Mărci bune pentru ceasuri – Top 15 cele mai bune ceasuri

Bune branduri de ceas - aranjament în funcție de gama de prețuri

Sunteți un fan al ceasurilor digitale moderne? Vreți să știți care sunt cele mai bune mărci pentru producția lor? Doriți să știți care dintre ele sunt considerate cele mai scumpe dintre cele mai scumpe și care sunt cele mai ieftine din gama de prețuri de lux? Aici am creat o astfel de listă pentru dvs.! Sperăm că ideile și sfaturile din acest lucru vă vor ajuta pentru alegerea potrivită.

Începem cu modelele mai ieftine și trecem la cele mai scumpe.

TIMEX

La Timex a fost tot mai mult despre eficacitate decât despre aspectul vizual atrăgător. Primele modele de brățări au apărut în 1980, iar producătorii mărcii nu au privit niciodată înapoi. Ei și-au îmbunătățit în repetate rânduri reputația și, într-adevăr, au reușit să facă din seria de ceasuri puternice. Cele mai renumite dintre acestea sunt Ironman, Expediția și cuarțul inteligent.

TIMEX are modele foarte scumpe, dar unele foarte bune sunt la prețuri rezonabile.

Un ceas de mana Timex poate fi gasit de la 25 de dolari

Ceasul Timex urmărește mărcile de ceasuri ieftine

SEIKO

Căutați un ceas de înaltă calitate, care să fie atât durabil, cât și fiabil? Atunci puteți avea încredere în acest brand japonez de ceasuri. Oferă literalmente sute de stiluri diferite. Există modele sportive, de afaceri și foarte elegante.

SEIKO - stil și calitate din Japonia

Mânerul Seiko urmărește mărcile bune de ceas Herrenarmbandihr
INVICTA

În al treilea rând, în lista noastră de mărci de ceas bun este INVICTA. Această marcă se prezintă cu multe modele diferite de ceasuri. Unii ajung la prețuri foarte ridicate, iar mulți cumpărători sunt timizi. Cu toate acestea, având în vedere tehnologia inovatoare și detaliile de lux pe care le includ, veți obține un raport foarte bun preț-performanță.

Calitate la cel mai bun preț

Invicta încheietura mâinii ceasuri curea din piele maro branduri de ceas bun

ORIENT WATCH COMPANY

ORIENT WATCH COMPANY este o filială a Seiko, dar nu se bucură de popularitatea marii companii. Cu toate acestea, toți fanii adevărați ai mărcilor de ceasuri bune cunosc acest nume. Această marcă prezintă, de asemenea, numeroase modele și stiluri diferite. ORIENT WATCH COMPANY oferă multe ceasuri de îmbrăcăminte, precum și modele excelente pentru scafandri profesioniști, dar și mult mai mult. Acestea sunt ceasuri pentru utilizare intensă. Probabil cel mai scump model este Pro Saturation Diver.

ORIENT WATCH COMPANY - o filială a Seiko

Orient ceasuri de mână branduri bune ceasuri de mensSKAGEN

SKAGEN este un producător de ceasuri pentru cei care preferă minimalizarea daneză. Ceasurile SKAGEN sunt o alegere excelentă dacă căutați ceva pentru prima dată în gama de prețuri superioare. Puteți chiar să stați cu modelele mai bune în contextul de 200 de dolari.

Ceasurile SKAGEN se deosebesc de concurență prin designul curate al cadranului, culoarea gri mată și utilizarea brățărilor cu ochiuri confortabile. Două modele deosebit de remarcabile sunt Ancher Titanium și Holst Steel Mesh Multifunction.

SKAGEN - minimalism și stil din Danemarca 

Scagen încheietura mâinii ceasuri doamnelor branduri de ceas alb bun

FOSSIL

FOSSIL se află pe piață de generații. Este uimitor modul în care marca a reușit să rămână modernă și actualizată în toți acești ani. Focul are în general un caracter mai sportiv. Astfel de trenuri au chiar ceasuri care au un stil de rochie.

FOSSIL - de succes pe piață de zeci de ani

Fosilul urmărește mărcile de ceasuri bune ale bărbaților

CITIZEN

Ceasurile CITIZEN sunt fiabile, au un design foarte atrăgător și sunt foarte inovatoare. Unele modele noi au o centrală electrică cu energie solară și nu necesită practic înlocuirea bateriilor.

CITIZEN - ceasuri de mână inovatoare

Cetățeanul urmărește mărcile de ceasuri bune

HAMILTON

HAMILTON a fost o marcă americană înainte de a fi cumpărat de Swiss Swatch Group. Dar, în nici un caz, marca nu și-a pierdut estetica americană. Acestea combină acest lucru cu calitatea elvețiană și fac cumpărarea unui astfel de ceas, în ciuda prețului ridicat destul de util!

