Filmele de top pe care trebuie să le fi văzut – lista noastră de filme

Filme de top, ale caror sfarsit nu-l poti ghici in prealabil

 

Evenimente neprevăzute în subiect și un final pe care nimeni nu la așteptat? Cu siguranta ai cautat mult timp un film atat de interesant? Te-ai saturat sa te uiti la scenarii a caror dezvoltare este usor de anticipat? Dacă acesta este cazul, atunci am creat o listă minunată pentru dvs. Cele mai interesante filme sunt listate aici, iar în toate acestea, dezvoltarea ajunge la un scop neașteptat. Dacă nu ați văzut aceste filme încă, atunci aveți de făcut ceva în următoarele serate.

Filmele de top - Fiu ciudat (modificarea)

filme populare filme de top cinematografice

Fiul Străinul este un film american din 2008. O femeie se întoarce la un ofițer de poliție cu vestea că fiul ei a dispărut. Curând copilul este găsit și returnat mamei sale. Îi asigură pe toată lumea că băiatul este foarte asemănător cu fiul ei, deși nu este cazul.

O crimă perfectă (A PerfectMurder)

filme de top filme bune filme lista
Un om de afaceri de succes, pe nume Steven Taylor, află că soția lui are un iubit. Acestea sunt pictorul necunoscut David. După ce a cercetat, Steven află, de asemenea, că David lucrează ca consultant de nuntă. Steven îi oferă lui David bani să-i ucidă pe soția lui Emily. Planul arată perfect, dar se dezvoltă în consecință?

Nu există cuvânt muribund (titlul original Ne le dis à personne)

nici un cuvânt de aspirație ceas filme de top filme

Este vorba de povestea lui Alexandre Beck, pediatru profesor și spune un incident tragic în familia sa. Margot, soția lui este ucisă și ea este recunoscută de tatăl ei. Criminalul a fost găsit, dar nu vrea să admită că este responsabil pentru uciderea lui Margot. După o perioadă foarte lungă de opt ani, ancheta este reluată. În aceeași regiune unde sa găsit corpul lui Margot, au mai fost descoperite două. Acestea sunt rămășițele a doi bărbați, găsind o cheie de la MargotsTresor în buzunar.

Identitate necunoscută

filme ceas filme de top filmeTerenul se învârte în jurul lui Martin Harris, un cunoscut om de știință. El este într-o comă pentru o lungă perioadă de timp și când se trezește, el constată că identitatea lui a fost furat de o altă ființă umană. Nu poate avea încredere în nimeni, nici în soția lui. Întreabă o tânără doamnă pentru ajutor. Împreună încearcă să afle cine și de ce doresc să-i mintă.

Deținuții

filme de filme de top filme de top

Filmul Prisoners din 2013 are, de asemenea, o poveste interesantă și se termină în mod neașteptat. Într-un oraș mic, două fete de șase ani au dispărut. Nimeni nu a auzit sau a văzut nimic. Timpul trece și munca poliției nu aduce rezultate. Tatăl uneia dintre fete ia lucrurile în mâinile sale. El și-a văzut fiica vorbind cu proprietarul unei caravane ceva timp în urmă. Acest lucru a fost eliberat de poliție din cauza lipsei de probe. Tatăl, însă, se îndoiește că este nevinovat.

Casa de vis

filme minunate filme de filme de top

Will Atenton este un editor care se mută într-un oraș străin. Prima impresie că acesta este un loc liniștit și relaxat se dovedește complet greșit. Locul are o poveste teribilă. Vă spunem în prealabil: Aceasta nu este o poveste cu fantome și fantome. Dar este ceva nu mai puțin înspăimântător și foarte complicat.

Luând viața - pentru viața ta El omoară (luând viața)

filme filme de top filme cool

E vorba de epilogulIlleana Scott. În fața ei este o mare provocare. Trebuie să găsească un criminal care, mai întâi, ucide oamenii și apoi își continuă viața pentru o vreme.

Flightplan - Fără urme

filme bune filme de top de top

Inginerul numit Kyle Pratt își pierde fiica în timpul unui zbor. Echipajul de zbor și ceilalți pasageri încearcă să dezvăluie misterul. Un mic copil nu poate dispărea cu ușurință la mii de metri deasupra pământului în timpul unui zbor! După un timp, se dovedește, de asemenea, că pe numele lui Kyle Pratt nu a fost rezervat nici un bilet de avion.

