Plimbarea desculț ca un hobby: de ce funcționarea desculțului este atât de sănătos?

hobby desculți desculți care rulează sfaturi de viață sănătoasă

Hobby pe jos desculț - noua tradiție veche

 

Într-un fel, tendința de a merge desculț pare inadecvată în lumea nouă. Dar, în același timp, experții au subliniat în mod repetat consecințele pozitive din ultimii ani. De aceea mulți oameni revin la această idee grozavă.

De asemenea, am decis să scriem ceva despre el din nou.

Plimbare desculte - un hobby sanatos

hobby dezbracat desculț desculț la apus
Barefoot în iarbă

hobby desculț desculț desculț în iarbă

Povestea

Din punct de vedere istoric, pantofii nu sunt o tendință nouă la oameni. În unele tradiții acest lucru este și mai adevărat. La un moment dat, aveau nevoie de ei pentru a se proteja de rănire și îngheț.

Dar le-ai pus doar când a fost cu adevărat necesar.

Momente romantice pe plajă

hobby desculți desculț desculț vacanță de vară pe plajăMai exact, pantofii aduc cu ei multe schimbări în organism. Nu toate acestea pot fi considerate sănătoase. De aceea, hobby-ul de a mers desculț este foarte potrivit pentru mulți oameni din când în când.

Alegeți pantofii potriviți - o sarcină dificilă

hobby pantofi goi cu piciorul desculț schimba poziția corpului

Purtarea de pantofi de la o vârstă fragedă schimbă felul în care mergem. Noi mergem mai repede si in pasi mai mari decat ar fi fost altfel. Genunchii și articulațiile sunt mai stresate. Picioarele și picioarele sunt mai inactive și mai puțin sensibile.

Pantofii sport, precum și cei cu tocuri înalte schimbă centrul greutății și echilibrului nostru. Toate acestea conduc la anumite avantaje, dar și la schimbări în structura corpului nostru.

Pantofi de sport confortabili 

hobby cu desculț desculț, care rulează adidași de viață sănătoși

Se poate compensa toate dezavantajele prin dezvoltarea hobby-ului de mers pe jos desculț.

Barefoot prin oraș

un nou hobby desculț gol

De ce ar trebui să mergi dese des?

Puteți ajunge la culoarul natural, plimbându-vă cu desculț în mod regulat. Picioarele sunt tonate și în special partea lor inferioară tonifiată. De asemenea, reglează efortul muschilor. Foarte des, anumite grupuri musculare sunt tensionate prin ședere sau în picioare într-o singură poziție.

Multe boli pot ameliora simptomele hobby-ului de a mers desculțule. Un exemplu este scleroza.

De ce este sănătos să meargă desculț?

hobby desculți desculți iarba de iarbă

Frecvența osului mort de pe picioare poate fi, de asemenea, tratată cu succes. Este un simptom inflamator si un defect cosmetic pe care doriti sa il scapati.

Utilizați vacanța de vară pentru a merge pe desculț pe plajă

hobby desculț desculțând nisip de plajă

De asemenea, un aspect psihologic pozitiv puternic, au remarcat experții. Ne simțim prea departe de natură și mersul pe jos desculță ne ajută să ajungem în armonie cu mediul înconjurător.

Soare, nisip și apă de mare 

hobby desculț desculț gol pe plaja

Deci poți pleca desculț

Dar nu trebuie să accepți hobby-ul tău să meargă desculț! Dacă nu sunteți obișnuit cu asta, atunci cu siguranță aveți nevoie de pregătire. Primele câteva minute sunt cele mai neplăcute și necesită o adaptare mai bună.

Fii activ în sport, chiar dacă ești desculț

hobby dezbracat desculț desculțând viața sănătoasă și sportul

Obișnuiți-vă să mergeți desculți pe iarbă sau pe o altă suprafață unde nu vă veți răni singur. Ar trebui să încercați să faceți pași în loc să "trageți" picioarele deasupra solului. Aceste mișcări greșite duc la cele mai multe răniri.

Barefoot în zăpadă

hobby în picioare desculț desculț în zăpadă

Atunci când alergi desculți, ar trebui să-ți concentrezi atenția pe câțiva pași în fața ta. Acest obicei este foarte important dacă mergeți undeva unde există multe pietre. Dezvoltarea la nivel subconștient a unei coordonări a senzorilor, care va fi foarte utilă pe termen lung.

Bucurați-vă de contactul cu nisipul!

hobby nisip gol desculț gol

Ce este mai bine - mersul pe picioarele goale sau rularea cu pantofi sport?

Cu siguranță că nu poți înlocui complet hobby-ul de a mers desculț cu aceste pantofi speciali. Efectul este ușor diferit, dar chiar și cu această versiune mai modernă, aveți multe beneficii importante.

Mergând desculț sau alergând cu pantofi de sport?

hobby desculți desculți care rulează noi sporturi

Pantofii de acest fel asigură articularea corectă a corpului. De asemenea, pentru o anumită siguranță pentru persoanele care nu cunosc rularea desculțului.

Jogging fără pantofi

hobby desculți desculți care rulează sport jogging