Coafuri de 50 de ani: oameni celebri din această epocă

retro coafuri stil icoane coafuri 1950s hairstyles

Coafurile anilor '50 și celebrul popor al acestei ere

 

Tendințele moderne ale coafurilor din acest an sunt puternic influențate de stilul anilor 50, 60 și 70 ai secolului XX. Anii '50 sunt o sursă populară de inspirație, de la care se desenează foarte des.

Doriți să vă referiți la aceasta atunci când vă alegeți noua dvs. coafură? Dacă da, vă oferim o abordare destul de neobișnuită. Vă prezentăm coafuri grozave și populare, dar și faimoasele persoane care le purtau.

Coafuri elegant în stil retro

tunsori de coafuri retro haaschnitte de 50 de ani
Lucille Ball

Una dintre cele mai izbitoare tendințe printre coafurile anilor 50 a fost determinată de Lucille Ball. O astfel de tunsoare poate sublinia delicatetea caracteristicilor faciale pe fețele rotunde.

Lucille Ball și părul ei roșu

Lucille Ball 50s hairstyles

Rita Moreno

A doua stea, care a subliniat puternic lumea coafurilor din anii '50, se numește Rita Moreno. Îți amintești de ea? Poate veți folosi ocazia ca o oportunitate de a privi din nou la filmul "West Side Story".

Rita Moreno de la "West Side Story"

Coafuri de coafuri de la Rita MorenoJames Dean

După două doamne este timpul pentru un domn. Viziunea sa a fost foarte distinctă pentru coafurile masculine din anii '50. Aceasta merge mână în mână cu ideea de "băiat rău".

Băiatul rău James Dean

James Dean 50s hairstyles coafuri de fată

Bill Haley și Elvis Presley

Amândoi au lucrat mult împreună. De asemenea, ele sunt adesea observate pe fotografii. Coafurile ei izbitoare de 50 de ani sunt un model de mare rol pentru mulți bărbați până în prezent, deși sunt și într-o formă mai modernă.

Bill Haley și Elvis Presley

Bill Haley Elvis Presley 50s coafuri bărbați tunsori

Marilyn Monroe

Dacă există 50 este în jurul valorii de coafuri an în discursul femeilor, care doamnele și stilistii lor încă fascinează în ziua de azi, poate sări în nici un fel Merlin. Este fabuloasă ... Imaginile vorbesc de la sine.

Marilyn Monroe

Coafuri de Marilyn Monroe 50s

Chitara de la Eartha

Bob în valuri va fi unul dintre hiturile pentru toamnă. Dar de cât timp a fost că ai purtat o astfel de coafură pentru prima dată? Uitați-vă la videoclipul celebrului hit "Santa Baby" și ați putea găsi răspunsul potrivit acolo.

Chitara de la Eartha

Eartha Kitt coafuri 50s

Putty cu o coafura frumoasă

Coafuri de păr din chit de păr 50 de ani

Nancy "Ka Shen" Kwan

Romantic, lung și cu volum moale - sună foarte modern. Dar a fost același lucru cu coafurile din anii '50. Ca dovadă a acestui fapt, pozele lui Nancy "Kaen Kwan" Kwan pot servi.

Nancy "Ka Shen" Kwan

Billie Holiday

În căutarea de inspirație sub coafura anilor '50 ai putea să te uiți și la pozele lui Billie Holiday. Ea are, de asemenea, un stil excelent și o mare carisma. Merită întotdeauna să le numiți la viață.

Billie Vacanță cu flori în părul ei

Coafura Billie Holiday cu coafuri de flori de 50 de ani

Sophia Loren

Sophia Loren era bine cunoscută în anii '50. Imaginea ei a influențat și stilul coafurilor. Aruncați o privire la imaginile noastre și obțineți inspirație! Optiuni deosebit de potrivite sunt acele coafuri pentru cei dintre voi care doresc sa-l aiba mai ales romantic.

Sophia Loren poartă întotdeauna o coafură la modă 

Coafuri de coafuri de la Sophia Loren

Lista ar putea fi continuată. Iată câteva nume de artiști ale căror 50 de ani ar trebui să arate coafuri este esențial: Dorothy Dandridge, Connie Francis, Elizabeth Taylor, Audrey Hepburn, Grace Kelly, Bettie Page Mae.

Sophia cu tunsor scurt

Coafuri de coafuri de la Sophia Loren Kurzhaaschnitte