Bărbați cu barbă la Cupa Mondială a Bearded 2015 în Austria

Atrageți bărbații cu o barbă

Bărbați încrezători cu tendințe în barbă în Salzburg Leogang

Totul a fost distractiv când prima Bartolympiade 2005 a avut loc în regiunea de vacanță Salzburg Leogang. Pe atunci, în urmă cu 10 ani, nimeni nu bănuia că bărbații bărbați reprezentau un astfel de interes și puteau chiar să revină la modă.

Cinci ani mai târziu, Olimpiada este deja campionatul european și atrage vizitatori din toate orașele, satele și comunitățile vechiului continent. În ultimii doi ani, evenimentul a crescut în frumosul sat alpin și se maturizează într-o Cupă Mondială.

Parul facial imaginar va fi expus la Bart WM din Leogang

Bărbați cu barbă de arbă
Puteți admira practic toate tendințele barbăi ale timpului

Barbatii cu barba sustinut

Îngrijirea și plasarea barbiei devine o adevărată artă

Barbati cu barba rosieTradiția barbei este mai vie decât oricând

Bărbați cu roșu barbă swinging

Campionatele mondiale din acest an vor cuprinde un total de 18 categorii de pisici de barbă, care vor fi judecate în conformitate cu observațiile stricte ale juriului. 350 de participanți bărbos de la mai mult de 20 de țări diferite, printre care Germania, Finlanda, SUA, Anglia, Franța, Ungaria și, desigur, Austria hospitality- păr cu mândrie neobișnuit faciale de aproximativ 2000 de oameni.

În cele trei categorii principale barbă, bărbie și barbă, și Trendbart, un juriu selectează cele mai bune mustăți, mușchi, obraji și barbă.

Și dacă cineva se apropie de convingerea că curlers, spray de păr, ceară și ore îndelungate în fața oglinzii, mai degrabă pentru descrierea unui portret de femei, ceea ce este cu siguranță greșit în acest caz.

Totul se învârte în jurul barbilor, în timpul evenimentului de trei zile

Bărbați cu barbă patru

Stilul barbilor nu cunoaște restricții

Bărbați cu barbă roșie barbă

Nordul scandinav arată tradiția veche de îngrijire a bărbii

Bărbați cu barbă rotahharig

 Timp de ore, un stil de barbă este în mod corespunzător înfășurat, suflat și smuls

Barbati cu uscator de par rosu barbat

Pentru a obține titlul de campioană mondială, participanții ar trebui să pună o mulțime de muncă, răbdare, efort, disciplină și, mai ales, entuziasm în barbă. Numai pentru ceremonia de anul acesta, oamenii au fost trâmbițați, așezați și orbiți de ore întregi. Nu a fost ușor pentru juriu să selecteze cele mai bune de la 318 artiști de barbă. Mulți participanți se deplasează deja cu munca lor și prezintă cele mai creative idei și stagii. Sarcina juriului, totuși, este aceea de a judeca barba în sine și nu în întregul aspect al purtătorului. După câteva ore, juriul ajunge la o concluzie. Trei categorii principale, 18 subcategorii, aproximativ 2000 de spectatori fericiți și 18 mândri campioni mondiali. Leogang este o lovitură și poate că sunteți pe drum spre următoarea Cupă Mondială Bart și experimentați ceva diferit?

O perioadă lungă de efort și răbdare vă poate face un campion mondial de barbă

Bărbați cu barbă extravagantă

Strict este ratingul juriului, dar și corect

Bărbați cu juriu barbă

Barbatul este judecat, nu aspectul general

Bărbați cu barbă nebun

Trebuie, de asemenea, să purtați o barbă

Bărbați cu tirolian roșu barbă

Din 318 de candidați din întreaga lume, numai 18 favorite sunt selectate în 3 categorii principale

Bărbați cu barbă roșie plină

Fotografii: Boredpanda.com