Acneea gelului acvariului – ultimul strigăt de modelare a unghiilor

gel unghii acvariu turcoaz culoare luciu de argint

Cum să faceți singur unghiile de gel pentru acvariu

Sa intamplat in sfarsit: designul de unghii a atins punctul in care se poate spune ca aceasta este o adevarata revolutie in arta unghiilor. Gelul de acvariu gel este tendința necontestată în această zonă pentru 2015. Această metodă particulară nu mai este doar despre gelul sau unghiile.

Nu, femeile de aici poartă un fel de globuri de zăpadă pe unghii. În principiu, este vorba de gol pe dinăuntru unghiile acrilice, care sunt umplute cu ulei pentru copii, glitters, mici particule, cum ar fi pește, flori, inimi și de fapt, aproape tot ce este posibil. În acest fel se realizează un efect de acvariu, de unde și numele.

Adesea, aceste unghii sunt de asemenea numite Aqua Nails

gel unghii design acvariu transparent
Am cercetat și ați găsit un ghid excelent pentru dvs. dacă vreți să vă faceți singur unghiile de gel Aqarium. Este clar în avans că aceasta nu este o aventură foarte simplă, nu-i așa? Trebuie să aveți o bună doză de abilități de mână și bineînțeles o mulțime de răbdare. Dacă sunteți convins că aveți mai mult sau mai puțin aceste proprietăți și că ați decis să le încercați, atunci următoarele instrucțiuni sunt pentru dvs.

7 pasi pentru unghiile de gel pentru acvariu:

Primul pas:

În primul rând, decideți ce tip de unghii doriți să aveți. Obțineți unghiile potrivite pentru gelul de acvariu stabilit online, de la farmacie sau, bineînțeles, în magazine specializate. Fiecare set are, de asemenea, o seringă care este esențială pentru acest design de unghii.

Pasul 2:

În primul rând, tăiați două vârfuri de unghii la o lungime consistentă, dacă nu le găsiți în set. Apoi le lipiți împreună creând o cavitate între ele. Lasă totul să se usuce bine.

Imaginația nu are limite

gel unghii acvariu unghii design tendință

Al treilea pas:

Lăsați-o să se îngroape sub lampa UV. Cu ajutorul pensetă sau a seringii adăugați acum particulele mici de decorație sau sclipici.

Al patrulea pas:

Apoi, umpleți cavitatea cu apă distilată sau ulei pentru bebeluși folosind seringa. Puteți lăsa, de asemenea, un pic de spațiu liber pentru un efect și mai interesant.

Pasul 5:

La sfârșit, deschiderea este închisă cu adezivul acrilic și apoi lipită pe unghie.

Rezultatul este pur și simplu fascinant. Dar există și unele dezavantaje care ar trebui luate în considerare în orice caz.

Nuiele de gel pentru acvariu, din păcate, nu sunt foarte potrivite pentru utilizarea de zi cu zi și se simt puțin incomode. Acestea nu sunt cu adevărat durabile și, desigur, nu pot fi depuse.

Efortul merită oricum. Fă-o! Cu siguranta este foarte distractiv.

Motivele populare sunt marea și pescarii

gel unghii acvariu tendință nouă păsări de marePuteți încerca, de asemenea, cu multe plăci strălucitoare

gel unghii acvariu transparent design unghii

Adeziv, de asemenea, Dekosteinchen pe ea

gel de unghii acvariu stralucitoare pietre

Creați o faună marină drăguță pe mâini

unghii acvariu pește marine faună

De asemenea, puteți combina cu unghiile franceze

gel unghii acvariu unghii art transparent

Dacă vă place mai discret

gel unghii acvariu trend transparent

Îmbogăiți designul unghiilor cu accente colorate și pietre

gel unghii acvariu tehnologia apei tehnologia unghiilor