Dormitor în subsol

Dormitorul în subsol este foarte ergonomic

Idei de proiectare pentru dormitor în subsol

Știm cu toții acest sentiment: vă uitați la apartament și sperați pentru un spațiu mai mic, astfel încât să puteți organiza totul mai bine. Dacă puteți extinde apartamentul cu o cameră, atunci cu atât mai bine.

Spațiul devine din ce în ce mai rar în lumea modernă.

Se simte recunoscător pentru fiecare metru pătrat pe care îl aveți la dispoziție în plus. Dacă utilizați pivnița, atunci vă puteți extinde spațiul. Nu va trebui să cheltuiți mulți bani.

Dormitoarele în subsol nu numai că vor crea spațiu suplimentar, dar veți putea crea o locuință liniștită și confortabilă.

Tot ce aveți nevoie este o planificare bună și un pic de creativitate. Mulți proprietari de case nu sunt conștienți de potențialul subsolului lor. Întunericul, umiditatea și răcoarea sunt repulsive pentru toată lumea. Dar pentru cei care au nevoie de o cameră suplimentară pentru a dormi sau pentru oaspeți, o astfel de cameră are o valoare foarte mare.

Iată câteva principii de bază care vă vor ajuta să faceți o astfel de transformare într-un mod inteligent.

Demarcați umezeala

Dormitor în subsol, ușă glisantă gri
Cea mai importantă regulă pentru transformarea de la subsol într-un dormitor frumos este asigurarea unei izolații adecvate. Din multe perspective, depinde de buna lor execuție, indiferent dacă te vei simți bine în ea sau nu. Dacă se face rău, va fi inconfortabil pentru tine, indiferent de sezon.

Adăugarea unor panouri moderne este o idee foarte bună. Tu ar trebui să ia în considerare cu siguranta lemn. Cu aceasta vă veți simți confortabil chiar și în timpul iernii. Zgomotul este menținut la minimum.

Stilul potrivit pentru camera dvs. la subsol

Dormitorul în subsol furnizează mobilier moale de casă

Probabil că sună puțin cam supărat în raport cu un subsol. Dar există multe avantaje pentru a alege stilul potrivit în fața echipamentului. Pereții trebuie să fie vopsite sau finisate. Puteți salva mult dacă expediați în mod deliberat anumite elemente.

Aici și acolo poate fi un tub ciudat și poate un zid de beton accentuat. Acestea pot fi combinate cu lămpile de agățare potrivite. Prin aceasta, se poate obține cu ușurință o dispoziție industrială sau rurală.

Planificați dormitoare pentru câțiva copii? Ce crezi despre un pat de mansardă în stil rural? Sau poate preferați aspectul cabinei? Majoritatea proprietarilor de case preferă o baie liniștită și frumoasă, care par curată și finisată.

Zonă mai vizibilă

Dormitorul se află în holul lămpii de masăUneori aveți suficient spațiu. Puteți integra mai multe camere. Deci, puteți face lângă dormitor și o baie mică și o mică sală de divertisment. În plus față de toate extrasurile, ar trebui să creați cât mai mult spațiu posibil. Percepția este un lucru amuzant. Designul potrivit face chiar și cea mai mică cameră să arate aerisită și elegantă. Există multe trucuri mici pe care le puteți pune în acțiune. Gândiți-vă la rafturi verticale sau la șabloane simple. Arata trendy si foarte chic. Oglinzile nu numai că vor adăuga natura deschisă a camerei, ci vor contribui și la difuzarea luminii.

Culori calde și confortabile

Dormitorul în subsol furnizează rafturile șezlongurilor

Doriți oaspeților dvs. să se simtă la fel de liniștiți și relaxați pe cât dorm ei acasă? Fundalul dvs. ar trebui să fie cât mai neutru posibil. Luați în considerare un perete de accent în umbra caldă. Astfel, orice tristețe va dispărea. Țineți paleta de culori simplă și nu utilizați mai mult de două nuanțe dominante. Cele mai multe pivnițe nu au suficientă lumină naturală. Prin urmare, probabil nu este o idee proastă de a crea întreaga cameră în aur-galben sau cremă, în sensul unei atmosfere primitoare.

