31 Vase frumoase vase design – idei pentru o casă modernă

vase frumoase vase design de iluminat portocaliu plafon

31 Design vase frumoase pentru podele - idei pentru casa ta modernă, mobilate artistic

Când vorbim despre intenția de a decora apartamentul nostru cu "vase" frumoase, de obicei nu ne imaginăm nimic altceva decât vasele de flori încântătoare care decorează masa laterală în sufragerie sau în masă. Vasele de podea sunt, totuși, un instrument excelent atunci când vine vorba de transformarea unor colțuri sumbre și uitate într-un punct focal deosebit în spațiu.

Varietatea largă de modele disponibile astăzi favorizează utilizarea vaselor de podea într-o gamă largă de facilități și constelații spațiale. Ele sunt eficiente în fiecare cameră și, în cele mai multe cazuri, sunt și tema dominantă a locului.

Transformați vaza de podea într-o operă de artă
de către arhitecții Barrett Studio

vase frumoase vase design verde casa originala moderna
Desigur, depinde de tipul de vază de podea pe care doriți să îl utilizați și de temele și motivele pe care le-ați ales la înființarea camerelor. Aruncăm o privire la numeroasele spații interioare pe care le prezentăm aici și la modul în care au integrat vasele de podea în designul lor - cu siguranță nu ar fi capabil să reziste tentației de a obține câteva.

Cameră de zi frumoasă - vase frumoase podea
de la casele Albi

vase frumoase de podea modele de oțel drăguț drăguț

Cameră elegantă, decorată cu vase de podea din sticlă

vase frumoase vase de design de sticlă colț eifach colț griColțuri moderne moderne - vase din sticlă de fund cu tulpini uscate lipite în interior

vasele frumoase de podea modelează ramuri de sticlă mari

Cameră de zi eclectică - vază cu podea dungată vase frumoase vase design fotoliu portocaliu construit în perete cărămidă cărămidă

Vaza de podea enormă pe scară

vasele frumoase de podea proiectează un colț masiv de scară

Baie semi-minimalistă - vază de podea atractivăVaze design vase în baie oglindă rundă oglindă perete

Parchetul elegant și elegant se potrivește perfect interiorului reședinței moderne

vase frumoase design vestimentare reședință chic

O lume cu multe opțiuni

Vasele de podea - de la înălțarea și impunerea la delicate și discret - sunt produse în orice formă bizară, dimensiune și culoare imaginabile. Ofertele sunt doar neschimbate. Prin urmare, aceste accesorii populare pot fi folosite pentru toate tipurile de acasă și echipamente. Indiferent de ceea ce într-adevăr lipsește camera dvs., există întotdeauna o vază de podea, care ar putea umple cu ușurință gol!

Suprafețe mari de fund dublu de pe ambele părți ale oglinzii peretelui

vase frumoase vase design reședință oglindă de perete

Decoratie originala in crama

vasele frumoase de podea modelează decorațiunile pentru crame de vinuri

Vaza de podea înaltă și uimitoare adaugă un accent dramatic designului interior

vase frumoase vase design canapea laterală lampă de masă podea

Dacă aplicați vase de podea în tonuri luminoase și vibrante, interioarele dvs. vor străluci cu o nouă proaspătă de culoare proaspătă. Alte pietre, pe de altă parte, s-ar amesteca fără probleme cu restul instalației. Pentru cei care caută un gust pentru decoratiuni minimaliste, vă recomandăm aceste vase frumoase de podea în culori neutre care se amestecă perfect cu pereții încăperii.

Sala de mese modernă și frumoasă - ambianță și decor elegantăvase frumoase vase design scaune acrilice podele din lemn

Zidurile întunecate contrastează cu mobilierul ușor - vase mici de podea lucioasă

vase frumoase vase design foaie de zi alb fotoliu

Chiar mai multe idei originale de decor cu vase de podea

vasele frumoase de podea proiectează pereți eleganți de pardoseală vasele frumoase de podea modelează farmecul rustic vase frumoase vase design built-in geam fereastră șemineu

Perfect pentru orice subiect

Luând în considerare apartamente cele mai moderne în considerare, atunci funcția de încorporare vaze de podea în echipamentul lor, ca un loc de muncă destul de simplu se dovedește - următoarele modele oală vioi, de exemplu, ar fi la fel de elegant în camere moderne elegante, precum și în minimalist urban Spații arătau. Camerele de zi mobilate eclectic pot ridica întotdeauna o vază de podea colorată, dar dacă designul dvs. interior este tradițional, ar fi potrivit să alegeți ceva în stil rustic. Indiferent de temele și motivele care sunt predominante în casa dvs., puteți fi siguri că vaza de podea are un indiciu subtil de clasă și un sentiment de sofisticare.

 vase frumoase vase design fereastra alba galben canapea hotel vase frumoase vase de design din piele negru canapea chic

Creativ talentat, cel mai creativ si mai plin de resurse nu este prea greu pentru a reuși să modifice vaza și împrejurimile sale într-un arte rafinat. Tot ce ai nevoie este doar puțină imaginație și un timp liber pentru a-ți lăsa imaginația să meargă sălbatic.

vaza simplu vaza idee roșu scaun scaun design zona de living sala de mese elegant din sticlă de masă de top lămpi agățat lemn ilustrare de artă colorat podea vaza colț verde culoare elegant sala de mese albastru podea de iluminat vase vizibil vase de podea atractiv cauta zona de locuit colț canapea perne rafturi

O atingere de prospețime

Vasele de sol ne dau, evident, indiciu de a invigora verde-urile de legume, desigur, acasă. Majoritatea reședințelor moderne au următoarea tendință: Datorită paletei de culori extrem de populare, preferate în decorul lor, ele par adesea aproape fără expresie. În timp ce în astfel de cazuri, accidentele colorate ale accesoriilor reci se dovedesc a fi deosebit de utile, nimic nu se compară cu magia florilor proaspete și a plantelor verzi. Puteți chiar utiliza crengi de mesteacăn sau bambus pentru a vă umple vasele de pardoseală, astfel încât acestea vor ajunge în prim-plan cu un impact vizual minunat.

vase de podea multe mici mici colț de viață colț confortabil podele de sticlă vază copac plante casa moderne de design interior chic podea vaza alb-verde fotolii de pluș

Adesea, vasele de podea oferă beneficii mari atunci când este nevoie de simetrie în cameră. În poziția inteligentă, ele pot aduce miracole reale pentru a restabili echilibrul, fără a deranja cel mai puțin atmosfera decentă. Fericirea vaselor de podea pe care le găsim în natura lor, fiind ușor de transportat și golit, astfel încât să înlocuiască fără dificultate spațiul și încărcătura lor florală. Deci aspectul camerei tale poate fi reînnoit de fiecare dată. Promovați o casă pentru a vă aminti diferența!

vaza de flori remarcabila casa de tranziție în hol lung podea alb vase decor decoratiuni perete pictura scaun clasic vase transparente vase reale naturale ramuri sala de mese moderna sticla alb vaza model de vaza