Decorarea ferestrelor pentru bucătărie – 26 idei de decorare pervaz

Idei de decor pentru ferestre pentru bucatarie

 

Fereastra este unul dintre elementele din designul bucătăriei care atrage cea mai mare atenție. Prin urmare, ar fi o mare greșeală să nu vă uitați la decorarea ferestrei cu o atenție suficientă. Chiar dacă aveți un buget limitat, puteți face multe lucruri minunate. Următoarele sfaturi vă vor ajuta.

26 idei de decorare pervazuri

Fereastra decoratiuni idei de bucatarie plante de casa cacti verde idei de bucatarie

DIY decorare pervaz

Dacă aveți o bucătărie existentă, ar trebui să o priviți mai întâi. Ce rol joacă pervazul acolo? Este folosit ca zonă de stocare temporară? Se pare plăcut din punct de vedere estetic sau nu? Există o lipsă de spațiu pentru o funcție importantă în designul bucătăriilor?

Poate acesta din urmă să fie cel mai bine preluat prin pervazul ferestrei?

Toate aceste întrebări sunt importante pentru a putea alege cele mai potrivite dintre propunerile de decorare a ferestrelor.

Cum de a decora fereastra bucătăriei - exemple de fotografie

Decorarea ferestrelor Idei Idei pentru perdele Bucătărie Plante de casă
Alegerea decorației pervazului în conformitate cu stilul tău

În prima parte a prezentării noastre despre ferestrele mari Dekoideen am arătat deja câteva sfaturi practice. Acum continuăm cu diferitele stiluri de mobilier și decorarea ferestrei. Să începem cu clasicul. Pragul este o parte foarte importantă a designului bucătăriilor tradiționale. Aici trebuie să decideți pentru o decorație elaborată și atrăgătoare. De asemenea, decorarea clasică include obiecte și plante de casă. Ele au o valoare estetică. În ceea ce privește funcțiile, puteți folosi pervazul ca zonă de depozitare pentru condimente și alte produse proaspete.

Perdele de bucătărie Chic și plante în ghivece în combinație

Decorarea ferestrelor Idei Bucătărie Plante verzi Plante în ghiveci Cortina

Decoratiuni practice pentru ferestre

Idei de decor de ferestre bucătărie plante din plante lumina naturalaApartamente mici, dar foarte moderne

Modul modern de viață este adesea combinat cu apartamente mici. În acestea, bucătăria trebuie să fie multifuncțională, iar pragul, spre deosebire de stilul clasic, ar trebui să aducă multe avantaje practice. Poate fi folosit ca suprafață de lucru, unde puteți instala o chiuvetă sau o puteți folosi ca scaun. Care dintre aceste funcții poate fi îndeplinită de pragul de fereastră depinde bineînțeles de poziția și înălțimea acesteia.

Este important ca în toate aceste cazuri funcția estetică să dispară în fundal. Deși pervazul ferestrei are o funcție practică, acesta poate servi cu siguranță un accent în designul bucătăriei.

Zicatoriile haioase și florile tăiate animă fereastra bucătăriei

Decorațiuni de fereastră decorațiuni de bucătărie bucăți de flori Deco ecran fereastră

Selectați textilele potrivite

Decoratiuni interioare Idei Bucatarie Indoor Plants Blue Faltrollo

Stilul rural

Stilul rural, în ciuda tuturor tendințelor moderne de design, este încă foarte important. În acest sens, designul pervazului cu ghivece de flori și alte ochiuri naturale joacă un rol foarte important. Alegeți condimente pe care le puteți folosi direct în mâncarea dvs. Acesta este modul în care este înțeleasă împerecherea funcțiilor și a esteticii.

Fantezie de epocă

Fereastra decoratiuni de planuri de apartamente de bucatarie schabby stil chic

Ia inspirație din stilurile exotice

Aveți o îndrăzneală pentru tendințele de design exotice în design? Veți găsi idei foarte bune pentru modul în care fereastra funcționează și este mobilată din punct de vedere estetic. Poate că vor satisface exact nevoile tale?

