Anul Nou Chinezesc – 10 în valoare de știind lucrurile despre robinetul de foc

Iată 10 lucruri pe care ar trebui să le știi despre Anul Nou Chinezesc al Cocosului Roșu de Foc

Anul Nou Chinezesc din 2017 este anul roșcului de foc roșu. Începe la 28 ianuarie 2017 și durează până la 15 februarie 2018. Acesta este anul în care trebuie să muncești din greu și cu răbdare pentru a-ți atinge obiectivele. Semnul zodiacal al cocoșului este controlat de elementul de foc firesc Yin. Acest timp trebuie să fie petrecut în armonie cu sine, precum și cu prietenii și familia.

chinezi noul an horoscop de incendiu cocos prezice 2017 semn astrologic astrologic

în primul rând Anul Cocoșului de Foc va avea un început dificil. Primele luni după Anul Nou Chinez vor fi cele mai grele, pentru că fiecare dintre noi va trebui să lupte împotriva obiceiurilor și temerilor sale rele pentru a rămâne pe drumul către succes.

în al doilea rând

Ar trebui să evităm conflictele. Acesta este timpul în care fiecare dintre noi trebuie adesea să ne secretăm să căutăm echilibrul interior al minții și al sufletului. Anul Nou Chinezesc ar trebui să fie petrecut în armonie cu soțul, familia, prietenii și colegii.

treilea În anul cocoșului de foc, va trebui să muncim din greu, deoarece cocoșul este cunoscut pentru scopul său. Acesta este momentul în care fiecare dintre noi nu numai că poate construi o carieră de succes, ci și își urmărește visele. Potrivit horoscopului chinezesc, anul cocoșului de foc este potrivit pentru o auto-realizare cu succes, precum și pentru atingerea unor noi înălțimi profesionale.

Fiecare început este dificil, dar soarele se va ridica mereu

chineză noul an incendiu horoscop horoscop 2017 stea semn de ani nouă ani
4a Potrivit horoscopului chinez, ar trebui să fim rezonabili cu bani pe tot parcursul anului și să ne cheltuim pe resursele noastre financiare realiste. Orice risc asociat trebuie evaluat bine. Acesta va fi, de asemenea, un an bun pentru afaceri. Unii ar putea lua deja în considerare înființarea unei companii proprii. Întreprinderile mijlocii încep să se extindă rapid și captează mari piețe și regiuni noi.

a 5- Dacă doriți să rămâneți sănătoși, trebuie să trăiți aproape de natură. Se recomandă tratamentul cu ierburi și ciuperci, homeopatie, practici alternative, yoga și meditație. Trebuie să conduceți o viață echilibrată și să vă protejați cât mai mult de boli.

a 6- Mulți singuri vor avea șanse de aproape 90% să se cunoască și să se căsătorească cu dragostea vieții lor. Dacă ați început deja o familie, este un moment bun pentru a planifica o sarcină.

a 7- În anul cocoșului de foc, culoarea principală va fi roșie. Nu ar trebui să purtăm această culoare. În plus față de hainele și accesoriile roșii, ar trebui să evităm purtarea pietrelor roșii, cum ar fi rubinul sau granitul. Pentru a evita focul roșu, ar trebui să ne limităm alegerile noastre la culori pământești, cum ar fi maro, bej și galben. Maro și galben sunt culorile potrivite pentru toate semnele zodiacale ale zodiacului chinezesc.

Imaginea cocoșului de foc poate apărea sub orice formă

chineză noul an incendiu horoscop horoscop 2017 stea semn de ani nouă ani

Piața este pregătită pentru Anul Nou Chinezescchinezesc un nou an horoscop de incendiu cocos prezice 2017 astrologie zodiac prognoza zodiac asiaticea 8- Acasă și în birou ar trebui să avem nuanțe violete. După Feng Shui, dacă te bazezi pe această culoare atunci când instalezi, norocul va fi întotdeauna cu tine. Culoarea purpurie, creată prin amestecarea culorilor albastre și roșii, simbolizează puterea, noblețea, luxul, independența, creativitatea și ambiția.

nouă În anul cocoșului de foc, aproape toate semnele zodiacale ale zodiacului chinez se vor simți bine. Reprezentanții Dragonului Zodiac vor avea un an foarte reușit. Zodiacul Rat și Tiger așteaptă, de asemenea, un an fructuos. Pentru cei născuți sub semne de capră, maimuță și porc, va fi un amestec bun și rău, în timp ce pot apărea unele probleme cu semnele de iepure, de cai și de câini. Dar dacă aveți o voință puternică, nimic nu vă împiedică să vă atingeți obiectivele.

al 10-lea Puneți două pietre pentru Anul Nou Chinezesc - Ametist și Topaz. Ametistul este cunoscut ca piatra spiritualității și a prosperității. Ea are un efect calmant și relaxant și controlează gândurile negative. El ajută, de asemenea, să depășească rănile emoționale vechi. Topazul este o piatră de vindecare care stimulează metabolismul și digestia. De asemenea, reglează circulația sângelui, echilibrează nervii și mintea. Topazul albastru susține inspirația artistică, consolidează glanda tiroidă și ajută la scăderea în greutate. Topazul galben funcționează împotriva stării de spirit proaste și împotriva insomniei. Ajută organismul să scape de poluanți și să regenereze noi țesuturi.

Noi modelăm destinul nostru. Dacă luați acest lucru ca atare, toată lumea devine stăpânul vieții sale. Deci, atunci decidem cel mai bine dacă vom lua o parte din ea în Anul Nou Chinezesc al Focului Apăsați cu noi. Aveți un nou și frumos nou 2017!

Îmbunătățiți soldul și mențineți soldul!

chinezesc un nou an horoscop de incendiu horoscop 2017 traditie zodiac

Sperăm că lumea este pregătită pentru Anul Nou Chinezesc
chinezesc un nou an horoscop de incendiu cocos 2017 traditie zodiac sarbatorind Anul Nou

Idee cadou pentru Anul Nou Chinezescchinezesc noul an incendiu horoscop zodiac astrologie

Rămâi vigilent și energic ca și cocoșul roșu

chinezesc nou anotimp de incendiu horoscop 2017