CV-ul lui Elvis Presley – 80 de ani de la naștere

rockstar Elvis Presley cv

La optzeci de ani de la naștere, evoluția impresionantă a lui Dumnezeu în curriculum vitae al lui Elvis Presley

 

Cum îl face să adoreze curriculum vitae al unei persoane? Aceasta ar fi o întrebare care ar merita încă o mare parte din activitatea științifică asupra psihologiei sociale umane.

Ca obiect de cercetare ar putea apoi, din nou, din nou CV-ul lui Elvis Presley.

Elvis Presley CV

Elvis Presley cv tânăr rockstar
 Tânărul Elvis Presley

Cariera muzicala a lui Elvis Presley

Pentru că, în timp ce era încă în viață, multe lucruri i-au vorbit împotriva lui transformându-se dintr-un om într-un zeu. A dispărut într-o manieră liniștită, lentă, neobișnuită, așa de bază, dar cântecele pe care ni le-a lăsat sunt veșnice. Ați auzit adesea hit-urile "Acum sau niciodată" și "Ești singuratic în seara asta?" Și chiar dueturile lui cu Frank Sinatra. Dar el nu reușește niciodată să rămână în vârful muzicii din nou.

Steaua rock

Elvis Presley cv rockstarCelebrul înregistrări din 1968 - un simbol al tragediei din CV-ul lui Elvis Presley

Cunoașteți faimoasa înregistrare TV din 1968, în care doar face un spectacol super cu chitara și vocalele sale? Scena pe care se întâmplă acest lucru arată mai mult ca un inel de box. Într-una dintre pauze el anunță că îi place foarte mult Beatles și noul val de muzicieni. Desigur, Elvis are un caracter puternic, admițând acest lucru. Dar el dă și premoniției un drum liber, că în curând va veni declinul său. Nu este concurența care joacă rolul de lider. Mai degrabă, caracterul propriu îl aduce la el.

Elvis pe scena

Elvis Presley cv tânăr rockstar pe scenă

Cariera la televizor

În CV-ul lui Elvis Presley, televiziunea joacă un rol important. Din păcate, nu este unul bun. Pentru că, în dorința de a fi cel mai bun, a participat la prea multe filme proaste, iar rolurile nu erau întotdeauna cele mai bune pentru el. Totul a fost însoțit de prea multe concerte, care și-au epuizat vitalitatea. Cioara lui pentru viață a devenit încet nesănătoasă. Avea prea multe lucruri - femei, sedative, alcool, hamburgeri. Zvonurile dăunătoare au fost mai mult decât persistente și au făcut o cale în viața sa personală. Erau foarte rău și parțial devastatoare.

Cariera de film a lui Elvis Presley

Elvis Presley cv rockstar

Poate pentru că au venit de la prieteni și cunoștințe din cercul îngust. Acest aspect este, de asemenea, foarte distinctiv pentru CV-ul lui Elvis Presley. Vorbeau despre cât de rapid a dispărut whisky-ul din pahar sau cum a făcut întotdeauna atmosfera mai întunecată prin starea de spirit sumbră.

Viva Las Vegas

Elvis Presley cv filme rockstar viva las vegas

Doctorii suspectează diferite tipuri de depresie, dar sunt, de asemenea, destul de dificile. Publicul caută un răspuns - de ce ar trebui ca cineva atât de popular și de succes ca Elvis să cadă într-un astfel de stat?

Flaming Steaua

Elvis Presley cv filme rockstar

Viața după moarte

Cresterea lui Elvis Presley pare sa continue dupa moarte, la fel ca si alte persoane celebre. Chiar și asasinarea președintelui american J. F. Kennedy nu pare să șocheze atât de mult oamenii. Lumea plânge și pare a fi afectată de vină. De ce a fost unul atât de arogant cu omul care a descoperit rocă și rolă pentru lume? De ce nu mai era unul interesat de talentul său, dar de partea lui întunecată?

Dar, după cum spune managerul său, moartea nu schimbă nimic. Profiturile sunt încă foarte bune. Poate pentru că a murit atât de tragic.

Tânărul Elvis din armată

Elvis Presley cv tânăr rockstar din armată

Nunta lui cu Priscilla Presley

Elvis Presley cv nunta

 Elvis și Priscilla Presley

Elvis Presley cv și nunta

Cu fiica lor 

Elvis Presley cv copil de viață de familie

Cu micuța Lisa-Marie Presley

Elvis Presley, Priscilla și Lisa-Marie

Elvis Presley și Marilyn Monroe

   Elvis Presley cv marilyn monroe

Ștampila poștală germană cu Elvis Presley din anul 1988

   Elvis Presley cv rockstar germană poștală