Fold origami pentru Crăciun – 5 instrucțiuni detaliate și o mulțime de distracție crafting

Origami - arta unică de pliere a hârtiei din Japonia, a cucerit fără îndoială lumea întreagă și continuă să fie o provocare constantă pentru mulți fani noi, dar și pentru cei experimentați. Deoarece acest lucru poate fi aproape totul tinker și numai din hârtie. Ce zici de plierea origami pentru Craciun, de exemplu? Aceasta este o afacere deosebit de eficientă din punct de vedere al costurilor și incitantă, pe care nu numai adulții, ci și copiii sunt bineveniți să o participe. Astăzi, avem 5 instrucțiuni detaliate Origami în imagini și clipuri video pregătite pentru dvs. Uitați-vă la toate și încercați să le imită, care dintre ele vă plac cel mai mult. Sau poate veți găsi toate cele 5 foarte interesante și doriți să vă proiectați decorațiunile de Crăciun?

Origami idei de Crăciun ca inspirație

Crăciun origami Crăciun reni pliere reni

Nu pentru nimic am ales aceste 5 elemente de decor, deoarece ele sunt, în opinia noastră, cele mai importante în decorarea festivă de Crăciun și oferă imediat dispoziția potrivită. Combinarea dintre Origami și Crăciun nu este nouă. Pe net veți găsi multe exemple de decorațiuni originale de Crăciun realizate cu artă plată japoneză.

Suma minimă de bani, precum și inteligența răcoroasă a origami, o fac o tehnică populară de crafting pentru toate vârstele. Plianța origami urmează un ghid detaliat, dar are întotdeauna ocazia de a experimenta - cu culori, dimensiuni și texturi noi. Acest lucru are ca rezultat creații unice de hârtie care se potrivesc practic cu orice ocazie posibilă.

Dar să începem acum de la început!

cum ar fi semn origami Crăciun idei ambarcațiunile
Faceți origami poinsettias singur

Și cum a început totul? Cu poinsettia! Îl cunoaștem, de asemenea, ca pe o stea adventă și începem să decorăm ferestrele, ușile și zidurile noastre încă din advent. Poinsettias pot fi găsite abundent pe piețele și în magazinele decorative în diferite modele. Dar nimic nu se poate compara cu sentimentul care vine cu o stea de Crăciun de casă. Tinkered cu dragoste și răbdare, el radiază joie de vivre și contemplație în jurul lui. Doar încercați!

Asigurați-vă că steaua de Crăciun nu este pe hârtie

origami Crăciun stea tinker de hârtie

Creați îngerii de Crăciun Origami în cel mai scurt timp

O poinsetție nu rămâne niciodată singură. În același timp, îngerii păzitori se alătură la Crăciun. Din fericire, acestea sunt, de asemenea, destul de ușor și plăcut de a se orienta ca origami. Și cum? Veți afla în videoclipul de mai jos.

Sărbătoriți Origami de Crăciun cu Îngerul Îngrijitor de hârtie

origami Crăciun înger de Crăciun înger de hârtie decorative de hârtieTinker 3D de hârtie copaci de Crăciun

Cum rămâne cu Crăciunul fără pomul de Crăciun? El și-a început marșul triumfal în secolul al XVIII-lea și este acum cunoscut în întreaga lume și decorat de mulți la sărbătorile de Crăciun. Lumanari și lămpi, dulciuri, îngeri mici, stele și bile de Crăciun sunt atârnate cu drag de pomul de Crăciun în fiecare an. Întregul lucru este apoi rotunjit cu zăpadă artificială și țintă.

Arborii mici de Crăciun 3D pot fi de asemenea făcuți din hârtie foarte ușor și în diferite dimensiuni și culori. Aici mai jos veți găsi instrucțiuni pentru frumoase tridimensionale de pom de Crăciun în formă de origami felinare pentru Crăciun. Distrează-te încearcă!

Creați o ambianță contemplativă în propriii dvs. patru ziduri!

origami Crăciun copac de Crăciun a face din hârtie

Proiectați luminile de zână ca decor de Crăciun

Fairy lights sunt pur și simplu clasicul oricărui decor, și nu doar la petrecerea de vară din grădină, dar mai ales în seara confortabilă la domiciliu, atunci când devine mai rece în afara. Sezonul Advent cu confortul său cald și liniștea meditativă este deosebit de potrivit pentru un decor cu lumini de zână. Astăzi vă vom arăta cum să pliați frumoase lumini de origami fairy, sau mai degrabă abajururi din hârtie.

O lumină tradițională cu LED-uri de zână devine o minunată decorare de Crăciun

tinker origami la Crăciun fold faruri de zână

Origami Moș Crăciun pliere

Și acum, în cele din urmă, Moș Crăciun poate veni! Ce zici de Nikolausen, micul dulce, ca de aici? Da, recunoaștem - sarcina este un pic mai dificilă decât primele patru idei de origami. Dar tutorialul video este foarte detaliat și foarte ușor de înțeles. Ei bine, merită cu siguranță o încercare.

Distrează-te în timpul copierii și celebrării!

Nicholas făcut din hârtie pentru fanii de origami avansați

origami Crăciun Santa Claus fold hârtie

Faceți chiar și mai mici Origami Santas ca etichete cadou

mici nikoläuse tinker hârtie origami Crăciun

face origami Crăciun santa din hârtie de unul singur

Hârtia poate fi folosită în continuare ca o decorare de Crăciun

Crăciun om de Crăciun înger făcut din hârtie origami de Crăciun

Originea plina de Craciun este o distractie imensa si pentru copii

tinker cu copii de origami Crăciun

Origami pom de Crăciun pentru Crăciun

hârtie Crăciun copaci ambarcațiunile origami Crăciun

Echipa editorială vă dorește o petrecere contemplativă și creativă!

origami Crăciun idee Crăciun cadouri copac

tinker stele colorate origami de Crăciun

tag-uri de cadou face-te poinsettias origami Crăciun

crăciun stele făcute din hârtie origami de Crăciun

cadouri sunt ambalaje origami Crăciun

hârtie de ambalaj origami idei de Crăciun stele din hârtie

roșu stea de Crăciun făcut din hârtie în sine face origami Crăciun

Poinsettias origami hartie de Craciun

Poinsettias ele însele face origami Crăciun

Idei de Crăciun origami de Crăciun stele din hârtie

două 3 poinsettias face origami Crăciun