Semnele zodiacale chinezești și anul oilor din lemn

2015 Horoscopul zodiacal chinezesc anual din lemn

Soarta zodiacului chinezesc pentru anul 2015

 

Vă interesează zodiacul chinezesc? Cred că, cel puțin la începutul anului, noi toți facem asta, nu?

Știți care din zodiacii chinezi era dominant la naștere?

Zodiașii chinezi se schimbă ca ceilalți în 12 faze. Prima este rata și ultima a fost în topul ciclului din 1997.

Zodiacul chinezesc

Horoscop zodiacal chinezesc 2015 oi
Dar trebuie să știți că anul chinez nu începe în același timp cu al nostru. De exemplu, anul ratei a început la 19.12.1996. De cele mai multe ori începe mai târziu, în ianuarie sau februarie. Există multe mese de informații pe net. Puteți verifica cu ușurință ce zodiac chinez aveți.

2015 - anul caprei sau oilor din lemn

Horoscop zodiacal chinezesc 2015 capra

 

Anul caprei pentru celelalte semne zodiacale chinezești

Anul acesta avem anul caprei. În cele ce urmează vrem să dăm o perspectivă asupra felului în care soarta celorlalte zodiacuri chinezi este influențată de caracteristicile caprei sau de oile de lemn, așa cum se numește de asemenea.

porc

Horoscop zodiacal chinezesc porcPersoanele cu porc zodiacal chinez ar trebui să aștepte provocări emoționale. Dar asta le poate face să facă multe schimbări fundamentale în viața lor. Dacă vedeți tensiunile și riscurile ca oportunități, puteți începe proiecte de succes de orice complexitate în acest an.

 bivol

Horoscop horoscop din China

La nivel personal, bivoliții au posibilitatea de a începe o fază foarte diferită în viața lor. Veți fi mult mai înțelepți în ceea ce privește circumstanțele personale. Nu numai în familie, dar și în locul de muncă poate fi foarte util. Veți înțelege că în toate relațiile umane trebuie să joace un rol principal.

iepure

Horoscop zodiac horoscop chinezesc

Modificările și neconcordanțele, precum și zborul de la o extremă la alta, așteaptă iepurele, potrivit horoscopului stelei chinezești. În momente grele, nu ar trebui să uite motto-ul: Dacă totul arată foarte haotic, atunci ceva minunat încearcă să se îndrepte spre tine.

balaur

Horoscop horoscop din China

Schimbările cardinale în obiceiurile care domină viața de zi cu zi sunt provocarea pentru oamenii dragonului zodiacal. Dacă o vor face, atunci vor avea într-adevăr un mare succes.

șarpe

Speria horoscopului zodiac chinezesc

Ceva nesimțitori vor fi oamenii care se află sub semnul chinezesc al șarpelui. Ei îi vor urmări pe ceilalți și vor încerca să se ducă din tren. La un moment dat, acestea sunt contestate de puterea caprei pentru propriile sale acțiuni decisive. Concentrarea și activitatea sunt cheile succesului.

cal

Calul horoscop zodiacal din China

Caii au cele mai mari așteptări la începutul anului, comparativ cu toate celelalte semne zodiacale. Și au dreptate să facă acest lucru, deoarece energia de care au nevoie este în exces. Dar ar trebui să aveți grijă să nu provocați daune irevocabile în viața personală.

maimuță

Horoscop horoscop din China

Dintre toate semnele zodiacale chinezești, maimuțele își vor dedica cea mai mare parte a timpului propriilor lor bunăstări. Este vorba despre casă, mașină și vacanță. Ei ar trebui să folosească energia pozitivă pentru a obține putere pentru multe alte acțiuni "mai mari".

robinet

Horoscop horoscop din China

Ca și maimuțele, seamănă cu robineții. Nu numai bunăstarea, ci și standardul super în toate privințele vor fi printre obiectivele sale principale.

câine

Horoscop din China

Așteptările bune sunt depășite de toate semnele de moarte chinezești cel mai mult la câini. Acestea își vor îmbunătăți foarte mult relațiile interpersonale din toate punctele de vedere și vor simți o energie incredibilă, armonioasă.

tigru

Horoscop chinezesc horoscop tigru

Persoanele cu semn Tiger vor avea multe obstacole, dar în nici un caz nu vor întâmpina probleme insolubile. Dar vor depăși provocările unul după altul și vor ieși cu multe realizări și cu un caracter mai puternic la sfârșitul anului.

șobolan

Rata horoscopului zodiacal din China

Dintre toate semnele zodiacale chinezești, șobolanii vor fi cel mai puțin plictisiți. Dar progresul va fi și mai prudent și mai dificil. Fiți larg treaz și învățați din provocări!

De fapt, recomandăm tuturor semnele zodiacale chinezești!

Vă dorim un nou an minunat!

2015 horoscop zodiac chinezesc din lemn de oaie