Inserați cadouri frumoase ca decorațiuni pentru ferestre

Decorarea ferestrelor Idei Plante de apartament de bucătărie Deco castă coliere coloratePerdele de bucătărie și plante de interior

Unele idei universale

Indiferent de stilul și dimensiunile bucătăriei, există câteva idei pentru pervazul deco și repopularea lor, care arată întotdeauna bine și sunt binevenite. Aici sunteți dintr-o privire:

- Puteți instala o masă mică aici. El poate servi mese ocazionale sau îl puteți folosi și lucra la el, în timp ce în același timp trebuie să pregătiți ceva în bucătărie.

- Deoarece un decor de pervaz de ferestre poate servi, de asemenea, unele obiecte utile, care sunt oricum în bucătărie și aveți nevoie din nou și din nou. Acestea sunt anumite bucăți de vase, linguri, cu care amestecați supa sau niște pahare de cafea pentru oaspeți și momente speciale.

- Dacă pragul este destul de jos și destul de larg, puteți crea și o nișă de așezare acolo. Acolo puteți citi ceva sau vă puteți relaxa în timp ce beți cafea sau așteptați masa.

Decorarea ferestrelor

Decorațiuni interioare obiecte de plante de bucătărie planuri de apartamente luminoase alb curat

Creați-vă creativitatea

Ideile de decorare a ferestrelor prezentate aici sunt cele mai utilizate. Acestea servesc majoritatea proprietarilor, atât din punct de vedere estetic, cât și funcțional foarte bine. Puteți face acest lucru în mai multe moduri diferite. Luați șansa și faceți-o! Puteți amesteca și potrivi culori, forme și tot felul de detalii.

Uneori se obțin rezultate interesante în acest joc creator pe care nu l-ați imaginat prea mult în avans.

În cele din urmă, am dori să vă reamintim de ce decorarea pervazului este atât de importantă. Oferă confort și acest lucru este fundamental pentru sănătatea noastră bună. În mod confortabil, bucătăria nu trebuie să fie doar pentru dvs. Oaspeții dvs. și toți membrii familiei ar trebui să găsească, de asemenea, atmosfera aici deosebit de plăcută. Bucătăria este, de asemenea, inima familiei în casa modernă. Deci, are o importanță din ce în ce mai mare în viața de zi cu zi stresantă și dinamică, din care, din păcate, rămânem din ce în ce mai singuri.

O orhidee frumoasa este ea insasi o decoratie chic 

Decorațiuni interioare obiecte de decor de bucătărie plante de apartament alb orhidee decoupage

Decorații din sticlă

Decoratiuni interioare decoratiuni interioare vase decoratiuni interioare vase

Sticle de sticlă - decorațiuni de ferestre în stil industrial

Decoratiuni interioare Idei Bucatarie Instalatii interioare Decorare Sticla de sticla Decoratiuni de ferestre decoratiuni de bucatarie plante de gradina decoratiuni ferestre Decor pentru ferestre Idei Bucătărie Plante interioare Fereastră pervază Perna decorativă Decorațiuni de ferestre ornamente de bucatarie plante de apartament ferestre orb Decorarea ferestrelor pentru fete de bucatarie jaluzele ferestrelor sunt îngrijiteDecorațiuni interioare obiecte de bucătărie plante de apartament perdele de bucătărie Fereastra decoratiuni idei bucatarie plante de apartament pietre coaja Decoratiuni de fereastra idei de bucatarie plante de apartament orhidee fereastra flori model de flori Decoratiuni interioare obiecte de decorare bucatarie plante de casa taiate flori Decorațiuni interioare obiecte de decorare bucătărie plante de apartament tăiat flori mere Decorațiuni interioare plante de plante de plante de planteDecoratiuni interioare de plante pentru apartamente de bucatarie si flori frumoase decorative decorative Halloween decoratiuni fereastra idei bucatarie plante de casa decorative dovleci Idei de decorare de fereastră de Crăciun bucătărie zgura de argint Moss conuri de pin