Zodiac Gems: Care sunt pietrele norocoase pentru scorpioni?

Pietre de potrivire pentru semnul steluta Scorpion

 

Scorpionii sunt naturi creative capabile și active. Ei nu recunosc limitele societății și standardele acesteia. Viața scorpionilor este plină de evenimente și sunt departe de a fi foarte pozitive. Scorpionii au de obicei relații foarte complicate cu sexul opus până când găsesc dragostea adevărată.

 Semne zodiacale și pietre prețioase - scorpion

Scorpion pietre zodiacale birthstone pietre armonie

Scorpionii din primul deceniu au o intuiție atât de puternică încât pot fi considerați paranormali. Din păcate, ei nu au întotdeauna disciplina pentru a-și dezvolta talentele și de cele mai multe ori nu finalizează o educație colegiu.

Scorpion Zodiac Gems - Aquamarine 

potrivire pietre semne de stele semn scorpion acvamarină piatră
Colier cu pandantiv de acvamarin

Scorpion Zodiac Gems Pandantiv Aquamarine

Acești scorpioni au nevoie de pietre care-și păstrează pasiunile și contradicțiile excesive sub control. Acestea sunt ametist și acvamarin. Ar trebui opal uzură, precum și carneol.

pietre carneol

Scorpion zodiac pietre carnelian pietreCercei Carnelian - un cadou frumos pentru doamna scorpion

Scorpion Zodiac Gems Cercei Carnelian

Inel cu opal negru

Scorpion zodiac pietre

Scorpionii din a doua decadă sunt foarte pasionați. Ei iau inițiativa și adesea ajung la extreme. Asta poate fi bun, dar uneori foarte rău. Scorpionii din a doua decadă nu au un aspect fizic deosebit de atractiv sau vizibil. Dar aveți o energie incredibilă de viață. Aceștia tind să-și asume riscuri și să facă adesea aparențe nepotrivite. Cei din urmă plătesc adesea prea mult pentru ei ...

Ametist piatră

Scorpion Zodiac Pietre Ametist Pietre

Inel de ametist in forma de inima 

Scorpion Zodiac Gems Pandantiv Ametist

Scorpionii din acest deceniu sunt amatorii de sporturi de apă minunate și sunt, de asemenea, buni la politică, precum și în chimie. Ei au nevoie de pietre care să le promoveze creativitatea. Aceasta este de exemplu negru opal, care îi va ajuta să se concentreze asupra celor mai importante lucruri. Pentru a depăși marea pasiune pe care o poartă, au nevoie de scorpioni ametist, almandine, topaz și jasp.

Almandine Colier

Scorpion Zodiac Gems Almandine

Topaz albastru

Scorpion zodiac pietre topaz albastru

Pietrele Jasper sunt, de asemenea, benefice pentru Scorpion

Scorpion Zodiac Gems Jasper

Scorpionii din cel de-al treilea deceniu sunt foarte intuitivi, dar și foarte mândri. Ei sunt intenționați, din păcate, nu foarte des, dispuși să facă compromisuri. Acest lucru poate fi foarte rău pentru ceilalți oameni și pentru ei înșiși. Scorpionii din a treia decadă au nevoie smarald și acvamarin transporta. Acestea îi vor liniști puțin încăpățânarea. Pentru o energie mai pozitivă și constructivă, scorpionii au nevoie carnelian roșu strălucitor și negru opal.

Pietrele de smarald calmeaza incapatanarea scorpionilor

Scorpion Zodiac Gems Set de bijuterii din smarald