Nina Dobrev – Vampire Diaries și alte filme ale tinerei actrite

Nina Dobrev, Vampire Diaries și câteva fapte interesante despre talentul tânăr

 

Îți plac filmele cu Nina Dobrev? Ați văzut deja majoritatea filmelor dvs.? Urmați mesajele asociate cu numele ei? Apoi, sunteți sigur că veți fi la curent cu cele mai recente știri din jurul dvs. Cu toate acestea, vă promit că în acest articol veți afla multe știri care vă vor completa imaginea actriței populare.

Sexy Nina Dobrev și filmele ei

Actrita Nina Dobrev imagini

Nina Dobrev sa născut în Bulgaria, iar familia sa sa mutat în Canada când Nina avea doi ani. Bunica ei mai trăiește în orașul ei natal Sofia și, ca urmare, actrița nu își pierde legătura cu patria ei. La o vârstă fragedă, tratează gimnastica ritmică, care este foarte populară în țara sa natală.

La o vârstă mai înaintată, ea prezintă talent puternic de actorie.

Nina Dobrev Filme și stil de viață

vampir diaries actriță Nina Dobrev filme
Actrita Nina Dobrev - tanara, sexy si faimoasa in intreaga lume

Actrita Nina Dobrev fotografii sexyActrita Nina Dobrev filme de filmeNina își începe educația profesională în acest domeniu la Canadian Armstrong Acting Studios. Unul dintre primele sale filme este numit "de partea ei" (Away From Her). Acesta este primul rol major al actritei. Dar este într-adevăr cunoscut de un altul, și acest lucru în episoadele canadiene "Degrassi: The Next Generation".

Cariera de film a lui Nina Dobrev

Actrița Nina Dobrev Galerie de imagini

Vampire Diaries

Ca urmare a succesului episoadelor Degrassi Nina Dobrev se mută la Los Angeles pentru a concura cu producătorii de film acolo pentru role mari. Ea reușește și este permisă să joace în seria populară Vampire Diaries. Filmul se bazează pe o serie de cărți formate din patru părți principale și șase părți suplimentare. Un alt film se bazează pe aceeași serie.

Actrița este mulțumită seriei TV "Vampire Diaries "a devenit cunoscut pe plan mondial

Seriale TV seriale vampiri Nina Dobrev filme

Cu Paul Wesley și Ian Somerhalder

Ian Paul Nina Vampire Diaries Nina Dobrev Filme

Nina Dobrev o interpretează pe Elena, Katherine și Amara în Vampire Diaries. Acestea sunt doppelgangerii uneia și aceleiași persoane care apar în diferite secole. În film, mai ales din cauza lui Nina Dobrev, persoana lui Katherine a fost schimbată. În cartea ei vine din Germania, dar din cauza naționalității actriței ea este în film un bulgar.

Nina Dobrev o interpretează pe Elena, Katherine și Amara în Vampire Diaries

vampiri filme Nina DobrevNina Dobrev filme vampir dary actriță nina dobrev

Nina Dobrev lui Harry Potter îi place și alte fapte interesante

Știați că Nina Dobrev citește poveștile lui Harry Potter? Emma Watson a raportat că ori Nina Dobrev o fotografie trimisă la Halloween ei pe care ea este îmbrăcat ca Hermione Granger.

Nina Dobrev vorbește în trei limbi - engleză, franceză și bulgară. Unul dintre ultimele sale filme este "fetele finale", care au ieșit în 2015 în SUA și au primit recenzii foarte pozitive.

Deghizat ca Hermione Granger

Actrița Nina Dobrev filmează fanii lui Harry Potter

Un mare fan al lui Harry Potter

Nina Dobrev Poze cu fanii lui Harry Potter

Alte filme cu Nina Dobrev

Printre alte filme cu Nina Dobrev ne-ar plăcea să oferim și alte titluri. Sa prezentat cu succes în filmul "Fugitive Pieces". Aceasta este povestea unui copil mic care sa salvat de la naziști, fugind în Polonia, Grecia, în Canada. Chiar și atunci, mulți critici au prezis un viitor mare pentru Nina Dobrev. Alte filme grozave cu Nina Dobrev, pe care nimeni nu le-ar regreta, este Niciodată Cry Werewolf și Secretul fiicei mele. Excitarea așteaptă noi filme noi cu talentul tânăr Nina Dobrev.

Cu ceilalți actori din filmul "Fugitive Pieces"

Nina Dobrev Filme Fugitive Pieces

 Niciodată nu plângeți Vârcolac

Nina Dobrev Filme Niciodată nu plângeți Vârcolac

Fiicele mele Secret

Actrita Nina Dobrev Filme Fiica mea secreta

Fetele finale

Nina Dobrev Filmele fetelor finale

Nina Dobrev face sport

Nina Dobrev o figură grozavă de a face sportActrita Nina Dobrev Films Ciclism

Nina Dobrev și Emma Watson 

Nina Dobrev Covorul roșu Emma Watson Nina Dobrev filme îmbrăcate elegantActrita Nina Dobrev filme sexy