Băiatul în pijamale cu panglică (Titlu original: băiatul în pijamalele scrise)

filmele vizionează filme de filme de top

Filmul din acest film se bazează pe evenimente reale, care au loc în timpul celui de-al doilea război mondial. Fiul de opt ani al unui camarad de la concentrare are o prietenie ciudată cu un băiat evreu. Cei doi vorbesc prin gardul de protecție. E de necrezut unde duce această prietenie.

88 minute (88 minute)

120x160 Aff 88 Min OK

Dr. Jack Gramm lucrează ca psihiatru la colegiu. În același timp, FBI urmează să facă profiluri de psihopați, în principal criminali. Odată ce ajută la arestarea unui ucigaș în serie. La câteva ore după ce Jack a fost prins, Jack primește un telefon înspăimântător. Un străin îi spune că rămân doar 88 de minute de viață.

Seductia unui strain (Titlu original: Perfect Stranger)

filme de top filme de top filme de acțiune de top străine perfect

Rowena Price își pierde prietenul după o crimă teribilă. Începe să-și facă propria investigație jurnalistică. Ea descoperă că Harrison Hill poate fi implicat în crimă. Este șeful unei mari agenții de publicitate și o persoană foarte influentă în același timp.

Râul Mystic

filme de top filme de top de top filme de acțiune mystic river

Dave, Jimmy și Sean sunt cei mai buni prieteni din copilărie. Ei se confruntă, de asemenea, cu o mare tragedie: moartea fiicei lui Jimmy.

Ține-mă minte - Trăiți momentul

Top filme-top-film de acțiune de top filme-amintiți-mă

Tyler este un băiat cu un caracter rebel. El devine implicat într-o luptă, este arestat de poliție și eliberat după un timp scurt. Prietenul lui Tyler afirmă că fiica lui este fiica polițistului din grupul școlar. Băiatul încearcă să înceapă relații romantice cu ea pentru ao convinge să influențeze pe tatăl său în favoarea sa.

Orphan - Orfanul (Titlu original: Orphan)

filme de top top filme de acțiune de top

După moartea bebelușului, Kate și soțul ei adoptă o fată. Numele ei este Ester. Fata joacă un pian fabulos, este foarte inteligentă și arată o înțelepciune care pur și simplu nu este tipică pentru vârsta ei. Dar de ce nu are prieteni? În film veți afla în curând.

Punct de mecifilme de top film de acțiune de top mstch punct

Următoarele filme de top spun povestea antrenorului Chris Wilton. Nu poate decide între două femei. Unul îi dă poziții mai bune în societate și el are nevoie de ea pentru că el vine dintr-un mediu umil, iar celălalt este o actriță talentată, pentru inima lui bate de fapt.

Fața ascunsă

filme de top filme de top film de acțiune superioară fața ascunsă

Continuăm lista noastră de filme de top cu un film spaniol-columbian. Este vorba despre Adrián, un dirijor de succes și soția lui Fabiane. În viața celor două, totul pare a fi perfect. După un timp, se pare că poliția investighează dispariția fostului său soție. Fabiane are sentimentul ciudat că în casă se petrece ceva amuzant.

Ascunde și căuta - Nu te poți ascunde

Top filme-top-film de acțiune de top-filme de-a v-ați ascunselea

După sinuciderea soției sale, David decide să se mute cu fiica sa într-un alt oraș. Evenimente ciudate încep să apară în noul sat. Emily, fiica lui David susține că prietenul ei Charlie este vina pentru tot. Dar este o persoană imaginară.

"La vie en rose"

filme de top filme de acțiune de top la vie en rose

Traducerea acestui titlu în germană este "Das Leben in rosa". Este o relatare sensibilă a povestii vieții lui Edith Piaf. Să trăiești și să cânți atât de minunat - acest lucru este remarcabil în sine. Acest film este o capodopera, care se află pe un mod fabulos de viață la Paris în momentul în care cântăreața celebră în întreaga lume.

Dosarul Jane (GI Jane)

top filme de top film de acțiune de top filme-Act-jane

Acesta este un film care ne arată cât de puternică este mintea umană. Și este o femeie foarte puternică și frumoasă. Există multe momente psihologice adânci care au făcut acest film clasic.

Zâmbetul lui Mona Lisa (Mona Lisa Smile)

top filme-top-film de acțiune de top filme-mona-lisa

Al treilea titlu din lista noastră de filme de top este zâmbetul lui Mona Lisa. Ei învață foarte mult despre curajul, despre demnitatea umană și despre ce înseamnă să fii singur. Dar asta nu este cel mai important lucru din acest film. Mai presus de toate, arată cum să înveți să te iubești.

