Ombre Blond: O tendință plină de farmec își face revenirea

Este Ombre Blond deja zăpadă de ieri? Apropo! Tendința superbă de coafură este mai fierbinte decât oricând. Stelele și starletele își pot vopsi părul tot mai des în acest an. Elegantul Gradientul des Ombres, ceea ce înseamnă ceva de genul „umbră“, câștigă adepți și impresionează prin vitalitatea estivală și atinge de lux subevaluate. Deși acest stil de păr poate fi făcut în tot felul de nuanțe, Ombre Blond rămâne una dintre cele mai populare variante ale lui Ombre vreodată. Și nu în aspectul său clasic, unde culorile se amestecă relativ repede și formează un contrast puternic, dar mult mai mult în noile sale forme. De la așa-numitele lumini pentru copii peste tehnica Balayage până la Sombre - lista tehnicilor de vopsire este lungă și cu siguranță există ceea ce este bine pentru fiecare gust.

Ce sunt luminile pentru bebeluși?

Afișaje foarte delicate, delicate, în blonda - așa cum a fost sărutată de soare. În lumina copiilor, părul este luminat ușor de câteva accente blonde. Naturism și dragoste pură! În mod normal, culorile sunt colorate în jurul feței, astfel încât ochii și obrajii să se poată arăta mai bine. În această metodă de vopsire, părul este în mod special cruțat și tranzițiile de culoare sunt foarte blând și girlish.

tendință de păr tendință 2017 ombre blond

Balayage sau strobing?

Cu tehnica de balayage la modă, coaforul devine un adevărat pictor. De altfel, "Balayer", în limba franceză, înseamnă ceva de genul "mătura". Tehnica de vopsire a fost numită și așa de trendsetters, și anume, deoarece vopsirea efectivă a sublinierilor individuale de către un astfel de Fegebewegungen efectuată de coafor.

Ei bine, spre deosebire de foliile tradiționale evidențiază. Similar parului, părul lui Balayage pare natural. Această tehnică de colorare se potrivește aproape tuturor lungimilor părului și coafurilor. Bomboanele frumoase sunt condimentate la fel de frumos ca părul sau valurile netede.

Hair Strobing a fost pe buzele tuturor de ceva vreme. Foarte des, chiar și cele două tehnici de colorare sunt folosite ca sinonime și mulți nu știu chiar unde este de fapt diferența. Strobing a fost creat inițial ca o tendință de machiaj. Practic, acest lucru înseamnă accentuarea unor părți importante ale feței cu mai multă strălucire (cu creme, pulberi sau creioane speciale). Același principiu se aplică și în cazul părului numit strobing. Sau cu alte cuvinte: Hair Strobing este un amestec de succes ca o lumină de balayage și de foi de copil. Pur și simplu minunat!

ombre blonda lungă păr dungi tânără femeie
Ombre Blond, reinterpretat!

Pentru a clarifica orice neînțelegere: Ombre Blond nu este același lucru cu Ombre Blond! Ceea ce a fost doar un gradient strict de două culori, de la linia de păr mai închisă până la vârfurile strălucitoare ale părului, a fost reinterpretată. Unii cunoscători de coafuri vorbesc de multe ori despre Ombre Blond cu evidențiază sau chiar Sombre - o versiune mult mai blândă a lui Ombre.

ureche de păr lungime de umbre miere blondă

Ombre blondă & Co au învins în mod clar nu numai podiumurile internaționale la nivel mondial, ci și inima fiecărei femei care are conștiință de modă, oriunde există o blondă reală. Bucurați-vă de aspectul natural al vremii, cu tehnica de vopsire la alegere. Poate vrei doar să arăți ca soarele sărutat sau preferi mai multă lumină puternică care scoate fața ta strălucește?

Aruncați o privire la exemplele minunate din galeria noastră și lăsați-vă să vă inspirați!

     lumină blondă lungă, ochelari de părmiere blond păr de păr de cupru ombre blond

miere blond bumbac lungi bucle de păr

păr păr brun brun păr blond

gradient ombre blond coafuri de culoare maro închis

coafuri lungi coafura ombre blon strähnchen

păr lung de vopsea pentru păr de culoare brun blondă

lung ombre păr blond maro tânără ochelari de soare

lungă blonda de păr fără stropi

păr lung tânără femeie ombre blond cu coafura

blondă de țesut din cupru

o femeie tânără blondă cu păr lung

balayage tehnica gradient ombre păr lung

păr lung blond de ombre jenifer lopez

trend hairstyles păr lung blond ombre

ombre blond păr tânără fată london

ombre blonda semi-lung păr blond închis

ombre blond păr lung femei tinere

ombre blond bob bobinat

conturând strobing ombre păr blond lung lungime mijlocie

ombre blond păr lung bucle

blond blond de păr blond

ombre păr roșu cupru întuneric blond gradient

trandafir păr lung și lung

umăr de păr lung ombre blond tânără

femeie tânără păr lung blond lung