Loose updo – 7 instrucțiuni simple și sfaturi practice

Un updo obișnuit nu seamănă doar cu stilul obișnuit și în vreme frumoasă super-chic, dar și în ocazii oficiale și chiar în condiții meteorologice inconfortabile. Chiar și în timpul iernii nu are importanță la o coafură pentru a se menține răcoroasa sub capota sau în capacul gros. În plus, faptul că faceți o astfel de coafură, este destul de simplă și, mai presus de toate, destul de rapidă.

Nu este nimic de faptul că celebritățile la evenimentele ceremoniale își poartă părul din ce în ce mai des, într-un aspect nedepășit. Dar coafurile sunt foarte extravagante și voluminoase. Cu bijuteria potrivita si rochia potrivita, cu adevarat fiecare updo vagabond arata foarte clasic si completeaza aspectul intreg de stea intr-un mod luxos.

Loose updo în multe variante

Indiferent dacă este vorba despre o miez de dulce, un ciudat fir de păr sau un melc de păr răsucite într-un aspect desăvârșit - totul este permis și nu există limite de creativitate. Adulții clasici au fost întotdeauna populați cu aproape toată lumea și sunt preferați în special la ocazii festive. Acestea sunt înlocuite din ce în ce mai mult de versiunile mai noi, casual plug-up și nu numai recomandate de profesioniști, dar sunt, de asemenea, foarte folositoare pentru DIY. Pe Internet, veți găsi o mulțime de imagini și instrucțiuni despre cum să faceți o mare updo în aspectul Messy în doar câteva minute.

Multe stele preferă updos într-un stil casual

updo selbstgemachte- coafuri-vrac-Dutt

Aici am colectat unii dintre cei mai buni dintre ei și vrem să vă oferim ajutor practic. Aruncați o privire la tot și inspirați-o. Veți fi surprins cât de ușor și plăcut este un updo casual. Tot ce aveți nevoie este un pieptene, o perie de păr, legături de păr, spray de păr și cleme de păr pentru a fixa firele de păr.

Un pic de aptitudini de mână și o doză rezonabilă de plăcere sunt, desigur, de asemenea adăugate.

Cu Ombre Blond, o updo pare chiar mai semnificativă

Ombre-blond-updo-lung păr




Tehnici comune pentru updosuri casual

Foarte des, astfel de updos sunt făcute cu ajutorul tricoturilor. Unul sau mai multe panglici sunt împletite și legate cu legăturile de păr și cu bretele într-un cârlig liber. Dacă părul este încă vopsit în Ombre Blonde, totul pare chiar mai eficace, bineînțeles. După cum a fost sărutat de soare, scoateți în evidență culorile blonde, iar tunsoarea este, astfel, imediat capcană.

Deci arăți ca o adevărată stea în curând

coafuri celebritate-cum-pierde-updo

Tehnica Toupier este deosebit de populară în designul de updos în aspectul Messy și nu este o coincidență. Acest lucru face părul mai expresiv și conferă purtătorului o feminitate mai rafinată și o atracție naturală. Aruncarea parului este ușoară și numai cu un pieptene convențional sau cu o perie de păr și câteva mișcări puternice ale mâinilor. Ulterior, firele superioare ale părului sunt, de obicei, ușor netezite și fixate cu spray de păr. Gata! Acum, tot ce rămâne rămâne să formezi bunul bun sau bun și să-ți admiri coafura în oglindă.

Dacă coafura este frumoasă, te simți și mai relaxată și relaxată

blond-hair-updo-do it yourself-



Mirele îl iubesc la modă și ușor

Mai ales montajul este un updo loose pentru nunta în stil boho sau vintage. Aceasta corespunde caracteristicilor romantice sau oarecum nostalgice ale atmosferei și astfel asigură o autenticitate și o unicitate mai mare în îmbrăcămintea de mireasă.

Deci, nimic nu sta în calea celei mai importante zile din viața ta

Bridal păr blond-păr-vrac-updo

Instrucțiuni # 1 - mărul mic, în vrac

Asigurați-blond-hair-updo-te

Instrucțiuni # 2 - elegantul updo cu două pigtails

simplu-instrucțiuni-pentru-loose-updo

Instrucțiuni # 3 - coafura imaginativă din viața de zi cu zi

instructiuni-te de luare a updo Lax-Dutt

Instrucțiuni # 4 - chicul bun cu o singură panglică

instructiuni-te de luare a pierde-updo lung păr

# 5 Instrucțiuni - coafura laterală murdară

face vrac-Dutt-yourself-

Instrucțiuni # 6 - bunul romantic cu panglici din față

plait-updo-do it yourself-

Vremea rea? Nici o problema, pentru ca mai jos este video despre perfectul Messy Dutt in astfel de cazuri:

Instrucțiuni # 7 - ultimul look Undone

Și puțină inspirație pentru un updo perfect perfect:

Bridal hair-prins up-to-haarschmuck-floare

vrac-updo-nunta-mireasa coafura

vrac-updo-te de luare a bronde-păr

vrac-blond-luare în sine-Dutt-ombre-

vrac plug-coafuri le-make-Dutt-de-codite

vrac-hosch păr cu-plait-ombre-blond

ușor-coafuri-Dutt-lung-păr-ombre-blond  epocă-nunta-mireasa coafuri-coafura coafuri

prins-te-face-falduri hairstyle-