Hanging plante pentru balcon-Ce plante trebuie să stea pe balcon

agățat plante balcon în aer liber decorare plante

Hanging balcon plante - Sfaturi care plante pe care le puteți alege pentru balcon

Plantele frumoase întotdeauna ne încânta. Plantarea balconului este ceva pe care fiecare ventilator are o valoare deosebită. Plantele agățate, numite încă plante luminoase, pot fi văzute pe aproape fiecare balcon. Îți iubești și florile?

Apoi, turnați ceva pe balconul dvs. și priviți-l cu fascinație? Și ai cumpărat flori agățate pentru balconul tău? Dacă nu, puteți avea nevoie să o faceți!

Fuchsia în nuanțe frumoase

agățat plante balcon flori fuchsia balcon plante
Plantele agățate sunt întotdeauna o adevărată surprinzătoare

agățat plante balcon frumoase plante decorative

Culorile de vară întotdeauna evocă fascinația. Dacă aveți un balcon, îl puteți obține și creați un loc frumos colorat. Geranium-urile, fuchsiile și petuniile sunt perfecte. Plasate în coșuri de flori sau coșuri agățate, ele îndeplinesc rolul de decor frumos balcon.

Faceți petuniuni pentru un fler proaspăt pe balcon

balcon decorați frumos petunia oală răcoritoare de floriFuchsiile sunt o alegere excelentă pentru decorarea balconului tău

agățat plante balcon fuchsia decorarea balcon

În timpul verii, momentele în aer liber reprezintă o adevărată trăire. Dacă nu aveți o grădină, vă puteți bucura de timpul liber pe balcon. agățat plante balcon sunt întotdeauna binevenite. Motivele pentru care susținem că sunt mai multe. Mai întâi, economisiți spațiu. Pentru zonele mici în aer liber acest lucru este un avantaj imens, deoarece spațiul nu este niciodată suficient. Și dacă nu doriți să renunțați la plantele de balcon, atunci ajutați plantele agățate.

Prin agățarea plantelor pot stabili accente frumoase

agățat plante balcon frumos coșuri de flori flori

Decorare elegantă pentru balcon

agățat plante balcon frumos idei deco

 În majoritatea cazurilor, puteți crea accesorii numai prin designul perfect al balconului. Ce este un balcon fără flori? Un balcon neplanificat își pierde plantele! Întrebarea este cum să le poziționăm cel mai bine. Vasele de flori nu ar trebui să fie obstacole în calea deplasării libere pe balcon. Mai ales pe balcoanele mici! Cu spațiu limitat, nu este o idee bună să puneți cutiile de flori pe pământ, deoarece vă îngustați zona în acest fel. Cel mai bun lucru de făcut în astfel de cazuri este să lăsați florile să atârne ...

Mulți oameni se bazează pe geraniums

agățat plante balcon geranium roșu design exterior zonă

Se întâmplă adesea că doriți să expuneți atât de multe plante pe balconul dvs. încât podeaua nu este suficientă. Ce sa fac? Utilizați aerul! Multe flori agățate înfloresc toată vara. Desigur, ar trebui să vă gândiți de două ori dacă balconul său este adecvat pentru agățarea plantelor. În cazul în care este prea drafty pe balcon, ar trebui să faceți mai degrabă fără un astfel de decor de balcon. De asemenea, trebuie să vă asigurați că balconul dvs. este însorit sau umbros și, prin urmare, alegeți plantele care se pot prospera pe acest bine.

Frunze proaspete purpuriu

agățat plante balcon petunia purpuriu

Floarea albastră a ventilatorului este, de asemenea, potrivită ca o instalație agățată pentru balcon

agățat plante balcon albastru fan flori Scaevola aemul

Această decorare cu plante agățate se dovedește nu numai practică, ci și elegantă. Așa că faceți balconul să vă simțiți mai viu decât să aranjați ghivecele de pe podea sau pe balustradă. Și balconul arată mai interesant și original. Ele creează un paradis unic de culori și mirosuri!

Decorați balconul cu plante agățate

balcon decorativ agățat plante leagăn lemne

O plăcere pentru ochi

agățat plante balcon petunia colorate proaspete

Printre petuniile albe, unele se găsesc în violet

 balcon decorativ agățat plante petunia

Combinați diferitele plante de balcon 

balcon decora plantele agățat combina flori colorate

Deci, decorarea ta este fermecătoare

agățat plante balcon combina diferite flori