Million dollars baby

FOTOGRAFIILE fi utilizate doar pentru publicitate, promovare, publicitate sau RECENZII această imagine MOTION specifică și să rămână în proprietatea Studio. NU PENTRU VÂNZARE SAU REDISTRIBUȚIE.

Acest film este atât de palpitant, mai presus de toate, încât reprezintă realitatea atât de necompromisă și cinstită. Arată cât de dur și dur poate fi viața și că femeile nu sunt cruțate. Regizorul scoate în evidență complicațiile unor situații de zi cu zi simple. Chiar și actorii își prezintă rolurile perfect!

Diavolul poartă Prada (Diavolul poartă Prada)

Top filme-top-film de acțiune de top filme Prada

Ați văzut deja filmul "Diavolul poartă prada"? Trebuie absolut sa faci asta si mai ales daca esti interesat de lumea modei. Veți învăța de la el cât de frumos, dar cât de necompromisător și crud această industrie poate fi.

Vreme de tulburări

kinoflime filme de lung metraj filme de top ceas

Dacă ați fi citit că acesta este un film despre un cuplu cu doi copii în criza lor de la mijlocul anului, veți găsi că este plictisitor. Nimeni nu poate lua ofensă la asta. Dar nu este cazul aici. Acest subiect banal, dar de fapt toți, este prezentat în cel mai bun mod posibil și cel mai realist.

Regina

viziona filme ceas filme de top filme

Filmul spune despre o perioadă foarte critică în viața reginei engleze. E vorba de timpul care a urmat imediat după moartea prințesei Diana. Cum ar trebui să se comporte un monarh când el (în acest caz, ea) trebuie să audă atât de multe cuvinte nepoliticoase și chiar foarte insultatoare despre sine? Regina preferă să-și arate emoțiile sau ar trebui să fie rezervată? Veți întreba aceste întrebări în timp ce urmăriți filmul ca și cum ar fi vorba despre dvs.

Erin Brockovich

film de top filme bune filme

Aceasta este povestea unei femei foarte puternice, dar în același timp foarte vulnerabile. Având în vedere situația ei, ea nu își poate permite să fie slabă. Nu este minunată, dar arată o putere incredibilă de ședere. Trebuie să câștige lupta împotriva unei mari corporații. Ori de câte ori vă simțiți slabi, vizionați din nou acest film.

Filmele de top - Frida

filme de filme populare arată filme de top

Aceasta este o femeie de neuitat cu o durere incomparabilă. În film veți afla mai multe despre încăpățânarea minții umane, despre dorința pe care nu o puteți rezista și despre modul în care energia noastră se poate termina în cele din urmă. Aceasta este povestea unui strălucit pictor și artist, dar și a unei iubiri puternice care iartă fiecare insultă și rănire pentru că ea nu poate să o ajute.

Mâncați Rugați-vă Dragostea

filme de top cool urmăriți filme de filme de top

Desigur, nu putem să omitem acest titlu din lista noastră de filme de top. Arată cât de dificilă, cât de instructivă poate fi depășirea depresiei. Aruncați o privire la experiențele unei femei moderne tipice într-o criză de viață profundă în trei dintre cele mai frumoase țări din lume!

Elizabeth - Împărăția de Aur (Elizabeth: Epoca de Aur)

Top Filme Filme populare Filme Femei Filme Elizabeth Epoca de Aur

În prima parte a articolului, am scris despre filmul "The Queen". Iată o altă producție minunată despre viața reginei engleze. Dar nu este vorba despre monarhie. E vorba de povestea personala a reginei. Elisabeta este o femeie care nu are dreptul la viață privată. Ea a fost chiar luată din cele mai simple plăceri ale vieții. Subiectul este plin de tulburări, povești de înșelăciune și pasiune. Dacă sunteți în starea de spirit pentru o poveste epică, atunci trebuie să urmăriți acest film de top.

În cazul în care inima ta bate (În cazul în care inima este)

Filme de top Filme populare Filme Filme femei În cazul în care inima este

Aceasta este cu siguranță una dintre cele mai remarcabile filme de dragoste pe care le-ați văzut vreodată. La început, povestea pare la fel de banală ca mii de aceia care au existat de la crearea pământului. Un băiat își lasă prietena pentru că este însărcinată. Credea că este dragostea vieții ei. Dar viața nu este la fel de rea cum arată uneori. Pur și simplu nu vă puteți permite să renunțați la tot, să vă deplasați pentru totdeauna și să vă îndepărtați de lume. Trebuie să mergeți mai departe, să uitați eșecurile, să ajutați pe alții și să vă bucurați de viața voastră. Cum funcționează toate acestea, veți învăța în acest film.

