Aflați mai multe despre originile sushi și speciile sale!

Ce știi despre sushi?

Sushi este o specialitate japoneză făcută din orez, legume și pește crud sau alte fructe de mare. Mâncarea delicioasă este de obicei pregătită din ton, somon, sepie, octopod, creveți, crab și caviar. Secretul acestui vas unic este istoria sa de secole și echilibrul dintre orez și oțet care servesc ca marinada sa. Deoarece esența bucătăriei japoneze este prelucrarea sănătoasă a fiecărui ingredient, această hrană se dovedește a fi destul de delicioasă, hrănitoare și în același timp scăzută în calorii.

Sushi de origine și răspândirea ei în întreaga lume

Aroma delicioasă de sushi se datorează, în principal, unei doctrine filosofice asiatice – în bucătăria japoneză, se crede că nu se poate schimba nici natura perfectă. Gustul natural nu ar trebui să se schimbe, ci să sublinieze pur și simplu! Susținută de această puternică convingere interioară, japonezii se bucură de consumul proaspăt de pește brut. Deși prelucrarea termică nu este complet exclusă, este mai degrabă considerată un compromis.

Sushi a fost menționat pentru prima dată într-un dicționar chinez din secolul al doilea. Din acest motiv, se crede că instanța își are originea reală în China și Asia de Sud-Est și numai în perioada 7-8. Secolul era cunoscut în Japonia. Inițial numit ca Sushi nu alimentul în sine, ci un proces vechi de fermentare și conservare a peștelui sărat prin adăugarea de orez.

În data de 15-16 În secolul al XIX-lea, s-au făcut anumite schimbări în tehnica sushi. Deși japonezii au aruncat inițial orezul și au mâncat numai peștele cu gust acru, cu timpul au început treptat să creadă că aroma de orez în combinație cu peștele ar declanșa noi senzații senzuale. Inițial, peștele ar trebui să rămână în marinadă timp de aproximativ un an până când va fi gata pentru consum. Mai târziu, au venit cu ideea inteligentă de a adăuga orez de orez la orez și astfel a redus timpul de preparare și fermentare în câteva zile.

taie peste si pregateste sushi

De atunci, oamenii au început să vândă și să servească aperitivele de pește din orez în cutii frumoase din lemn. La pregătirea rulourilor perfect formate, au fost luate în considerare două aspecte principale: pe de o parte, un mare accent a fost pus pe gustul pronunțat, deoarece ar fi trebuit să fie o adevărată plăcere pentru palat. Pe de altă parte, accentul a fost pus pe exterior, deoarece combinațiile de culori care rezultă din culorile ingredientelor individuale ar trebui să încânteze ochii.

În timpul progresului industrial și al extinderii orașelor la începutul secolului al XIX-lea, tarabele de hrană au jucat un rol-cheie în furnizarea lucrătorilor cu alimente delicioase și nutritive. Așa că totul a fugit rapid și fără probleme, ar trebui să se facă fără Fischermantația de o zi. În schimb, oțetul a fost adăugat direct la orez, pentru a da gustului un anumit gust tart. În acest timp, de asemenea, sa născut nigiri sushi în Edo (Tokyo de astăzi). Cu toate acestea, a durat mai bine de 100 de ani înainte ca faima sa în a doua jumătate a secolului 20 să ajungă în sfârșit în Lumea Veche și să-și facă numele în Europa din întreaga lume.

Astăzi, această specialitate japoneză este considerată o delicatesă al cărei gust este popular cu tineri și bătrâni din întreaga lume. Multe variante diferite sunt cunoscute lumii de astăzi, în plus, bucătarii continuă să experimenteze cu ingredientele și pregătirea curajoasă. Și ce spui? Sucul sushi mănâncă cu betisoare o provocare pentru tine?

Apa gura deja intra in tine?

Mananca sushi cu fripturi
Sushi Origine – Nigiri Sushi

Acest sushi format manual este considerat cel mai comun stil sushi printre toți. Aici avem o tăieturi de pește pe orez.

Pregătiți sushi nigiri și mâncați imediat

Maki sushi înseamnă literalmente sushi rulat

Acest stil sushi este modelat folosind un covor de bambus.

consuma maki-sushi-servi-si-Sushi Origine – Gunkanmaki

Orez în formă de oțel în formă de mână, învelit în nori cu umpluturi diferite

gunkan-maki-sushi

Sushi Origine – Futo Maki este o rola groasa cu peste si legume

Futo Maki tipic are un diametru de 3-4 cm. Umplutura este compusa din trei ingrediente diferite, ale caror gust si culori se potrivesc perfect perfect.

futo maki delicioase sushi

futo maki cu mango

Sushi Origine – Chirashi Sushi (Sushi Stray)

Un castron de orez cu diferite specii mixte de pește și legume

chirashi sushi pe farfurie

Consumă chirashi sushi

Ura Maki (rulat în interior)

 Orezul acoperă sushiul, în timp ce foaia Nori rămâne în interior

uramaki sushi origine și istorie

Te-Maki: Nori este rulat într-o pungă și umplut cu ingrediente diferite 

temaki sushi arta delicioasa

ingrediente temaki sushi

Hoso-Maki cu castravete servește pentru a curăța gura atunci când consumă pește crud, astfel încât diferite stiluri de gust nu se amestecă împreună

O altă variantă este Hoso-Maki cu ton.

hosomaki sushi haeppchen

Oshi Sushi este încă cunoscut sub numele de Press Sushi și este caracterizat printr-o formă lungă

oshi sushi-stil orez și pește crud

Oshi sushi zu zuen și mănâncă

Sashimi – tăieturi de pește fără orez și orice ingrediente

sashimi mânca fără orez și orice ingrediente

sashimi cu mâncare delicioasă de ton

sushi sushi cu masa de fripturi

 Placă Sushi diferite tipuri de pe placă

mananca sushi

mananca sushi si traiesc viata sanatoasa

sushi origine și pregătireconsuma sushi si bea sake