Fă-ți ochii pas cu pas – fă-ți ochii mai mari

Fard de ochi Recomandați pas cu pas ochii pentru machiaj

Măriți-vă ochii prin machiaj, pas cu pas

 

Ochii mici sunt adesea foarte frumoși. Mai exact, ele nu sunt mici, dar sunt mai profunde. De aceea ele par adesea foarte misterioase și au o formă foarte interesantă. Aceste două caracteristici speciale ar trebui apoi să fie subliniate treptat, dacă este necesar, de către machiajul adecvat pentru ochi.

Fă-ți ochii pas cu pas

Fard de ochi Faceți-vă pas cu pas
Grijă specială pentru sprâncene

Primul pas ar fi să faci sprancenele perfecte înainte de machiaj. Deci, viziunea voastră este clară și deschisă. Acest lucru evidențiază, de asemenea, toate elementele feței. De regulă, sprâncenele foarte mici arată mai bine cu ochii mici. Ar trebui să încercați să ajungeți la un mare arc.

Vopseaua de vopsea

Fard de ochi Îmbracă-te în ochi

Aplicați Fundația pentru machiaj

Apoi, trebuie să aplicați o fundație pentru machiajul ochilor pe întreaga zonă între pleoape și sprâncene. Astfel, veți obține un aspect blând, care este cu siguranță în termenii scopului propus al avantajului.

Care este peria potrivita pentru grund

Fard de ochi Îmbracă-te în susFundația este, de asemenea, importantă pentru că evită îngălbenirea machiajului. În special în cazul ochilor care stau jos, pericolul este puțin mai mare.

Fard de ochi - de unde încep?

Fard de ochi Realizați pas cu pas machiajul ochilor

forme de ochi

sfaturi de machiaj ochi diferite forme de ochi

Alegeți fardul potrivit pentru ochi

Dacă doriți să obțineți rezultate perfecte pas cu pas prin machiajul ochilor, atunci ar trebui să alegeți fardul de ochi perfect pe locul al treilea. Argintul sau fildeșul ușor ar trebui să fie culorile pe care ar trebui să le răspândiți peste pleoape. Alte nuanțe sunt de asemenea potrivite, dar ar trebui să fie cu siguranță în paleta de culori "rece".

Tonuri albastre magice

Fard de ochi Aplicați pas cu pas aplicarea umbrelor de machiaj

Nuanțele întunecate nu sunt corecte în cazul în care faceți ochii să pară mai mari. Ai putea folosi ceva sclipitor pentru asta.

Perfect make-up ochi

sfaturi de machiaj ochi genele ochi albastru

Atașați eyeliner

Ca o etapă următoare, ar trebui să atașați ochelarii în această variantă de machiaj pentru ochi. Dar cu asta nu trebuie să rescrieți întregul contur. Mai degrabă ar trebui să sublinieze ochii din partea superioară și nu chiar acolo. Ar trebui să accentuați etichetina de la mijloc până la marginile exterioare. Negru ca o culoare nu are practic nici o alternativă pentru un efect bun.

Aplicați cu exactitate ochelarii

Eye Make Up Pas cu pas ochi make-up kayal eyeliner

Fard de ochi Îmbracă-te cu machiaj

Subliniind prin strălucirea ochilor strălucitori

Ar trebui să accentuați exteriorul arcadei sprâncenelor cu cele mai strălucitoare nuanțe ale fardului de ochi. Culoarea trebuie probabil să fie albă sau aproape de asta. Acest lucru va face zona ochilor, dar și întreaga față arata mai deschisă și mai frumoasă.

Galben ca umbra ochiului

Fard de ochi Aplicați pastilele pas cu pas

Genele se rotesc

De obicei, ochii mici frumoși au un fler foarte fermecător. Prin rotirea sprâncenelor veți obține exact acest efect. Cu această abordare veți face, de asemenea, genele mai transparente. Deci ai putea să te uiți peste asta la machiajul din spatele ei mai bine.

Mascara pentru mai mult volum

sfaturi pentru machiaj ochi rimel ruj

Alte sfaturi

Da! Suntem practic terminați. Eye Make-up merge atât de ușor pentru ochii mici! Aparent, mulți oameni nu par să aibă destule și le place să facă mai mulți pași. Adesea, însă, acest lucru distruge rezultatele obținute până acum mai mult decât sa dezvoltat.

Zâmbiți cu ochii

Eye Make Up Idei de make-up pentru ochi pas cu pas

Deci, nu ar trebui să faceți asta:

În primul rând, nu trebuie să întoarceți genele inferioare în nici un caz. Dacă doriți să ascundeți cercuri întunecate sub ochi, mai degrabă cu un pix potrivit. Dar ar trebui să atașați rimelul la genele inferioare.

Vă dorim multe momente minunate în viața de zi cu zi prin aspectul îmbunătățit!

Evitați cercurile întunecate

Controlați ochii pas cu pas sfaturi de machiaj pentru ochi

Make-up ochii mai mari