Usor de ingrijit plante balcon-infrumuseta balcon usor si rapid

balcon plante ușor de îngrijire petunia purpuriu balcon frumos mic

Usor de îngrijit de plante balcon care fac balconul arata mai atragatoare

Toată lumea se străduiește să facă zona în aer liber proaspătă și confortabilă. Nu toată lumea are suficient spațiu pentru proiectarea unei grădini frumoase. Nu face nimic! Dacă creați un balcon minunat, lipsa de grădină nu ar fi atât de vizibilă.

Și ați putea pune acest lucru în acțiune numai prin intermediul unor plante ușor de întreținut. Ai putea chiar să crești o parte din mâncarea de acolo. Condimente, de asemenea, prospera pe balcon. În cazul în care cererea există deja din partea dvs., atunci ajungeți la afaceri! Ați putea inspira exemplele minunate pe care le-am colectat într-o galerie de imagini interesantă.

Gerani (Pelargonium) în ghiveci de flori

usor de ingrijire a plantelor geranium geranium pelargonium
Lobelia albă

usor de ingrijit plante balcon lobelia alb

Pentru persoanele care nu au o grădină, balconul frumos este o alternativă bună. Vă atragem atenția asupra acestui lucru usor de intretinut plante de balcon, care sunt, de asemenea, frumoase și proaspete. Și ce depinde aspectul grădinii mici de balcon? Din câteva lucruri. În primul rând vine lumina naturală. Dacă balconul dvs. este aprins timp de șase sau mai multe ore de razele soarelui, atunci diferite specii de plante se pot prospera acolo. De asemenea, este important dacă lumina este directă sau împiedicată de vârfurile de vârf. Deci, este recomandat să obțineți informații despre cum să aveți grijă de fiecare plantă. Clima de pe balcon nu trebuie, de asemenea, să fie trecută cu vederea. Deoarece condițiile sunt parțial diferite de cele din natură.

Red geraniums

usor de ingrijit de plante de plante geraniums de culoare rosieGhețari proaspeți în diferite nuanțe

plante de balcon ușor de îngrijire geraniums diferite culori

Dacă alegeți corect plantele balconului, așteptăm cu nerăbdare rezultate mai bune. Înconjurat de flori frumos parfumate și colorate, toată lumea se va simți mai bine pe balconul său. Plantele cu flori sunt, desigur, mai fermecătoare și fac balconul mai colorat și fermecător. Și puteți găsi întotdeauna spațiu. Chiar și balcoanele mici pot fi frumos decorate, dacă puneți containere de plante adecvate. Acelea care pot fi fixate pe perete sau pe balustrada balconului sunt de ex. în special pentru balconul mic. Ce plante sunt ușor de cultivat pe balcon? Acestea includ geraniums, lavanda, pansies, petunias, tagetes. Lobelia, fuchsia, margaretele și plantele de alpinism sunt de asemenea foarte populare. Ultimele sunt, de asemenea, un ecran frumos, ceea ce le face multifuncționale.

Proaspete geraniums în vase de flori elegante

ușor de îngrijire a plantelor balcon geranium flori de flori frumos colorate

Combinați lobeleia cu alte plante

balcoane plante lobelia violet combinate cu alte plante

Lavanda este o frumoasă plantă de balcon

balcon plante ușor de îngrijire formă de lavanda balcon

Petuniu colorat

balcon plante petunia diferite culori

Pansamente galbene

usor de ingrijire plante balcon Pansy galben proaspete

Amestecul de plante diferite de pe balcon arata foarte frumos. Dar începeți mai bine cu o grădină mică. Deci, puteți evalua dacă reușești să ai grijă de unul mai mare. Cu toate acestea, nu numai că investesc bani, ci și timp și efort. Nu ar trebui să te duci zadarnic, nu?

Geraniums rasa

balcani plante geraniums rasa flori rosii

Faceți balconul să arate mai frumos cu fuchsia

balcon plante fuchsia capricios flori formă de balcon

Lavandă în ghiveci albi

balcoane plante lavanda albă oală de flori oală

Flori albastre de lobelia

balcoane plante lobelia exterior design

Petunienii albi

plante de plante petunia plante usor de ingrijit

Lasă petuniile să stea

balcoane plante petunia agățat cadru balcon

Petunias într-un roz roz

Plantele cu balcoane fac din balconul petuniei frumos

Pansamente albe

balcon plante pansies flori albe forma balcon