Idei japoneze de decorare pentru casa ta europeană

decor japonez japonez stil de perete decorare idei

Mare decor japonez

 

Ce știi de fapt despre Japonia? Este vorba de o țară care, potrivit geografiei, este situată în punctul cel mai estic al pământului. De aceea se numește țara soarelui care se ridică. Japonia este, de asemenea, un teren de secole de tradiție. Dar, în același timp, oamenii care locuiesc acolo sunt unele dintre cele mai dinamice din lume.

Oricât de lung ar putea fi istoria lor, ei dețin 10 ani pentru o perioadă foarte lungă.

Stilul tradițional japonez ne-a inspirat

Articole decorative decorative japoneze în ghirlande în stil japonez
Eficacitatea este în toate aspectele. Acest lucru este valabil atât pentru construirea de zgârie-nori, cât și pentru crearea unei atmosfere confortabile la domiciliu.

Decoratiuni de strada festive in Japonia

Decorul japonez decor decorație ghirlande stradă

Design interior japonez

Cum se reflectă aceste caracteristici în decorarea japoneză? Să vedem cum funcționează înainte de a discuta despre integrarea lor în design-ul nostru propriu. Decorul japonez reprezintă convingerea că nu poți obține decât atâtea realizări, dacă poți menține armonie interioară. De aceea, ele sunt foarte bine primite indiferent de contextul cultural.

Idei de design interior în stil japonez

Stil japonez stil japonez dormitorJaponia și Orientul Îndepărtat

Ca și în toate tradițiile din Orientul Îndepărtat, ordinea universului și armonia sa domnesc aici. Leading pentru realizarea lor sunt în decor japonez, culori. De aceea ar trebui să fii foarte atent în selectarea culorilor.

Combinați culorile cu pricepere

Stil japonez în stil japonez

Cele mai importante dintre culori sunt negru și alb. Acest lucru nu este în niciun caz întâmplător. În primul rând, ele conțin toate celelalte nuanțe și nuanțe. În plus, ele arată cele două opuse - bune și rele. Haideți să aruncăm o privire mai departe asupra subiectului și să vedem ce fel de aplicare au cele două culori.

Culorile neutre asigură echilibrul interiorului

Idei de decor japonez cu paturi japoneze cu plante de interior

Utilizați energia plantelor

Idei japoneze de decor cu suculente de plante de casa

Negru la Japonia Deco

Negrul este folosit pe pereții exteriori și în multe ornamente diferite. Trebuie remarcat, totuși, că în Japonia ceea ce noi numim minimalism a predominat de mai mulți ani. Deci vorbim cu ornamente foarte subtile despre bijuterii.

Deci, decorați o petrecere de grădină

Decorați petrecerea de grădină japoneză de decor

Albul și celelalte culori neutre precum bejul apar întotdeauna pe interiorul clădirilor din arhitectură. Aceasta găsește o corespondență chiar și cu obiectele mai mici.

Și astfel puteți să vă decorați peretele din camera de zi

Idei japoneze de perete de design idei de perete decal

Decorarea în Japonia ca o căutare infinită

Decorul din Japonia poate fi descris ca o continuă căutare a armoniei. Acestea sunt descoperite din nou în balanța dintre culoare și formă. Materialele naturale, în special lemnul, bambusul și hârtia, joacă un rol important aici. Chiar și liniile drepte și curate sunt de o importanță fundamentală.

În căutarea armoniei

Idei de decor japonez cu plante de interior Feng Shui

Ziduri libere

În interiorul japonez aveți mult spațiu pentru decorare. Asta pentru că mobilierul este poziționat în mijlocul camerei. Acest lucru lasă mult spațiu pe toate zidurile.

Destul de spațiu pentru decorare

Decorați livingul decor japonez și decorați-vă

Tabelul

Foarte important în decorul japonez este designul mesei. Masa este elementul central al unei camere. Aici veți găsi și emanarea regulilor importante. Toate obiectele trebuie să fie foarte strict geometrice. Fiecare linie trebuie să reprezinte și un vector.

O sală de mese japoneză

Sala de mese decor japoneză în stil japonez de perete decor

Masa însăși este joasă și pictată în negru. Este, de asemenea, larg și este din lemn de cedru. Mâncărurile în sine sunt în mod tradițional fabricate din lemn. Pentru ședințe aveți doar saltele subțiri.

Mobilier din lemn minimalist în sufragerie

Camera de zi japoneză decorativă în stil japonez

Designul în orice formă, chiar și cu decorarea în stil japonez, are un caracter foarte strict. Unul comandă cu atenție la fiecare detaliu. Detaliile trebuie să se armonizeze minunat între ele.

O culoare strălucitoare ca un accent

Camera de zi japoneză de decor în stil japonez vopsea de perete verde

Sunt prezente caracteristici moderne, dar aceste caracteristici tradiționale nu s-au schimbat în timp. Ar fi designul japonez și designul interior să aibă un loc în casa ta?

Atmosferă energică în culorile tradiționale japoneze

Camera de zi japoneză de decor în stil japonez de decor de perete idei