Exercitarea Ball Exercises – Pierderea in greutate este mult mai usoara

Exercițiile cu bile de exerciții decolează cu ușurință

Exerciții de minge de gimnastică foarte ușoare 

 

De asemenea, găsiți exerciții speciale de exerciții enervante, care se concentrează doar pe un grup muscular? Apoi căutați pe cei care lucrează pentru o pregătire consistentă a tuturor grupurilor musculare.

Îți place foarte mult exercițiile de exerciții?

Exercitiile de exercitii fizice simple
Dacă da, examinați cele șase exemple super-ușoare care ar putea aduce o contribuție semnificativă la formarea dvs. bună. Pierderea în greutate este, de asemenea, mult mai ușoară.

Cum te păstrezi în formă?

exerciții de minge de exerciții simple cu mingea

Exerciții de exerciții cu bile 1-3

În primul rând, efectuați o serie de exerciții de exerciții 1-3 de exerciții fizice. Faceți cât mai multe repetări pe cât puteți. Trei este o regulă de bază în astfel de cazuri, dacă doriți să atingeți un nivel foarte ridicat de eficacitate.

Faceți aceste exerciții simple la dumneavoastră acasă

triceps-dip exerciții cu exerciții de gimnastică cu bileAveți nevoie de o bancă sau un scaun. Apoi trebuie să vă odihniți picioarele și gleznele inferioare pe o minge de exerciții fizice. Exercițiile trebuie să apăsați în sus și în sus cu mâinile.

Apoi, așezați-vă pe podea și aplecați picioarele împotriva mingii. Ridicați spatele corpului, dar încercați să nu răsuciți spatele.

Apoi, în a doua fază a exercițiului, ridicați genunchii. Începeți să înclinați mingea spre tine și înapoi. Împingeți-l până când mingea se oprește la vârful degetelor.

Apoi intrați în situația inițială. Repetați acest lucru de 15 ori.

Exerciții de gimnastică eficiente pentru toate grupurile musculare

inferior ab crunch exerciții minge de gimnastică

Apoi ajungem la al treilea exercițiu. În acest caz, poziționați încheieturile pe bilele de exerciții. Exercițiul constă în întinderea spatelui ca o "bordură" și astfel a dura cât mai mult posibil. Încearcă să stai așa în 45 de secunde.

Exerciții de exerciții cu balon 3-6

După repetarea primei serii de câte ori doriți, vă puteți întinde cu ușurință. Toate grupurile de muzică ar trebui să fie implicate. Pentru că unii sunt împovărați, deși nu simțiți asta direct și intens.

Înclinați-vă spatele pe bila pentru primul dintre cele trei exerciții. Brațele trebuie să fie întinse și mâinile trebuie să fie aranjate împotriva coapselor. Trageți partea superioară a corpului înainte și apoi înapoi.

Consolidarea exercițiului pentru abdomen

criza illo exerciții de gimnastică

Următoarea a doua serie de exerciții de exerciții cu mingea este realizată cu un corp vertical. Luați-vă mingea. Desfaceți-vă brațele, ridicându-vă mingea în fața dumneavoastră. Apoi extindeți brațele astfel încât mingea să fie în față și deasupra capului. Unghiul care formează ar trebui să fie de aproximativ 45 de grade.

Aveți brațe puternice?

Umăr curl exercita mingea exerciții

Reveniți la poziția de plecare pentru ultimul exercițiu de exerciții de astăzi. Picioarele trebuie împărțite la lățimea umărului. Păstrați burta și spatele foarte ferm. Ridicați mingea cu brațele întinse direct deasupra capului. Apoi, pliați-vă genunchiul și îndoiți-vă, astfel încât să puteți poziționa mingea în fața piciorului stâng. Repetați în aceeași direcție de 15 ori.

Deci, acestea sunt exercițiile de exercițiu. Încă o dată, dorim să subliniem că efectul apare după multe repetări. Amintiți-vă de numărul de 3 - 3 ori pe săptămână!

Cum arata? Începeți imediat cu exercițiile de exerciții noi de exerciții?

Plank illo exerciții de gimnastică

Exercitarea de 3 ori pe săptămână

Exerciții fizice gimnastice laterale

 Toate exercițiile de gimnastică în general

exerciții de gimnastică ușoară în general

Abdomenul, picioare și exerciții cap la cap

Exerciții de exerciții pentru începători și avansați

Exerciții pentru picioare frumoase

Exerciții de exerciții pentru avansate

Exercise ball Exercise si pierde in greutate

Exercitarea mingii face exerciții la domiciliu

Pierderea în greutate a făcut ușor

Exercitarea mingii exerciții la domiciliu

   Stai în formă!

       Patru exerciții de gimnastică pentru cei avansați