Balcon plantare – usor de ingrijire plante balcon

plantelor balcon terasă colorat vase de flori pop

Balcon plantare cu semințe

Principalul sezon de iarnă este deja aici. Totul este alb și pare un pic devastat în frig. Deci, acum este momentul potrivit pentru a lua în considerare ce fel de plantare balcon doriți să aveți sezonul viitor.

Dacă vă gândiți bine, veți avea o plantare minunată a balconului pentru toate cele trei sezoane.

De fapt, pentru unele soiuri este timpul cel mai înalt. Deoarece trebuie plantate deja în ianuarie. Așa că ajungem să lucrăm.

Ai nevoie de asta pentru plantarea balconului

cutii de flori cu flori pentru flori
În primul rând, va trebui să sortați semințele de care aveți nevoie. Cel mai bine este să alegeți soiuri de origine locală sau să vă distrugeți ecosistemul. Cel mai bine, acestea sunt un soi local specific.

Apoi va trebui să găsiți astfel de containere de plante, de care veți avea nevoie de plantare. Recomandarea noastră aici este că puteți utiliza și borcane de conservare. Ei vor reutiliza produsele în acest fel.

Aceasta va fi o plantare cu adevărat durabilă

cutii de flori din cutie albă modul alb

Împământați solul în sol pe locul al treilea. Dacă este de bună calitate, atunci pe termen lung veți economisi total sau foarte mult îndepărtarea buruienilor. Deci, veți putea să vă bucurați după primul efort pe care l-ați plantat în balcon, atunci numai rezultatele excelente. Merită, nu?

Fungicidul nu este obligatoriu pentru plantarea calitativă, dar poate fi destul de util. Dacă o utilizați, veți proteja plantele dvs. din cauza atacurilor de ciuperci neplăcute.

Pulverizatorul de apă este, de asemenea, ceva absolut necesar pentru plantarea balconului

usor de ingrijit suculente balcon plante Acest lucru va face mai ușoară aprovizionarea cu flori și tratarea acestora împotriva diferitelor boli. În plus, un pic de folie de aluminiu ar putea fi foarte util în plantarea balconului. Aceasta acoperă semințele din sol și le protejează de diverse influențe externe.

Semințele

floare caseta de plante scara plantelor de flori de interior

Acum venim să aducem semințele în pământ. Citiți exact instrucțiunile de pe ambalaj. Trebuie să verificați cu atenție dacă semințele selectate au nevoie de soare pentru a crește sau nu. După însămânțare, trebuie să udați din nou solul și semințele.

Flori mov violet

usor de ingrijit balcon plante flori violet

Acoperiți recipientele cu o folie transparentă. Astfel veți obține un anumit efect de seră. În acest stadiu, fungicidele sunt foarte importante. Acționând în această fază de plantare a balconului, plantele sunt protejate de orice dezvoltare și distrugere dăunătoare. În acest moment, puteți rupe folia cu un cui. Dacă nu faceți asta, atunci este mai bine să deschideți folia la fiecare câteva zile pentru ca semințele și solul să respire. Până la germinare, semințele ar putea fi expuse direct în lumina soarelui. După aceea, acest lucru nu este recomandat, deoarece ar putea fi ars.

Când vor germeni semințele?

cutii de flori din lemn rustic podele din lemn

Germinarea semințelor este o fază foarte așteptată în plantarea balconului. Există un fel de magie în el. Puteți citi deja pe ambalaje după cât timp se va întâmpla. Dar în funcție de temperatură, umiditate și alți factori, perioada poate varia.

Faza de plantare balcon după germinare

cutii de flori de balcon rotunde masuta de cafea pliabile

În acest moment, filmul poate fi înlăturat. Dar aveți grijă, mai ales dacă semințele au fost acoperite mult timp. Trebuie făcut foarte ușor și lent. Ar trebui să se întâmple cel mai bine în lumină, dar totuși în razele soarelui direct.

De asemenea, turnarea trebuie să fie foarte atentă. Fie acest lucru trebuie făcut de un nebulizator, dar numai pe marginea containerului de flori. Aveți grijă de această etapă, astfel încât să nu distrugeți tot ceea ce ați făcut la balconul care a plantat până acum.

Distribuiți semințele

floare cu flori plantare flori

Aveți nevoie de multă răbdare în această fază de plantare a balconului. Stingeți ușor vasul și separați substratul. Puteți, de asemenea, ajuta cu tacâmuri. Dacă doriți să distribuiți semințele pe o suprafață mai mare, procedați după cum urmează:

Așezați solul de hârtie pe hârtie sau pe altă suprafață, dezmembrați și turnați ușor.

Aveți grijă de semințe

usor de ingrijit balcon plante balustrada perete decor

Acum am ajuns deja în ultima fază a plantării balconului. Trebuie sa mananci regulat, dar nu prea mult. Spray cu fungicide la fiecare câteva zile.

Bucurați-vă de rezultate în toate anotimpurile!

    floare caseta de plante balcon italian

Creșteți fructele exotice într-o ghiveci de flori   floare caseta de plante portocaliu luciu

  Zonă de relaxare confortabilă în fața balconului

plante balcon terasă rotund scaune de masă de cafea

  Coperți de flori tricotateusor de îngrijire a plantelor balcon tricotate acoperă colorat

Decorează cutia de flori cu bolovani

usor de îngrijit balcon plante iarba verde

Case din lemn, agățate ca rafturi

usi de ingrijire a plantelor de balcon agățat panouri de lemn

Bufete de flori și cutie pe balcon

usor de ingrijit balcon plante caseta de lemn rustic