45 idei de decorare șemineu: Acesta este modul în care puteți decora creativ mantelpiece

Design camere Imagini camera de zi Semineu Deco

Exemple și sfaturi despre cum să creați decorarea șemineului

 

Doriți să vă transformați șemineul în punctul focal din cameră? Puteți rezolva această sarcină dificilă relativ ușor dacă aveți o varietate de exemple de succes în minte.

Idei de decorare semineu

Design camera de zi Mantel Idei de decorare Modern
Forme în straturi – o soluție universală

Vreți o soluție bine funcțională și universală? Apoi, încercați să proiectați a ta Decorare în șemineu aspect multi-strat. Luați în considerare aplicarea culorilor contrastante.

Idei de decorare pentru șemineu

Acasă Decor Camera de zi Șemineu Decorative picturi murale de perete colorat

Un material care permite un design amplu de culori

Șemineele cu culori îndrăznețe arată foarte original. Alegeți un strat de șemineu în materiale și culori potrivite, ceea ce face posibilă umbrirea în nuanțe diferite.

Decorați creația creației

Design interior idei camera de zi perete design poze semineu decorare DekoartikelCombinație de epocă și modernă

Semineul este un simbol al combinației de succes a modernității și a tradiției. Vatra a fost cel mai important loc în casele noastre de mai multe milenii, dar am integrat șemineu în diverse forme în atmosfera noastră în diferite epoci. Design-urile actuale de șemineu sunt un exemplu în acest sens.

În acest context, amestecul elementelor de epocă și moderne în decorarea șemineului a fost întotdeauna foarte reușit.

Decoratie decorativa cu carti vechi si plante de casa

Acasă Decor Camera de zi Decor de perete Decorare șemineu Plante interioare

Efectul Wow în stil rural

Imaginați-vă un șemineu modern în panou rustic și antic. Dacă acest lucru nu oferă un efect WOW în cameră! astfel de Decorare în șemineu s-ar înscrie în diferite stiluri de interior. Ea merge bine cu rustice, dar și cu premise moderne minimaliste.

Idei de proiectare a pereților camerelor de zi

Home Decor Camera de zi Wall Decorare Idei de decorare șemineu

În funcție de alte elemente de mobilier din cameră

Corespondența dintre Decorare în șemineu cu alte elemente de mobilier din cameră este o altă strategie foarte modernă. Acest lucru asigură coerența. În plus, căldura șemineului se răspândește uniform în ambianță prin acest design. În același timp, șemineul este punctul focal în cameră când focul se arde.

Living schema de culori în tonuri verzi și albastre

Home Decor Camera de zi Wall Decorare Decorare șemineu

Arta design

Tipul de proiectare a șemineului ar fi deosebit de adecvat în diferite contexte. Poate să arate bine în spații retro și antice. În plus, un fel de șemineu poate fi integrat minunat în multe modele de lux.

Decoreaza mantelul cu plante de casa cu flori si figuri de animale

Acasă Decor Living Room Decorare Mantel Decor

Convertizor de șemineu

Decorare în șemineu este ceva ce poți și trebuie să te ocupi de joc. De exemplu, Puteți aranja și uneori să schimbați elementele afișate pe mantelpiece.

Accenturi de aur pe mantelpieția din lemn

Idei de mobilier living cameră rustic de perete design decor de șemineu

În plus, în funcție de material, puteți repara șemineul după o anumită perioadă de timp și astfel puteți obține un efect complet nou.

Vaze decorative din sticlă verde

Idei de amenajare Camera de zi Vopsea de perete Decor de șemineu verde

Noble Silver Decorare de șemineu

Decorarea camerelor Camera de zi Decorare de perete Șemineu Deco

Integrarea în alte unități funcționale

Semineul trebuie integrat în cameră numai dacă este suficient de larg. Într-o ambianță de dimensiuni medii este deja critică. Pentru aceste cazuri, vă recomandăm următoarele: Integrați șemineul în alte unități funcționale, astfel încât să puteți obține cel mai ergonomic rezultat posibil. Cu o decorare adecvată, o puteți aplica, de asemenea, în aceste condiții, ca un hub în ambianță.

Televizor cu perete și cămin combinat

Acasă Decor Camera de zi Decorare de perete Șemineu Deco

Kamindeko face parte dintr-un concept monocrom

Căptușeala și decorarea căminului sunt minunat memorabile într-o ambianță monocromă. Datorită cadrelor speciale și focului, acestea vor atrage întotdeauna atenția. Exemplele din alb și negru sunt cele mai eficiente. Și care sunt preferatele tale?

Completă în alb

Einrichtungsideen Wohnzimmer Wandgestaltung Wandspiegel Kamin Deko

Decorare în șemineu poate, după cum arată exemplele, să fie foarte diferite. Se adaptează ușor la diferite stiluri. Cu siguranță aveți mai mult în camera dvs. decât o variație a modului de a transforma șemineul într-un hub.

Clasic decor de semineu din lemn

Idei de mobilier de sufragerie exemple de decorare șemineu

Sofisticată eleganță în gri și alb

Mantel Idei de decorare Living Room Wall Decor Gray

Dați-vă camera de zi o atingere rustică

Mantelpiece Idei de decorare Idei de mobilier Camera de zi Stilul de țară

Bucurați-vă de momente confortabile în fața șemineului

Mantelpiece deco mobilier de sufragerie exemple

Faceți-vă șemineul fals și răsfățați cu arta

Idei de decor Semineu Idei de mobilier Camera de zi

Șemineu pe colț în camera de zi mică

Mantelpiece Idei Idei Șemineu pe colț Idei de mobilier Camera de zi

Șemineu decorat cu piatră – opere de artă în culori neutre

Mantelpiece decorare Idei mobilier exemple de cameră de ziAcasă Decor Living Room Wood Decorare Mantel Decor Design camere Camera de zi Șemineu Deco Design camere Camera de zi Colorație Șemineu Deco Culoare perete AlbastruEinrichtungsideen cameră de zi de perete de perete de perete decor decorare șemineuMantelpiece deco Bricksteinwand Einrichtungsidee WohnzimmerDesign camere Camera de zi Decorare de perete Semineu DecoAcasă Decor Camera de zi Decorare de perete Culori de curcubeu Șemineu Deco Acasă Decor Camera de zi Wall Decorare Șemineu Decorative Mantel SfeșnicIdei de mobilier decorațiuni de perete cu decor de șemineu cu cadru de tablouriMantel Idei de decorare Ziua Recunostintei Home Decoratiuni Camera de ziMantel Idei de decor Ceas de perete Home Decor Living RoomMantel Idei de decorare pentru camera de ziMantel decorare idei de origine camera de zi decorare perete cu pozeChimneypiece Decoration Idei de decor de toamnă Idei de mobilier Living RoomIdei de mantelpiece idei de mobilier de idei perete de perete living Mantel Idei de decor Idei de mobilier Camera de zi Mantel Idei de decorare Idei de mobilier Idei de perete din piatra de zi Idei de decorare semineu Idei de mobilier de șemineu Camera de zi Idei de decorare semineu șemineu cameră de zi Idei de decor de șemineu Colonial Style Home Decor Living Room Idei de decorare semineu cu idei de poze pentru casa de zi Idei de decor de șemineu rustic decor de origine camera de zi Mantel decorare idei rustic camera de zi designMantel Idei de decorare Mobilier Idei Living Room Wall Paint BlueMantelpiece Idei Idei Steinkamin Einrichtungsideen Wohnzimmer Crăciun decorare idei mantel design living cameră