Oi din China de animale zodiacale, încă cunoscute sub numele de capra

Zodia chineză de capră anul 2015

Semnul zodiac chinezesc pentru anul 2015 și evoluția voastră

 

Din ce în ce mai mulți oameni descoperă că există "ceva adevărat" în semnele zodiacale chinezești. Spre deosebire de cele obișnuite cunoscute, acestea sunt legate de epocă.

Capra de Zodiac din China

Zodia chineza horoscop anual 2015
Zodiacul chinezesc 2015 Horoscopul chinezesc

  Zodiacul chinezesc

Zodia chineza horoscop chinezescÎn fiecare an, în consecință, își are zodia chineză și acest lucru afectează caracterul oamenilor născuți în acest an. 2015 se află sub semnul oilor de lemn, cunoscute în Occident ca capră. Este bine de știut că este noul an și deci și zodia chineză începând cu 21.01.2015.

Anul caprei

Horoscop zodiacal chinezesc 2015 capra

Ciclul chinezesc, ca și celelalte semne ale zodiacului, constă în douăsprezece faze. Capra este al optulea zodiac chinez în această ordine.

Oaia din lemn

Horoscop zodiacal chinezesc 2015 ovine de capra

Culoarea și zodia chineză pentru anul 2015

Foarte important în determinarea caracterului zodiacului chinezesc este culoarea. Nuanțele care vor caracteriza anul viitor sunt albastru și verde. Cel mai bine este să vă bazați pe combinația ambelor, astfel încât să puteți atrage energia pozitivă corespunzătoare.

Culorile tendinței - albastru și verde

Horoscop zodiacal chinezesc 2015 culori verde verde

Capra și trăsăturile acestui semn zodiacal chinezesc

Capra este foarte elegantă și fermecătoare în funcție de chinezi. Este atât feminină, cât și timidă. Cu toate acestea, aceste proprietăți sunt destul de eficiente atunci când depășiți caracteristicile negative. Acestea sunt de obicei următoarele: insecuritatea, pesimismul, lipsa disciplinei și tendința la standarde ridicate. Persoanele cu un înalt nivel de educație și un comportament foarte elegant vor avea cel mai mare succes în 2015 dacă depășesc în consecință caracteristicile negative enumerate.

Calitățile pozitive ale caprei

Zodia chineza horoscop horoscop 2015 caracteristici

Astrologia "occidentală" și zodia chineză din 2015

Desigur, astrologia "occidentală" nu este exactă. Deoarece acest lucru este mai răspândit și mai popular în Occident, astrologia însăși nu este o invenție occidentală. Din ce în ce mai mulți experți în acest domeniu creează punți între diferitele tradiții, adică între semnele zodiacale "europene" și cele chinezești. Ele îmbină punctele de vedere și încearcă cel mai bine să determine caracteristicile specifice ale unui anumit caracter.

Eleganță și farmec

Horoscop zodiacul chinezesc 2015

Cinci dintre semnele noastre zodiacale vor fi cele mai norocoase in anul zodii chinezesc zodiac. Acestea sunt semne zodiacale: Varsator, Balanta, Berbec, Gemeni si Leul.

Ce semne zodiacale sunt norocoase în anul caprei

horoscop zodia capra zodiac 2015

Taur, Rac și Capricorn tind să se dea mari probleme. Ei trebuie să se relaxeze și să facă progresul mai ușor.

Problemele sunt pe calea următoarelor semne ale zodiacului

Zodia capră 2015 Horoscop chinezesc

Sagetator, pește, scorpion și fată trebuie să lupte pentru norocul anului cu capra zodiacă chineză. Dar dacă fac într-adevăr, este foarte probabil că aceștia vor realiza destul de mult.

Acești zodiacii se luptă pentru norocul lor

Zodiac sign horoscop chinezesc 2015

Zodiacul chinezesc și dezvoltarea mondială

În politică, în anul în care apare capra chineză, vom vedea sfârșitul multor crize financiare din întreaga lume. În termeni globali, prin urmare, vom face mai bine anul acesta (din 04.01.2015).

Ce ne așteaptă în anul când țapul chinezesc de moarte semnează?

2015 horoscop zodiac chinezesc oi din lemn