Modelele bărbaților din anii ’60 – eleganță imaculată în culori îndrăznețe

barbati de moda barbati 60s costum barbati de moda pentru barbati

Modelele bărbaților din anii '60 - urmărirea minimalismului

 

Elegance, simplitate sau severitate - acestea sunt semnele distinctive ale modului bărbaților din anii '60. Jacheta costumului prezintă o formă dreaptă și foarte atractivă. Din punctul de vedere al zilei de astăzi, ei ar numi atletici. Jacheta și pantalonii în costume pot fi diferite de îndată ce se armonizează în textură și model.

Mătasea și catifea au fost deosebit de populare la bărbați la vremea respectivă.

Beatles prezintă noile modele inteligente de bărbați din cei 6 ani

bărbați moda bărbați moda bărbați costum bărbați beatles
Pierre Cardin și moda bărbaților din anii '60

În 1959, Pierre Cardin a prezentat o nouă colecție. El a aplicat astfel în stilul bărbaților din anii '60, așa-numitul stil nou Edwardian. Aveai jachete foarte strâmte, cu un gât rotund pe gât. Acesta a fost purtat cu un pulover cu un guler înalt și o cravată foarte elegantă. În retrospectivă, acest lucru a devenit stilul popular de modă al oamenilor care iubesc subcultura.

Designerul de modă al anilor '60 Pierre Cardin

designer de moda pentru barbati de 60 de ani Pierre Cardin

Măsurarea și atenția la detalii. Mai mult este mai puțin. Aceștia erau designerii care au definit liniile de modă ale bărbaților din anii '60. Această linie era un fel de rebel împotriva familiei, ceea ce era foarte bun. O mulțime de bani au fost cheltuite la acel moment pentru a urma cea mai recentă nebunie în stil italian. Acest lucru a acoperit atât linia de îmbrăcăminte, cât și coafurile pentru scuterele pe care le doriți absolut.

Costum clasic pentru bărbați în maro din anii 60

Costum bărbați Pierre Cardin pentru bărbați 60 de aniDatorit și inovatoare - asta e stilul lui Pierre Cardin

bărbați moda bărbați Pierre Cardin de moda 60s

Consecințele războiului

Desigur, se poate spune că libertatea experimentată în anii '60, atât în ​​ceea ce privește femeile cât și bărbații, este o consecință a dificultăților de 20 de ani de după primul război mondial. Această dezvoltare a fost deosebit de interesantă în blocul socialist. Acolo au interpretat adesea acest lucru ca o rezistență, iar tinerii au fost pedepsiți din cauza preferințelor lor în această direcție.

Sălbatic și colorat în anii de după război

Modelele bărbaților de modă din anii '60 de modă

Culorile luminoase

Moda din anii 60 a dat din nou înapoi culorile luminoase ale societății. Mai ales cu sexul puternic, acest lucru a fost luat ca o veste mare.

Culori strălucitoare în tricotaje de culoare pentru bărbați

Modele de moda pentru barbati in stilul barbatilor

Capacul plat în alb

Pentru bărbații din anii 60, culoarea albă era destul de tipică. Dar, în special, a fost lovit de capacul plat în această umbră. Aceste haine erau destul de scumpe în anii '60. Mai ales accesoriul tocmai descris a fost departe de ceea ce cineva și-a putut permite.

Rolul capului

Modele bărbați de modă 60 de tendințe albă

Pălărie clasică de sex masculin

bărbați bărbați moda 60s pălărie de moda

Materiale sintetice

Astăzi avem întotdeauna posibilitatea de a alege între texturi naturale și artificiale. Dar asta nu era întotdeauna evident. În stilul bărbaților din anii '60, a fost o nouă lansare.

Substanțele artificiale intră în joc

bărbați bărbați de moda 60s costum barbati costume

 Materiale plastice impermeabile 

bărbați bărbați de moda 60s costum barbati costum barbati

Materialul Bologna

Țesatura artificială Bologna devine un semn distinctiv al anilor '60. Acest lucru se aplică atât femeilor, cât și bărbaților. Materialul a fost numit după orașul italian, pentru că acolo a fost inventat primul. El a fost deosebit de practic pentru că este impermeabil și foarte practic pentru a fi transportat în ploaie. La un moment dat, acest tip de îmbrăcăminte era atât de popular, încât era purtat la orice vreme. A devenit un semn al modei de tineret în această perioadă.

Materiale de șold, culori și modele

Modele bărbați bărbați de moda bărbați tendințe de moda bărbați

Până în prezent, unele linii retro se referă la bărbații din anii '60. Nu este surprinzător, găsim! Pentru că este super elegantă. Sunteți de acord?

Din arhive

  bărbați bărbați bărbați moda bărbați 60s bărbați fashion

Omul anilor '60

tendințele bărbaților de modă bărbați de moda 60s

Un costum tipic pentru bărbați pentru această perioadă

bărbați bărbați 60s bărbați costum de benzi