Doriți să construiți o casă de copaci pentru copii? Iată sfaturile noastre pentru acest subiect

baumbaumhaus baumhaus construieste proiecte DIY

O casă de copaci ca paradis pentru copii

 Pentru majoritatea copiilor, având propria lor casă de copac în grădină este cea mai mare acolo este. O casă mică, montată în copaci, la care au acces doar ei, este visul copilariei prin excelență. Acest vis nu trebuie să fie neîmplinit. Cu o mică măiestrie, materialele potrivite și, mai presus de toate, uneltele potrivite, fiecare proprietar de grădină își poate construi singur propriul copac sau grădină.

Cu sfaturile noastre utile, "Build Tree House Project" este chiar mai ușor de implementat.

Proiecte DIY: Construiește-te singur o casă de copaci

kinderbaumhaus baumhaus își construiesc propriile jocuri pentru copii
Principalele reguli de bază pentru construirea unei case de copaci

Oricine decide să-și construiască propria casă de copaci pentru copii trebuie să planifice acest lucru în avans și să-și măsoare capacitățile existente. În plus, este important să aveți materialul de lucru profesional necesar, care include în principal mașini-unelte, cum ar fi ferăstraie, burghie sau altele asemenea. Sunt disponibile o gamă largă de scule și materiale de montaj, i.a. la engelbert strauss, un magazin specializat în materiale de lucru pentru companii și proiecte de construcții mai mari. Alte criterii pe care un laic ar trebui să le ia în considerare atunci când construiesc o casă de copaci sunt:

baumbaumhaus baumhaus construiți din lemn

  • Calitatea copacilor: o casă de copaci ar trebui amplasată numai pe copaci care pot transporta greutatea necomplicată. Arborii potriviți sunt fag, arțar, pin sau stejar, ale căror trunchi are cel puțin 40 cm în diametru.
  • Mindfulness: Cuie și șuruburi ar trebui să fie utilizate cât mai puțin posibil, astfel încât copacul nu este deteriorat în timpul proiectului. (folosiți numai șuruburi din oțel inoxidabil)
  • Planificarea: Artizanul hobby trebuie să se adapteze la condițiile copacului și zonei de construcție și să le măsoare în prealabil. Factori precum lumina solară suficientă și deranjarea enervantă trebuie incluse în planificare.
  • Luați timp: Materialul relevant nu este important numai pentru construcția unei case de arbori, dar proprietarul primește suficient timp pentru proiectul său de construcție. Trebuie planificate și implementate cel puțin 2 săptămâni.
  • Instrumente: Cel mai important echipament include o scară, un nivel de duș, un fierăstrău, o șurubelniță fără fir, un ciocan, unghii și șuruburi din oțel. Toate acestea ar trebui să fie ușor accesibile în timpul construcției. De asemenea, sunt recomandate centurile de siguranță sau cablurile de siguranță.
  • Calitatea lemnului: lemn de calitate superioară trebuie folosit ca material de construcție, ideal pentru lemn de zada. Acest lucru ar trebui apoi adaptat pentru măsurare.

copac copac casa lemn copac casa construi gradinaPentru întregul proces de construcție, siguranța ar trebui să vină mai întâi. Acestea includ o platformă stabilă cu șuruburi pe care se află casa copacului și o balustradă pentru protecție. Copiii nu trebuie să se rănească, deci este de asemenea important ca plăcile din lemn să fie bine șlefuite. De asemenea, nu nesemnificativ: aspectul casei de copaci. O pictură colorată și multe ferestre pentru o muncă intensă ușoară se întreabă.

  Construiește-te singur o casă de copaci