Asigurați-vă singur plantații suspendați – un proiect DIY pentru grădina dvs.

Îți plac idei minunate de astăzi? Ești exact pentru acest sezon, nu? Această idee ușor de proiectat sărbătorește liniile curate și designul accesibil. Cu accesoriile potrivite puteți crea și alte proiecte. Puteți să le plantați în grupuri pentru a face o impresie mai mare.

Citiți mai multe despre detaliile de proiectare aici.

Încerc să vă ajut în realizarea acestui proiect prin descrierea accesoriilor necesare și a diferitelor etape ale realizării. În avans, totuși, trebuie subliniat faptul că trebuie să lucrați cel mai bine cu oale mici, foarte ușoare. Aceasta ar putea fi o selecție de aqua.

Agățat de plante moderne DIY

grădinărit planters planters cu suculente în grădină

Aceste ghivece de flori sunt de dimensiuni medii și sunt ușor de fotografiat. Cu toate acestea, recomand vasele mici pentru o rezistență maximă.

Nu uitați că suculentele sunt perfecte pentru containerele de flori care atârnă DIY. Nu numai că sunt ușor de îngrijit, dar și ei strălucesc într-un astfel de vas!

Vase de flori suspendate pe balcon sau în grădină

agățat grădinar planters grădinărit diy proiect
Accesorii pentru mașinile de plantat agățat de bricolaj

Veți avea nevoie de acest lucru atunci când începeți proiectul:

- Container de flori ușor

- Mașină de găurit

- Cablu durabil (am folosit cablul de parașută)

- Ineluri metalice pentru perdele de duș

- pistol de lipire fierbinte

Materiale utile pentru proiectul DIY

agățat planters face DIY materiale de proiect tine

Atunci când alegeți plantele verzi corespunzătoare, luați în considerare și umbra recipientului de plante pe care îl veți folosi. Îmi place aspectul suculentelor în diferite nuanțe de lângă oala verde.

Suculente în ghiveci de flori colorate

agățat plantare face DIY proiect suculente tinePe măsură ce planta va atârna deasupra capetelor, mai potrivite vor fi cele care sunt vizibile și vor oferi mai multă înălțime și volum. Deci vei fi vizibil din pământ din punctul tău de vedere.

Etape de realizare a acestui proiect de instalație

agățat planters peisaj suculente ghivece de flori

  1. Executați o gaură pe ambele părți ale recipientului plantei

agățat planters Bastelidden proiect DIY

Voi fi complet sincer cu tine. Containerul de plante de măsline a fost un pic greu de tratat? Asigurați-vă că vasul de flori pe care îl căutați nu este prea gros. Metalul usor ar fi o alegere foarte buna. Alternativ, se poate decide și lemnul sau plasticul foarte greu. Dacă vasul de flori alunecă cu ușurință, ar trebui să exersați foarte atent. Nu ar fi o idee proastă de a prinde ghiveciul unde este fixat. Apoi, puteți, de asemenea, exerciții pentru a oferi mai multă siguranță.

Poate ar fi mai bine să purtați ochelari de protecție.

  1. Tăiați firul la lungimea dorită și trageți cele două capete prin orificiile recipientului plantei. Deci, formați o buclă lungă ca în imaginea de mai jos

plantații suspendați fac ei înșiși suculenți

Nodul șirul de mai multe ori pentru al face mai sigur. Dacă le trageți apoi în interiorul recipientului de plante, atunci va rămâne material suplimentar. Deci, puteți face o bucla și apoi ar trebui să-l strângeți. Deci, puteți lega un nod pentru mai multă siguranță.

  1. Când terminați cu nodul pe o parte, ar trebui să începeți cu celălalt

grădinar planta agățat DIY proiect

Nu vă faceți griji dacă există diferențe. Veți găsi o modalitate de a corecta lungimea dacă trebuie să închideți oala.

  1. Tăiați partea exterioară a șnurului și apoi smulgeți capetele cu cleiul. Împingeți-l ușor împotriva nodului, astfel încât să rămână pe loc

idei de grădinărit planters pentru agățat diy proiect floare cada

Aveți grijă când lucrați cu lipici fierbinte. Dacă nu cunoașteți exact temperatura, nu riscați. Dacă aveți nevoie să atașați cablul la locul potrivit, puteți utiliza în continuare o pereche de pensete.

  1. Acum, puteți înfășura capetele unor cabluri lungi, în jurul unei brățări metalice. Apoi închideți inelul

suspendarea plantare diy proiect de lucru etape

Inelul perdelei de duș aduce totul împreună și servește ca o praștie pentru procesul de agățare. Dacă o parte a recipientului de plante este mai lungă decât cealaltă, înfășurați-o în jurul inelului pentru cabina de duș. Deci, puteți prinde capetele libere.

  1. E timpul să plantezi

idei de grădinărit ideale pentru a vă face plantații să-și atragă proiectul diy

Adăugați pământ de ghiveci în ghiveci și poziționați plantele în modul dorit.

Plantare moderne agățate

Voi termina articolul de astăzi cu o serie de sfaturi care vor face proiectul mai fin. Ar trebui să începeți prin a pune pietre și cristale în cantități mai mari.

Sfaturi și trucuri

idei grădină kraetive pentru a vă închideți oale de plante atârnă

Acest proiect funcționează cel mai bine cu ghivece mici. Aveți probleme de securitate? Dacă da, atunci ar trebui să luați în considerare oa treia gaură și o altă coardă trasă pentru a asigura totul. Atașați șnurul și apoi asamblați toate cele trei cabluri într-un inel metalic.

Preocupări legate de siguranță

agățat plante grădinărit idei diy proiect

Desigur, ar trebui să trageți prin firele mai ferme ale plantelor mai ferme. Planta de măsline nu poate beneficia numai de a treia gaură. De asemenea, puteți folosi un lanț metalic în acest caz.

lanț de metal

idei de grădină agățat planters diy idei grădină

În funcție de locul în care atârnați partea superioară a recipientului de flori, este posibil să nu puteți vedea planta din cel mai favorabil punct de vedere. Adăugați un inel pentru cabină de duș la suprafață și apoi se va întoarce în altă direcție. Deci, veți putea vedea acest lucru în cel mai bun caz. Un inel suplimentar poate fi o metodă de succes prin care oala de flori va atârna mai jos.

inele metalice

gradinari de grădinărit agățat cu inel diy proiect

Cred că utilizarea ghivecelor în două culori este grozavă. Împreună formează o mare compoziție în spatele zidului. De ce să nu le puneți în fața zonei care vă separă de vecini?

Vase de flori în două culori

agățat grădinar planter DIY proiect

În plus față de acest bej, Aqua reprezintă un plus extraordinar.

Aici vedem un recipient de plante agățat de grila de lemn

gradinari plantare agățat idei de ambarcațiuni în grădină

Aceste ghivece de flori nu numai că creează un aspect modern, organic în zona dvs. exterioară. Din acestea puteți face mari daruri pentru petreceri și alte evenimente speciale, cum ar fi Ziua Mamei.

DIY idei de cadouri

idei grădină kraetive pentru a vă închide oală plante atârnă

Sperăm că v-ați bucurat de articolul de astăzi. Aveți idei pentru un design minunat de grădină, care nu costă prea mult?

agățat plantații face propriile dvs. idei de grădinărit DIY proiect

agățat plantatori DIY proiect de amenajare a teritoriului