Johanna de Orleans (Titlul original Messenger: The Story of Joan of Arc)

Filme de top Filme populare Filme feminine Filme de dragoste The Messenger Povestea lui Joan of Arc

Filmele istorice lungi ca aceasta pot deveni rapid plictisitoare. Dar asta nu se aplică acestei producții minunate. Este vorba despre credință care nu poate fi întreruptă. Există și discuții despre încredere și justiție. Toate acestea apar în minunata piesă a lui Mila Jovovic, care a fost încredințată rolului principal al lui Joan of Arc.

Head in the Clouds (Titlu alternativ: Jocuri pentru femei)

Cele mai bune filme Filme populare Filme Filme Cap în nori

Titlul acestui film nu este altceva decât întâmplător. El descrie starea de spirit a personajelor principale. Starea ei emoțională și atitudinea ei o îndepărtează complet de realitate. Și ei rup unul cu tine. Căutarea de a uita realitatea, din păcate, creează o dispoziție pesimistă și o mulțime de tragedii. Este cu atât mai important să urmăriți acest film. Pentru că el explorează modul în care sentimentele rele pot cuceri inima omenească.

Elegie sau Arta iubirii (Titlu original: Elegy)

Top Filme Filme populare Filme Filme Elegy

Unele filme reușesc să agită publicul. Acesta este unul dintre acestea. E vorba de povestea unui profesor de la facultate și de student. El ne amintește că în această viață există unii oameni care ne aparțin în mod firesc. Filmul arată această legătură emoțională profundă și explorează ceea ce le mută în sufletele noastre.

Lumea fabuloasă a lui Amélie (Le fabuleux destin d'Amélie Poulain)

Filme de top Filme populare Filme Filme pentru femei Le fabuleux destin d'Amélie Poulain

Amélie este o tânără franceză, dar are o imaginație extraordinară. Descoperă o colecție de jucării în baia ei și este obsedată de ideea de a le întoarce proprietarilor lor reali. Acest act de politețe vă pune în cea mai incredibilă aventură. Începe să intervină în viața altora într-un mod nepotrivit, dar foarte amuzant.

Săptămâna mea cu Marilyn

Cele mai bune filme Filme populare Filme Femei Filme Săptămâna mea cu Marilyn

Este întotdeauna o provocare să-l portretizez pe Marilyn Monroe. Este de necrezut cât de bine funcționează în acest film. Atât stima de sine cât și vanitatea sunt minunate. Dar, de asemenea, reușiți să vă uitați în spatele scenei. Acolo vei descoperi o tânără care vrea să lupte întreaga lume. După acest film, probabil că vă veți crede că merită să ajungeți la stele.

Evita

Top Filme Filme populare Filme Filme Evita

Aceasta este adaptarea filmului unui muzical. Este povestea lui Maria Eva Duarte de Perón (Evita). Prima femeie atât de populară din Argentina este reprezentată de Madonna. Ea reușește să-și prezinte laturile sale bune și întunecate într-un mod foarte autentic. Și, desigur, muzica în sine, este un motiv pentru a viziona filmul.

Pentru aceasta nu trebuie să uităm să-i mulțumim lui Frank Lloyd Webber pentru contribuția sa minunată.

Gia - Premiul pentru frumusețe

Top Filme Filme populare Filme Femei Filme Gia

După ce vizionați acest film, veți considera cu siguranță persoana Gia drept simbol al prețului de frumusețe. Veți auzi adevărul greu despre industria modei. Din păcate, nu este vorba doar despre lăstarii de modă, excursii interesante și evenimente publice. În spatele acestei vieți frumoase, există o dinamică proprie care, de departe, nu poate rezista oricui.

Coco Chanel - începutul unei pasiuni (Coco avant Chanel, d. Coco înainte de Chanel)

Top Filme Filme populare Filme Filme Coco avant Chanel

Ultimul titlu din lista noastră de filme de top este o necesitate pentru toate femeile puternice. El arată o doamnă înzestrată care nu se teme de a se ocupa de lume. Unii critici spun că parcela este prea monotonă. Dar noi credem că asta o face mai aproape de realitate și face filmul mai valoros.