți să vă asigurați că nu veți vedea nicăieri un astfel de aspect. Colectați toate cărțile citite și le puneți împreună.

Fabricat din carton

cap de pat deco floare

Următoarea sugestie este extra pentru cei care sunt înzestrați cu imaginație și talent pentru desen. Asigurați-vă că bordul tău de pe panou este din carton. Proiectul este ieftin și flexibil. Iată o imagine pentru inspirație.

Lucrare în locul capului

pat mobilier de culoare albă

Așezați o lucrare de artă cu impact scăzută împotriva peretelui pentru a imita efectul capului.

Capul de fereastră

pat de tabla de exceptie forma

O altă idee pe tema ferestrelor de către Peely Paint. Îndepărtați cu grijă ferestrele și atârnați capul creativ de perete.

Formarea cu perdele

pat cap de bord vitrină

Pentru a realiza această sugestie, mai întâi atârnați o bară de perdea pe perete și apoi vă perdează sau de ce nu perdele de duș.

A dormi și a călători

pat de fund pernă glob

Iti place sa calatoresti? Apoi, trebuie să utilizați un dosar vechi ca o componentă de pat.

Profitați de exemplele noastre proaspete din fotografii și creați-vă unicitățile unice pat tăblie! Puteți continua să vă împărtășiți ideile cu noi și să ajutați mai mulți oameni. Mult noroc!