Sagetator Zodiac – Alegeți pietre care se potrivesc cu semnul zodiacului

Sagetator zodiac - pietre pretioase pentru zodia Sagetator

Reprezentanții Sagetatorului într-un sens au un caracter direct și deschis. Sunt puternici și rezonabili, pregătiți să facă față nedreptății și să lupte împotriva ei. Sagetatorul stăpânește toate marile provocări din viață, dar într-un fel este absolut neajutorat împotriva micilor intrigi de zi cu zi.

Sagetator Zodiac - Sunteți curios care pietre potrivite pentru acest zodiac?

Sternzeichen Sagetator potrivite sfaturi pietre

Sagetator zodiac - Ruby roșu

sternzeichen schütze passede pietre rubin roșu
Persoanele care s-au născut în prima decadă a acestui semn zodiacal sunt simple și cinstite. Mai ales în dragoste. În viață, ei sunt ghidați de pasiunea lor. Conștiința și subconștiența sunt strâns legate între ele. Ei au talente foarte creative. Succesul lor are multe urcușuri și coborâșuri. Pentru ea, se recomandă granatul de piatră prețioasă, ametistul violet și turcoazul.

Garnet este, de asemenea, potrivit pentru acest semn zodiacal

Sagetatorul zodiac granat primul deceniu

Ametist purpuriu pentru prima decadă

Sagetatorul poartă semnul purpurii ametist primul deceniuturcoaz Gem

Sagetatorul poartă semnătura turcoazului primul deceniu

Căutând și foarte energici sunt oamenii din a doua decadă de Sagetator. Ei au un caracter deschis, sunt predispuși la munca științifică, sunt romantici foarte mari. Impuscaturile din acest deceniu sunt foarte curajoase.

Oamenii din cel de-al doilea deceniu se simt foarte atrasi de politică, dar în același timp nu au calitățile necesare pentru a face față cu adevărat. Ele se inspiră foarte repede de proiecte pe care nu le pot pune capăt.

Acești împușcători trebuie să poarte pietre în roșu-albastru și violet. Le ajută să rămână mai sustenabile în eforturile lor. Aceste pietre vor face și dezavantajele caracterului lor mai puțin vizibile. Mai ales rubin, chalcedon și ametist recomandate în violet închis.

Reprezentanții celui de-al doilea deceniu ar putea prefera rubinul ca piatră prețioasă 

Sagetator Zodiac Ruby al doilea deceniu

Calcedonia este, de asemenea, potrivit pentru ea

Sagetator Zodiac Calcedon al doilea deceniu

Ametistul în Dark Violet are, de asemenea, un efect bun asupra acestor împușcături

Sagetator semnul vechi Ametist violet închis

Născuți în cel de-al treilea deceniu în Sagetator sunt personalități foarte contradictorii. Pe de o parte, ei sunt aproape despotice în căutarea puterii și, pe de altă parte, pot fi foarte generoși. Acestea arată o raționalitate calculabilă, dar uneori pot obține atacuri de furie reale.

Shooter-ii din a treia decadă au un sens puternic. Puteți să depășiți ceilalți oameni și să aveți un talent strategic. Aveți nevoie de pietre în culoarea roșu-verde. Ei îi vor inspira și îi vor face mai bine să se realizeze în viață.

Alegeți o piatră prețioasă de potrivire dacă sunteți din decada a treia

zodiac sagittari lazurit decada a treia