Plafoane și podea

Dormitorul în covor furnizează podeaua moale

Suprafața peretelui gips-carton, împreună cu un tavan cu cărucior, este probabil cel mai bun aspect pe care îl puteți obține. Aceasta conferă camerei o identitate inconfundabilă. Cu toate acestea, ar trebui să căutați aproximativ același nivel ca în camera principală. Astfel, se va simți subsolul ca o extensie a restului casei. Pentru că nu vrei să simți că ești într-o navă de OZN, de fiecare dată când ești acolo.

Podeaua solidă și caldă din lemn nu este în discuție pentru camera de la subsol. Ele nu sunt potrivite datorită umidității și temperaturilor în schimbare. Vopseaua, plăcile laminate și covorul sunt alternative bune. Covoarele elegante pot contribui, de asemenea, la înfrumusețarea încăperii și pot oferi modele și culori suplimentare.

Creați o atmosferă confortabilă de viață în subsol

Dormitorul în subsol aranjat așternut floral

O scară mare care duce la etaj

Dormitorul în subsol furnizează scări lemn

Îți plac intrările spectaculoase? Scările care duc la pivniță pot părea o idee ulterioară. Dar, în comparație cu urcarea și coborârea peste o construcție incomodă, aceasta este o opțiune mult mai confortabilă. Marea scară spirală aici economisește spațiu și dă subsolului un caracter sofisticat. Intrarea ar trebui să fie ceva mai amuzant dacă planificați un dormitor pentru copii aici. Ce crezi despre un diapozitiv? Înainte de a face orice, asigurați-vă că nu contravine codurilor de construcție ale comunității dvs.

Împrăștiați întunericul

Dormitor în subsol decorarea garderoba de pat floral

Adesea discutăm despre importanța luminilor pentru iluminatul global. Acestea vor fi de două ori mai importante în subsol ca și în celelalte etaje ale casei. Datorită ventilației minime, este complet dependentă de lumina artificială. Ca întotdeauna, sa dovedit a fi cea mai bună cale posibilă de a combina diferite straturi de lumină. Dacă vă planificați bine dormitorul, puteți găsi că aveți nevoie de o lumină mult mai concentrată în camera de joacă decât în ​​camera de familie. Instalați câteva lămpi de perete și utilizați niște lămpi de suspensie inteligente pentru a economisi spațiu.

Planificați ruta de evacuare

Dormitor în subsol furnizează ferestre scări exterioare

În majoritatea țărilor, una dintre regulile obligatorii stipulează că o rută de evacuare trebuie să conducă din subsol. Dacă acest lucru nu este cazul pentru dvs., ar trebui să o faceți pentru binele dumneavoastră. O opțiune inteligentă ar fi ieșirea prin fereastră. De asemenea, luați în considerare deschiderile luminoase pe tavan. Dacă chiar vrei să schimbi starea de spirit în dormitor în subsol, atunci poți să o faci cu o altă opțiune inteligentă de a zbura. Se vorbește despre straturi ușoare.

Instalarea necesită mult efort și săpături, dar la sfârșitul zilei acest lucru merită foarte mult

Dormitorul în subsolul unui salon cald, primitoare

O atingere opulenta

Dormitorul în covor de tapițerie pentru tapițeria de la subsol

Abordarea la proiectarea dormitorului poate fi complet diferită de cea din camerele din nivelele principale. Dar calitatea lenjeriei, a decorului și a accesoriilor trebuie să fie exact la fel. Vă sugerăm să investiți în perne. Acestea sunt cele mai importante atunci când vine vorba de a transforma dormitorul într-un refugiu confortabil.

Împingeți-vă în acest mic paradis la ocazii speciale și celebrați odihna acasă în cel mai bun mod posibil

Dormitorul din subsol furnizează lenjerie albă din saltea moale

Prin crearea unui dormitor modern în subsol, efortul și timpul investit vor fi întotdeauna valoroase.

Dormitor în subsol set de culori maro bej

Deci, veți fi, de asemenea, o gazdă mai bună. De ce ar trebui să construiești altă cameră dacă te așteaptă această plăcere?