Genți de mână și rucsacuri care arată extrem de delicios

genți de mână fantezii felii de pâine prăjită

Genți de mână și rucsacuri care arată extrem de delicios

Poate că erai la fel de iritat de la început ca și când am văzut genele de mână și rucsacurile. Nu-i așa? Te-ai întrebat, ce are pâinea de făcut cu moda sau cu arta? Răspunsul la această întrebare se află în colecția remarcabilă a designerului și artistului născut canadian Chloe Wise.

În zilele noastre locuiește și lucrează în New York, concentrându-se pe sculpturi, picturi și desene, colaje și artă digitală.

În 2013, ea a început colecția de sculpturi care au fost modelate sub formă de genți de mână și rucsaci cu branduri de modă bine cunoscute, cum ar fi Chanel, Moschino și Louis Vuitton. Pungile de excepție sunt fabricate din uretan și vopsite cu vopsea de ulei. Prima piesă din colecție a fost sacul de baghetă agățat Louis Vuitton, care arată extrem de realist. Aceasta a fost urmată de alte creații, cum ar fi Hefezopf Prada și geanta de chiloți Chanel, pe care designerul "Bagel nr. 5. "a sunat.

Chanel pungă de pancake

genți de mână fantezie clatite miere
Într-un interviu acordat revistei Lucky, Wise afirmă că inspirația pentru această colecție provine din ideea că pâinea este un simbol al înaltei calități și prosperității. "Am vrut să stabilesc legătura dintre divinizarea bunurilor de lux de modă și importanța bunurilor de consum în artă".

În octombrie 2014, actrița India Menuez a calculat "Bagel nr. 5 "la evenimentul de lansare pentru filmul Chanel No. 5 uzată. Publicul și mass-media au crezut că era un adevărat Chanel. Curând a devenit clar că punga a fost creată de Wise și face parte din colecția lor din 2013. "Am vrut să clarific faptul că sacii nu sunt de fapt articole de modă, ci opere de artă. În același timp, m-am bucurat cu adevărat de interesul lumii modei și al mass-mediei ", recunoaște artistul.

Aruncați o privire la colecția însăși și simțiți unicitatea acestor opere de artă, care arată ca articole de lux de modă. Distrează-te!

Punga de mâncare mică

genți de mână fantezii

Punga de bagaj de la Chanel

genți de mână de luxSac de pâine Moschino

genți de mână fantezie unt bun

Zopfkuchen cu semințe de mac pentru a lua away

genți de mână de lux chanel pancake

Pungă de mic dejun în stil retro

genți de mâncare ieftine

Pungă delicioasă cu somon și ceapă

genți de mână de lux mici ceapa de somon

Pungă de prada Prada cu susan

genți de mâncare originale prada mac

Moschino sac de vafe

genți de mână de mână

Specii de prajituri de panificatie

genți de mâncare fantezie