Imagini Feng Shui: Aflați semnificația simbolurilor tipice Feng Shui

Sensul ascuns al simbolurilor Feng Shui pentru designul interior

Imaginile Feng Shui poartă un simbolism important. Este ascuns în elementele individuale ale Orientului îndepărtat, în materialele alese, în obiectele afișate. Fiecare element are un înțeles propriu și trebuie plasat într-un punct sau altul pentru un anumit scop.

Dacă urmați regulile, aduceți mai multă fericire, bucurie și seninătate acasă datorită simbolurilor Feng Shui. Ei, de asemenea, realizează mult mai multă armonie în viață.

Feng Shui imagini

Feng Shui imagini idei de mobilier anheomelnde atmosfera

Scopul facilității Feng Shui este de a ne proteja de poziționarea necorespunzătoare a obiectelor. Obiectele poziționate incorect aduc cu ele energie negativă și nefericire.

Astăzi prezentăm câteva imagini și simboluri tipice despre Feng Shui. În plus, scriem despre semnificația lor ascunsă.

Simboluri tipice Feng Shui

Feng Shui poze de acasă accesorii Feng shui icoane
balaur

Balaurul este unul dintre cele mai importante simboluri din doctrina Feng Shui. Este una dintre cele patru animale cerești și, prin urmare, are o energie foarte puternică. Balaurul se află în interior pentru protecție și prosperitate. El ne protejează de energia negativă.

Zmeul ar trebui să stea cel mai bine pe birou. El trebuie să fie locul unde lucrăm cel mai des. Zmeul trebuie să fie departe de locul unde dormi.

Balaurul este unul dintre cele mai importante simboluri din doctrina Feng Shui

Feng Shui imagini acasă accesorii pozitive energie dragon figura

bambus

Bambusul reprezintă pământul și darurile pe care ni le dă. El simbolizează adăpostul și casa. Bambusul oferă fericire și pozitivism și păstrează problemele și energia negativă departe de noi.

Mobilierul din bambus și bambus, precum și accesoriile pot fi distribuite aproape oriunde acasă și în grădină.

Bambusul simbolizează adăpostul și casa

Feng Shui imagini acasă accesorii de energie pozitivă bambus8 simbol

8 este un număr norocos în China. Potrivit Feng Shui, aceasta dublează fericirea și prosperitatea proprietarilor de case care o au în interiorul lor. Simbolizează, de asemenea, veșnicia. Prin plasarea acestui simbol acasă, veți crea fericire în dragoste și succes în locul de muncă. Este bine să aveți acest simbol în dormitor.

Râzând Buddha

Buddha râzând este un alt simbol pe care l-ați putea folosi acasă. Există interpretări diferite ale sensului său. Buddha râzând aduce noroc în funcție de toate teoriile. După unii, el oferă mai presus de toate succesul financiar.

Buddha râzând este încă un farmec norocos

Feng Shui poze acasă accesorii de intrare de decorare statuie Buddha

Monede chinezești

Următoarele imagini Feng Shui prezintă monede chinezești. Ele conțin hieroglife și o gaură în mijloc. Acestea asigură intrarea de noroc și bani. Un număr important este numărul important. Trebuie să avem 3, 6, 7 sau 8 monede. Un alt număr ar aduce ghinion.

Monedele chinezești oferă un flux de noroc și bani

Feng Shui imagini Feng Shui simboluri norocos norocos

Nod chinezesc

Nodul chinezesc simbolizează partea spirituală a ființei noastre. Cel mai important înțeles este iubirea veșnică. Important este culoarea - aceasta trebuie să fie roșie. Locul nodului chinez este în dormitor. El atrage fericirea și toți iubitorii sau cuplurile se simt foarte confortabil în vecinătatea sa.

Nodul chinezesc reprezintă iubirea veșnică

Feng Shui imagini acasă accesorii pozitive de energie Feng Schui nod roșu

Fu Dogs

Dacă sunteți interesat de învățătura Feng Shui, atunci cunoașteți și câinii Fu. Acestea sunt deosebit de populare în Orientul Îndepărtat. Ne protejează pe toți de gânduri rele și de energie negativă. În prezența lor, există numai energie Qi și gânduri pozitive.

Adesea ele sunt poziționate lângă ușa din față. Acolo ne pot proteja de orice negativ

Feng Shui imagini acasă accesorii pozitive de energie câini Fu

Lasati-va fericirea in casa dumneavoastra

Feng Shui imagini acasă accesorii pozitive de energie idei de decorareFeng Shui imagini acasă accesorii pozitive de energie idei deco elefant

Feng Shui casa plante și mai multe icoane 

Feng Shui Imagini Acasă Accesorii Plante de Familie Statuia lui Buddha Feng Shui imagini acasă accesorii pozitive de energie plante de interior

Yin și Yang

Feng Shui imagini acasă accesorii pozitive de energie Yin și Yang

Piramida de piatră ca decor de fereastră

Feng Shui imagini acasă accesorii pozitive de energie pietre decorare fereastră

Mandala de cristale

Feng Shui imagini acasă accesorii pozitiva mandala pietre de energie

Tibetane cântând boluri

Feng Shui poze acasă accesorii pozitive castron cântând energieFeng Shui imagini acasă accesorii de energie pozitivă

Terapie aromată

Feng Shui Imagini Acasă Accesorii Plante interioare Lumânări Terapie aromatăImagini Feng Shui Idei de mobilier Accesorii de casa

Energie pozitivă prin gânduri pozitive

Feng Shui poze pietre prețioase spații de origine