Reproiectați terasa – vopsiți învelișul în culoare

reproiectarea terasei, terase, vopsea, îngrijire

Crearea unei noi terase - idei colorate pentru pridvorul din lemn

Există atât de multe motive pentru care ar trebui să colorați terasa. Aș dori acum să luați împreună cu dvs. câteva dintre acestea și să vă dau câteva sfaturi în acest sens. Crezi că ar putea fi util pentru tine? Atunci vă urez o mulțime de distracție în timp ce citiți.

Invigorați vechea terasă

reproiectarea terasei mobilier de exterior mobilier din lemn veranda vopsea parchet din lemn
Aveți o terasă veche, care nu arăta atît de atrăgătoare sau chiar foarte aspră? Ei pot face minuni cu puțină culoare.

Încercați

Vrei să fii sigur că alegi culoarea potrivită? Apoi, vopsiți mai întâi o zonă mai mică și doar apoi decideți să pictați întreaga zonă. Dacă nu vă place, scoateți-l cu un răzuitor. Acest lucru este mult mai bun decât șlefuirea, pentru că acest lucru ar evita aspectul neuniform.

Regula de bază atunci când folosiți culorile

redefinirea terasei reproiectarea teraselor din terase din terase

Vă amintiți lecțiile din școală? Găsiți o culoare dominantă, care nu se schimbă și care va merge bine în curtea dvs. Culoarea siding pentru a crea un contrapunct albastru fum.

Lemnul este important

Fiecare tip de lemn are propriul său caracter unic. Lemnul de pin este folosit adesea pe terase și dacă nu îl acoperiți cu un strat superior, acesta prezintă o nuanță verde. Dacă culoarea naturală te deranjează, poți să-i oferi un strat superior de alegere. Alternativ, ar putea spori culoarea naturală. Reînnoirea vopselei, la fiecare doi sau trei ani, ajută la menținerea caracterului atrăgător al terasei.

Alegeți culoarea potrivită

reproiectarea vopselei terase terase teraseAș dori să listați câteva opțiuni de culoare tipice și să vă ajute să vă decideți.

gri

Aceste nuanțe pot fi folosite pentru a realiza un efect "alături". Pe suprafețe mari, această umbrire este recomandată în mod special.

albastru

Vrei un aspect mai modern și o bancă superbă în grădină? Atunci v-aș recomanda această culoare.

roșu

Este deosebit de puternic în fața unui zid de cărămidă. Încercați-l în doze mai mici, astfel încât să nu pară prea dominantă.

maro închis

podele de exterior din lemn vopsite naturale

Ați putea asocia această nuanță modestă cu mobilierul cu nuanțe îndrăznețe. Adică saturat roșu, albastru marin și turcoaz. Deoarece poate fi combinată bine cu alte nuanțe, aceasta poate fi fixată pe suprafețe mari.

verde

terasa redesign mobilier de exterior mobilier de exterior verandă din lemn

Sage verde are suficientă gri în ea și va completa aspectul frunzelor și nu va concura cu ele. De asemenea, funcționează foarte bine în cantități mari.

capac


redesign patio terase terase de vopsea

Căutați culori potrivite pentru terasă. Unele nuanțe bazate pe ulei sau apă protejează lemnul de umezeală și alte influențe dăunătoare. De obicei, aveți patru nivele de opacitate și ar trebui să decideți asupra gustului.

Aproape de natura

reproiectarea terasei terase terase terase mobilier de gradina vopsea

Acest lucru nu va schimba cu greu culoarea lemnului. Acest lucru este potrivit în special pentru persoanele care doresc să vadă boabele.

nuanțat

Ajungeți la o decolorare vizibilă, dar ușoară. Tot în acest caz, caracterul natural va fi prezent și vizibil. Acest lucru este potrivit în special pentru începători.

Semi-transparent

Puteți vedea în continuare boabele de lemn, dar veți experimenta și o pigmentare mai frumoasă. Dacă terasa este mai veche, aceasta va contribui la o mai mare coerență. Durata este, de asemenea, mare - de la 3 la 5 ani.

solid

reproiectarea terasei terase terase vopsea idei de culoare solidă

Ascundeți complet boabele de lemn. În cazul în care terasa dvs. arată pete sau alte probleme de îmbătrânire, atunci aceasta este alegerea potrivită pentru tine! Aceasta va acoperi multe dezavantaje și va oferi o protecție UV mai bună.

Când începeți cu schema de culori a terasei?

împrospătați terasa în exteriorul terasei de reconfigurare