HAMILTON - ceasuri americane cu calitatea elvețiană

Hamilton ceasuri de mână ceasuri de lux ceasuri bune de ceas

ORIS

Dacă sunteți în căutarea unui simbol al designului elvețian, atunci ceasurile ORIS sunt potrivite pentru dvs.! Este posibil ca acestea să nu fie cele mai originale, dar au o calitate foarte bună. Ceasurile ORIS sunt, prin urmare, foarte venerate printre oamenii care înțeleg cu adevărat ceva de ceasuri bune.

Din această cauză, toate seria găsește numeroși clienți, chiar dacă au un preț destul de ridicat.

Marca de ceas ORIS este de înaltă calitate

Oris urmărește mărcile bune de ceasuri mens

OMEGA

Istoria acestui brand de ceas datează din 1903. Acesta este genul de incendiu pe care NASA îl lucrează oficial. Acestea au fost folosite în timpul Jocurilor Olimpice în 1932 și sunt prezente în toate filmele James Bond de la Golden Eye (1995). O astfel de poveste grozavă, nu? Probabil că de aceea modelele de epocă sunt atât de populare în aceste zile.

OMEGA ceasuri de mână cu o istorie de peste o sută de ani

Sursa: ceasuri omega

Omega urmărește brandurile de ceasuri bune

Panerai

Acest brand de ceas bun își datorează faima celor două personalități foarte cunoscute. Acestea sunt stagiunea de Anul Nou Stallone și Arnold Schwarzenger. Focul nu a fost selectat aleator de către ei. Actorii bine cunoscuți s-ar putea să se recunoască bine în aspectul dur, clasic și foarte masculin al acestor ceasuri.

PANERAI - se uită la bărbații puternici

Panerai ceasuri de mână Ceasuri de lux pentru bărbați

ROLEX

Rolex este probabil cel mai cunoscut brand de ceasuri din lume. Aceste ceasuri sunt foarte apreciate și nu se vor schimba în curând. Marca are o istorie lungă, iar modelele de epocă sunt în prezent unele dintre cele mai căutate.

ROLEX - regele brandurilor de ceasuri

Rolex urmărește mărcile de ceasuri de aur bune

IWC

Dacă sunteți în căutarea unui simbol de stare cu adevărat reprezentativ, ceasurile IWC sunt o alegere excelentă. Ei sunt cu siguranță recunoscuți pentru gustul și stilul lor bun. Veți urmări, de asemenea, una dintre cele mai vechi tradiții de producție de ceasuri la nivel mondial. Istoria IWC a început în secolul al XIX-lea, exact în 1868. Știi modelul uimitor portughez din anul trecut, nu?

Ceasuri IWC - un simbol de stare cu adevărat reprezentativ

IWC încheietura ceasuri ceasuri de ceasuri de lux ceasuri de lux

A.Lange & SONS

Aici este, de asemenea, o contribuție germană la lista celor mai vândute mărci de ceasuri bune. A. Lange & Söhne Uhrenproduktion se caracterizează printr-o calitate foarte bună a materialelor și o estetică minimalistă. Istoria mărcii datează din anul 1845. Tatăl mărcii este orologul Ferdinand Adolph Lange, care a lucrat în micul oraș Glashütte lângă Dresda. Familia Lange a făcut și ceasuri pentru piloții germani în timpul celui de-al doilea război mondial. Succesorii acestei familii de ceasuri încă mai asigură că marca este printre liderii de pe piață.

A.Lange & SONNE - ceasuri de înaltă calitate din 1845

A. Lange și Sons Wrist Watch ceasuri bune ceasuri

PATEK PHILIPPE

Vă dorim cu toții că într-o zi veți avea atât de mult succes să purtați un ceas Patek Philippe. Este un brand ultra-luxos. Acestea sunt de fapt cele mai scumpe modele oferite vreodată pe piață.

În spatele ei se află o tehnologie unică și piesele realizate cu precizie și un design excelent

Patek Philippe urmărește mărcile de ceasuri din piele

Un ceas de înaltă clasă poate sau nu poate costa foarte mult. Ei au ceva bun la toate nivelurile prețurilor. Este important ca ceasul selectat să se potrivească perfect personalității și stilului tău. Asta face ca alegerea unui model mai ieftin care se potriveste tinutei tale, a reusit!

Vă dorim o alegere corectă cu această ofertă bogată de ceas!