Moda de iarnă 2017: Purtați haine de iarnă și combinați cu pricepere

Rochie ca parte a modei de iarna

 

Rochile de moda si feminina sunt, de asemenea, parte din moda de iarna. Ele pot fi puse chiar și la cele mai scăzute temperaturi când sunt combinate cu jambiere potrivite și vârfuri calde.

Pentru aceasta trebuie să vă amintiți doar câteva reguli. Astfel evitați aspectul inadecvat și lăsați spațiu pentru creativitate.

Celelalte know-how-uri de design de care aveți nevoie și despre care vom vorbi în continuare, este modul potrivit de a gestiona mai multe straturi de haine.

Rochii de iarnă elegante

moda de iarnă rochii de iarnă rochie tricot toamna iarna 2017

Elementele de bază

Să începem cu must-haves pentru haine de iarnă haine. Au nevoie de jachete, ciorapi, cizme, șosete groase, cardigane și eșarfe. Cu aceste elemente de bază puteți personaliza tinuta dvs. în diferite ocazii și condiții meteorologice.

O soluție simplă pentru viața de zi cu zi

moda de iarnă tricot rochie rochie minidress
Rochie din dantelă cu jacheta de iarnă

Pentru zile de iarnă blande sau ocazii festive într-o ambianță caldă, vă puteți pune pe rochii de dantelă. Pentru aceasta aveți nevoie de colanți opaci (fără jambiere). Combinați-vă cu o jachetă de piele. Există diferite combinații, dar sunteți în siguranță atunci când rochia este albă și restul este negru.

Combinați cu îndemânare diferite stiluri

iarna moda de iarnă rochii dantelă de moda de toamna de iarna 2017

Rochii cu mâneci lungi

Rochile cu mâneci lungi sunt concepute pentru sezonul de toamnă și toamnă, dar sunt greu de combinat cu hainele și jachetele. Vom purta aceste lucruri în zilele de iarnă mai calde. Combinați-vă cu o eșarfă, ciorapi și cizme.

Rochii cu mâneci lungi sunt concepute pentru sezonul de toamnă și toamnă

moda de moda de iarna moda de femei 2017Knit rochie, jambiere și multe straturi mari

Straturile colorate și calde vă aduc multă distracție în timpul plimbărilor dvs. în sezonul rece. De exemplu, combinați o rochie tricotată cu jambiere și mențineți picioarele calde cu cizme plate. Șosetele lungi groase care se potrivesc cu o culoare pot ajunge puțin mai sus la genunchi. Puneți pe o jachetă denim și un strat cald pentru rochie. Nu uita pălăria și eșarfa potrivită!

Diferitele straturi trebuie să corespundă între ele în culoare și textura. Apoi puteți aplica mai multe nuanțe, dacă acestea sunt mai neutre, adică negre, albe, gri și maro. Dacă alegeți alte culori, vă recomandăm să vă limitați la două.

Combinați o rochie tricotată cu jambiere și păstrați-vă picioarele calde cu cizme plate

moda de iarnă rochii de iarna toamna anului 2017

Combinația dintre textile este importantă și pentru îmbrăcămintea bună. Cu atât de multe straturi, utilizarea de textile de vară pare de obicei bizară.

Genunchi de lungime de genunchi și cizme de dantelă

Pentru aspectul obișnuit și elegant, combinați o rochie de genunchi A-line cu cizme de dantelă. Acesta este un aspect fără sudură, care este răsfățat de mai multe straturi. Prin urmare, materialul ar trebui să fie cald și rochia trebuie să aibă mâneci lungi. Astfel, pot fi combinate și cu cizme de dantela și alte accesorii de iarnă. Uită-te interesant și original, cu ciorapi modelat.

A-line rochie cu cizme de dantela-sus

moda de moda de iarna rochie de dantela de moda pentru femei

O rochie cu modele de vară între straturile negre și cele brune

Dacă sunteți prea gri în ochii dvs., poate o rochie de vară cu modele florale mari să vă facă să vă simțiți mai bine? Puneți-vă pe asta, dar rămâneți cald cu jambiere negre, o vesta brună și poate un vârf cald și strâns. Accesoriile și jacheta trebuie să fie și în nuanțe neutre.

Rochie cu model floral de vară, de asemenea, pentru sezonul de toamnă

moda de iarna tendințele modei de toamna de iarna de femei

Rochie de dans și cizme de genunchi

Sfaturi pentru un costum elegant cu cizme de genunchi necesare? Alegeți-le în negru și împerecheați-le cu o rochie scurtă de denim. Alegeți accesorii neutre.

Aceste exemple ilustrează câteva reguli cheie pe care trebuie să le cunoașteți atunci când îmbrăcați rochii elegante în timpul iernii. În cele din urmă, să rezumăm cele mai importante.

Combinați rochii sexy mini cu cizme de ghete

moda de iarna moda rochii de iarna tendințele modei de toamnă de iarna 2017 rochie de denim

Regula nr. 1 este că trebuie să purtați textile corespunzătoare. Deși puteți avea o rochie de vară făcută din tesaturi delicate, cum ar fi. Purta dantelă, dar nu poate fi combinată cu jambiere, ci trebuie combinată cu costume elegante. Chiar și jacheta de piele nu poate fi înlocuită de ceva grosolan ca un tricotat.

Dacă alegeți o mulțime de haine din țesături de iarnă, puteți avea un costum foarte frumos din mai multe straturi.

Regula nr. 2 se referă la combinația de culori: aspectul de iarnă este neutru și accentele colorate nu trebuie să fie prea multe. Acestea ar putea fi introduse de un îmbrăcăminte, cum ar fi o rochie florală colorată.

Confortabil și cald și, în același timp, aspect foarte feminin

moda de iarnă rochii de iarnă rochie tricot lung iarna 2017

Regula nr. 3 Afirmând că trebuie să vă simțiți foarte confortabil și cald în timpul iernii: majoritatea dintre noi au nevoie de multă motivație pentru a petrece mai mult timp în aer liber în timpul iernii. Indiferent dacă aveți haine confortabile și frumoase sau nu, joacă un rol important. De aceea, rochii de iarna cu culorile si texturile lor trebuie sa va ofere o multa placere si sa va sublinieze frumusetea si eleganta. Așa că vă place să vă arătați acolo, chiar dacă se furtună.

În cele din urmă, aici este un sfat mic dar important care tocmai nu a mers nemodificat: Ajustați rochii de vară cu un accesoriu la costumul de iarna. Ce crezi despre o rochie de dantelă în linie A și o curea din piele? Mare, nu?

Culori și texturi care vă pun în valoare frumusețea și eleganța

rochii de iarna de moda de iarna rochie de tricot rochie rochie

Rămâi adevărat stilului tău!

moda de iarnă rochii de iarnă rochie tricot negru de iarnă 2017rochii de iarna de moda de iarna rochie de iarna tricota rochie 2017moda de iarnă moda rochii de iarna tendințele modei de toamna de iarnă 2017 moda de iarnă rochii de iarnă rochii de moda moda de toamna toamna anului 2017 rochie roșiemoda de moda de iarna rochii de iarna rochie tricota toamna toamna 2017 moda de iarna rochii de iarna design floral toamna iarna 2017 moda rochie de iarna rochii rochie de mireasa rochie de mireasa iarna moda rochii de iarna rochie dantelă alb toamna iarna 2017 moda de iarnă rochii de iarnă tricot rochie de moda culori verzi moda de iarnă rochii de iarnă rochie tricot alb scurt toamna iarna 2017 moda de moda de iarna toamna toamna 2017